Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ozaman arkadas ben avni akerde kaliyorum
    alin stadinizi ne yaparsaniz yapin
    desinler ozaman
    denize sifir stad tribün isitmasi olmadan ne isimize yarayacak
    rezillik

bmn bisey organize etsede tokiye yüklensek
    bu yönetimin becerecegi bisey yok

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O da belirsiz. Daha doğrusu TOKİ "proje bedeli aşıldı, yapmam" diyor. GSGM ya da kulüp parasını verirse yapılır. Koltuk kalitesi için de aynı şey geçerli. Kanaatimce zor yani...
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.09.2015, 19:50.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Toki başkanı, stad ikinci yarıya yetişir mi dedi ?
      Bir inşaatçı olarak söylüyorum, bu stad inşaatı ,bu çalışma temposuyla ikinci yarıya asla yetişmez, yeni sezona yetişmesi şüpheli.
      Ha istenirse yetişir mi ? Koordineli ve çok ekipli bir çalışmayla rahatlıkla yetişir.

Yorum

• 12004841_918535658219513_8714674000040615586_n.jpg

Yorum

• Trabzon'da şok! Akyazı Stadı projesi durduruldu

Akyazı Stadı projesinin yapımına, güvenlik zaafiyeti nedeniyle ara verildi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı müfettişlerin Türkiye genelinde zaman zaman yapımı devam eden yapılar ve kurumlarla ilgili denetimler gerçekleştirdiğini anımsattı.

Müfettişlerin bu çerçevede Akyazı Mahallesi'ndeki Akyazı Stadı'nda da incelemelerde bulunduğunu ifade eden Öz, incelemeler sonucu müteahhit firmada iş güvenliği açısından bazı eksiklikler tespit edildiğini ve bu doğrultuda rapor hazırlandığını söyledi.

Vali Öz, bu sebeple söz konusu spor kompleksi inşaatının iş güvenliği eksikliklerinin giderilmesi amacıyla geçici olarak durdurulduğuna işaret ederek, "Bakanlığımızın müfettişleri farklı yerlerde, kamu ya da özel denetim yapıyorlar. Akyazı'da da iş güvenliği açısından bazı eksiklikler var. Müteahhit bunun bir kısmını yerine getirmiş, bir kısmını yerine getiriyor. Bu eksikliklerin giderilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması konumunda firmaya tebligat yapıldı" dedi.

Fazla zaman almadan giderilebilecek nitelikteki bu eksikliklerin giderilip giderilmediğini müfettişlere bildireceklerini anlatan Öz, "Müteahhit firma iş güvenliği açısından eksiklikleri gideriyor. Firma raporda belirtilen eksiklikleri tamamlayıp çalışmayı ona göre sürdürecek" ifadesini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin bir süre önce Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulunduktan sonra hazırladıkları raporun Ortahisar Kaymakamlığına gönderildiği ve ardından müteahhit firmanın iş güvenliği açısından eksiklikleri gidermesinin istendiği öğrenildi.

Haber61

Yorum

• Biz de alicaktik sponsoru bastan yaptircaktik stadi.. simdi tokiyle falan ugras dur.

Kac sehire stad yapildi en sona bizimki olcak sanirim. Sozde en guclu klup de biziz...

Yorum

• İnsan hayatı her şeyden değerli.Eksikler en kısa zamanda giderilir inşallah.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İyi bir şantiyede İSG her toplantının en önemli başlığıdır. Eksikler bulunabilir ancak işi durdurmaya kadar gidebilecek ciddi eksiklerinin bulunması da açıkçası oradaki şirketin eksiği. A sınıfı düzgün bir İSG uzmanı yok mu bu şantiyenin. Varsa da sözü ne kadar dinleniyor bu da önemli tabi. Eksiklerin acilen giderilip çalışmaların bir an önce başlaması gerek.
                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'da şok! Akyazı Stadı projesi durduruldu

Akyazı Stadı projesinin yapımına, güvenlik zaafiyeti nedeniyle ara verildi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı müfettişlerin Türkiye genelinde zaman zaman yapımı devam eden yapılar ve kurumlarla ilgili denetimler gerçekleştirdiğini anımsattı.

Müfettişlerin bu çerçevede Akyazı Mahallesi'ndeki Akyazı Stadı'nda da incelemelerde bulunduğunu ifade eden Öz, incelemeler sonucu müteahhit firmada iş güvenliği açısından bazı eksiklikler tespit edildiğini ve bu doğrultuda rapor hazırlandığını söyledi.

