İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzurlu yerine engelli demek cok mu zor ?
Yani arasında nasıl bir fark gördün ki hakaret olarak algılıyorsun bunu anlamadım ben, bana bu durumu açıklarsan sevinirim.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 12:55.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzurlu yerine engelli demek cok mu zor ?Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzurlu yerine engelli demek cok mu zor ?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
aslında bu konu çok farklı ... dünyada bu işle uğraşan insanlar farklı gelişen yada özel yardıma muhtaç kişiler olarak değerlendiriyor. tartışmanın bir anlamı olmadığı kansındayım ancak ... engelli ve özürlü kelimeleri bana da çok ama çok fazla itici geliyor.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
kendinizi suclu his etmeye bir neden yok
engellide özürlüde son derece nazik bence
almanca ve ingilizcede engelli kullaniyor
ama ben sahsen türkcede özürlüyü kullanmayi tercih ediyorum
bana daha nazik geliyor, ve diger dillerde bu derece naziklikde söz bulunmamasi benim icin bu versiyonu daha öne cikarir
bu tür konularda dilimiz digerlerinden cok üstün
özellikle almancada engelli sözünlen inanilmaz dalga geciliyor ve küfür olarak kullaniliyor
bu yönden dilimizide bu güzellik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim bir kale arkasında loca yokmu .. yoksa ikisindede loc olacak mı kale arkalarının ???"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Arkadaşlar amacım Hakaret ve aşağılama değil engelli yerine özürlü kelimesini kullandım sadece. Özürlü kelimesi de hakaret değildir yukarıda Fatih Çelik ve Selçuk uygun bir dille konuyu değerlendirdiler teşekkür ederim kendilerine.
Tekrar ediyorum amaç hakaret değil tercihtir.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 15:22.
Yorum
-
"Engelli" ve "Özürlü" kavramı tartışmasına bu alanda çalışan bir Sosyal Hizmet Uzmanı olarak açıklık getirmek isterim.
Bu iki kavram, belli tez avantajları olan insanları tanımlamak için kullanılıyor.
Ülkemizde bu tez avantajlı kitleyi ifade etmek için öncelikle "Özürlü" kavramı kullanılmıştır.
Devletimiz de eskiden bu kavramı tercih etmişti.
Fakat bu hitap şekli, tez avantajlı bu insanlarımızı yaralamaktaydı.
Çünkü "Özürlü" kelimesi toplumuzda; kusur, defo, bozukluk manalarına gelecek şekilde kullanılmaktadır. Hatta halk arasında dalga geçmek için bile kullanılmaktadır.
Sosyal Hizmet Uzmanları olarak engelli insanlarla yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde bu kavramın doğru olmadığı konusunda görüş birliğine vardık.
Ve daha sonra engelli insanlarımızın da görüşleri doğrultusunda "Engelli" kavramı tercih edildi.
Günümüzde devlet tarafından, resmi kurumlarda "Engelli" kavramı kullanılmaktadır.
Siz değerli arkadaşlarımızın da "Engelli" kelimesini kullanması daha doğru olacaktır.
En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 15:27.
Yorum
-
İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını vurgulayarak, "Akyazı Projesi, kıyı ile bütünleşmiş olarak değil, ada benzeri bir yapı olarak inşa edilmeli, proje ile sahil yolu arasında mutlaka geniş bir su yolu bırakılmalıdır. Bu sayede güneydeki yamaçlardan aşını yağmur sonucu oluşan yüzey akışları için koruyucu önlem alınmış olacaktır. Bu uyarıları son 5 yıl içinde bir araya geldiğimiz yetkililerle de defalarca paylaştık" dedi.
Önemli ve üzerinde durulmaya değer bir konu.TOKİ'nin umurunda mı acaba ?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasında loca mı olur allah aşkına ne saçma...stad ambiyansınıda bozacak.. konya stadına bakılırsa kale arkalarında yok ve taraftar grupları orada ıstediği kareografiyi falan yapabiliyor.. bizim stad loca yuvası mubarek sanki kim alacaksa onları
sen yine istedigin koreografiyi yap
dünyanin en ünlü stadlari 2 kat locali stadin her tarafi
bizde kat arasinda oluncami dert oluyor
,elestirilecek son sey localar
onlar sayesinde 20tl ye kale arkasina taraftar girebilecek
diye düsünüyorum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma