Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu stad en az 2 sezon daha görür
    "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Maalesef hiç çalışma yok neredeyse. Gelecek sezondan bile şüphe duymaya başladım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• 2017 Ocak diyorum ben.

Yorum

• Her gün işe giderken oradan geçiyorum,kaç gündür aynı şekilde pek bir ilerleme yok galiba çatı çok üzün sürede yapılıyor,o sebeple bize yavaş geliyor olabilir.

Yorum

• Eğer şiddetli bir yağışla Stad denizle bir olacak diyorsanız
            Rizenin %75 dolgu üzerine kurulu bir şehir
            Çoktan Rize denizle bir bütün olurdu.
            Hızı ile yorum yapacaksam eğer spor bakanlığına ayrılan ödenek şuan azalmış olabilir çatı malzemeleri gelmemiş olabilir vesaire.Hemen yaygara koparmaya gerek olduğunu düşünümüyorum.Ben her şekil bu kış biteceğini düşünüyorum yeni stadımızın lakin seneye oynamalıyız.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Çim konusunda Konya'nın çimini seren firma ile anlaşılmış.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çim konusunda Konya'nın çimini seren firma ile anlaşılmış.
                serme, ekme, hibrit?
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  serme, ekme, hibrit?
                  Kesin karar verilmemiş.

Yorum

Kesin karar verilmemiş.
                    karar vermeden nasil anlasiyorlar
                    hepsinin fiyati farkli
                    ufak tefek farklarda degil bunlar
                    inönü %5 suni , hibrit cim olacak
                    iyi karar bence
                    bizede benzeri gerek

Ünal Karaman

Yorum

hepsinin fiyati farkli
                      iyi karar bence
                      bizede benzeri gerek
                      Muhtemelen çim ihale kapsamında değildi ve muhtemelen de firmalardan her üç ihtimal içinde teklif alındı. TOKİ nin ayıracağı ödeneğe göre ne tür bir çim imalatı yapılacağına karar verilecek. Sadece bir tahmin.
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

hepsinin fiyati farkli
                        iyi karar bence
                        bizede benzeri gerek
                        O konuya bizim aklımız ermez

Yorum

O konuya bizim aklımız ermez
                          erirde caktirma

sirketin sahibi dogru partiye üye olmasi, dogru kisiylen akraba olmasi yeterlidir

konyadan sonra ayni sirketlerin buradada bulusmasi cok seyi aciklar duruyor

tribün isitmasinda bir ilerleme varmi bari?

Ünal Karaman

Yorum

• birincisi leverkusen her haft 40bin kişiye oynuyo ve loca alacak adam sorunuda yok.. burası trabzon stada adam goturemıyoz locamı satacaz.. ıyı atmoser ıstıyosan seyirci değil taraftar lazım.. ıkıncısı bjk stadının bı kale arkasında loca yok birinde var öyle olsaydı yıne kabuldüm.. sonuncusuda madem böyle yaptın bai kapalıyıda normal diğer tribünler gibi yapsaydılar bari o yuzden hevesımı kaçırıyo bu stad maalesef

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              birincisi leverkusen her haft 40bin kişiye oynuyo ve loca alacak adam sorunuda yok.. burası trabzon stada adam goturemıyoz locamı satacaz.. ıyı atmoser ıstıyosan seyirci değil taraftar lazım.. ıkıncısı bjk stadının bı kale arkasında loca yok birinde var öyle olsaydı yıne kabuldüm.. sonuncusuda madem böyle yaptın bai kapalıyıda normal diğer tribünler gibi yapsaydılar bari o yuzden hevesımı kaçırıyo bu stad maalesef
                              stad dolmuyor ama vip doluyor avni akerde yalanmi
                              parasi bol olan maca gidiyor cunkü trabzonda networkingin 1 no yeri ts maclari
                              öyle ist. gibi bulusduklari cocktail vs gibi sosyal etkinlik 0a yakin

Ünal Karaman

Yorum

erirde caktirma

sirketin sahibi dogru partiye üye olmasi, dogru kisiylen akraba olmasi yeterlidir

konyadan sonra ayni sirketlerin buradada bulusmasi cok seyi aciklar duruyor

tribün isitmasinda bir ilerleme varmi bari?
                                O da belirsiz. Daha doğrusu TOKİ "proje bedeli aşıldı, yapmam" diyor. GSGM ya da kulüp parasını verirse yapılır. Koltuk kalitesi için de aynı şey geçerli. Kanaatimce zor yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X