Vali Öz, bu sebeple söz konusu spor kompleksi inşaatının iş güvenliği eksikliklerinin giderilmesi amacıyla geçici olarak durdurulduğuna işaret ederek, "Bakanlığımızın müfettişleri farklı yerlerde, kamu ya da özel denetim yapıyorlar. Akyazı'da da iş güvenliği açısından bazı eksiklikler var. Müteahhit bunun bir kısmını yerine getirmiş, bir kısmını yerine getiriyor. Bu eksikliklerin giderilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması konumunda firmaya tebligat yapıldı" dedi.

Fazla zaman almadan giderilebilecek nitelikteki bu eksikliklerin giderilip giderilmediğini müfettişlere bildireceklerini anlatan Öz, "Müteahhit firma iş güvenliği açısından eksiklikleri gideriyor. Firma raporda belirtilen eksiklikleri tamamlayıp çalışmayı ona göre sürdürecek" ifadesini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin bir süre önce Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulunduktan sonra hazırladıkları raporun Ortahisar Kaymakamlığına gönderildiği ve ardından müteahhit firmanın iş güvenliği açısından eksiklikleri gidermesinin istendiği öğrenildi.

Haber61
                  Yahu bu nedur be , bu stadı devlet yaptirmiyormu bu ne laubalilik, neresine kizsam şaşırdım yahu devlet eliyle yapılan işte güvenlik eksiği ne demektir , kamu kurumları vitrindir bir ülkede , tabu dur , örnektir . Kamunun yaptırdığı bir iş böyle bir eksiklikle durduruluyorsa vay diyelim özel şirketlere , diyeceğimiz kadar da dedik de demek ki hala ahh lar vah larla gidiyor ozeller yazık yahu .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• kimse kendini kandırmasın yapılabilicek en iğrenç stad yapıldı bize.

her yönden sınıfta kalıyor.

alt katların anaormal eğimi tüm baskıyı bitiricek.

o loca saçmalıkları sonradan icat edilen localarla basamaklar yenerek etki dahada pasifize edildi.

diğer stadlara bakıyorum dışı en azından (sivas antalya eskişehir vb) kaplanıyor.stad ben burdayım diyor bir heybeti oluyor .

bize bakıyorum eyyyy akıllı toki aslıl bu stadın çevresini kaplamalıydınız(sivas stadı gibi) bu stad deniz kenarında biton rüzgar alıcak ama siz gittiniz hiç istemesekte bizle alakası olmasada numaradan kırmızıya boyadınız sonrada muşambayı çevresine dolayacaksınız .

bu çatı ses efeskti baskı ses için anormal kötü sanki trabzonsporu bitirmek için planlı yapılmış bir stad bu .taraftar tezahurt yapıcak o membranın aralardan gidicek kaçıcak ses.rakip takımı ürküten baskı altına alan olay trübün dikliğidir onuda inadına süper yatay yaptınız yaww yatay dedik biraz basamlakar idare eder dedik locaları bulaştırdınız 26bsamak olucak dedik 5-6 sıra locaya gitti 20 basamağa düştü zaten yatay her yönden özenle trabzonsporun baskısını etkinliğinı bitirmeyi amaçlanmış bir stad bu.

kimsede beyenmiyor kendinizi kandırıp durmayın bursa stadı mükemmel sonra vodofone sonra gs şikebahçe .

ben bu stadı hiç sevmedim arkadaş bize yakışmayan bizim büyüklküğümüze yakışmayan bir stad .

Yorum

• Çim olayında inşallah ucuza kaçmazlar. Hybrid çim'in maliyet ne kadar bilmiyorum ama bi soner maaşından fazla değildir. gerekirse kulüp tamamlasın üstünü. meşhur söz var ya, ucuz mal alacak kadar zengin değilim. o hesap.

Yorum

• İnşaat sırasında çatıyı tutacak olan geçici destek elemanlarının ayakları yerleştirilmeye başlanmış;

En son f1bekir tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 17:05.

Yorum

• Nasıl olsa malzeme gelmiyor, bari iş güvenliği bahanesine sarılalım oldu galiba..

İşçi öldüğünde bile kapanmayan stat, şimdi kapanıyor..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ölümlü iş kazalarında 2-3 ay içerisinde iş müffettişleri bir denetim yapıyor. Çok büyütülecek şeyler değil. Koca koca firmalar önce güvenliği sağlasınlar , sonra işe devam etsinler. Bunu bahane ederek başka eksikliklerini kapatmaya çalışmasınlar. Bir çok arkadaşın gözlemine göre stadın ilerleyiş hızı çok düşmüştü ve şimdide durdu. İnşallah bir an evvel eksiklikler tamamlanır ve en kötü ihtimal yeni sezona tam takır yetişir . Gelecek sezon Şampiyonlar ligi yeni stadımızda çok renkli geçer.

Yorum

• Is guvenligi uzmanlarinin teftis edip de durdurmadigi santiye neredeyse yok. Yetkileri cok fazla cok rahat bir santiyeyi kimseye sormadan durdurabilirler.
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X