Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadas simetri yok demis ben 2 dk baktim simetrisiz bir sey goremedim.
    Localar sonradan eklendiği için üst çıkışlar ile alt çıkışlar birbirine uyuşmuyor, teknik olarak çıkış yerleri de bir iki metre kaydırılamamış demek ki.

Alttaki çıkışları ya üstteki çıkışların hizasına ya da çıkışların tam ortasına yerleştirmeleri gerekiyordu.
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 14:36.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şöyle olabilirdi mesela. Ancak localar çıkışları kapattığı için münkün olmadı. Projeye sonradan bir şeyler eklersen işte böyle olur.

Eren stadyumu bu şekilde yapmış ancak böyle olmayacak, simetri yok kısaca, merdiven boşlukları çıkışların hizasına koyulmuş.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 14:45.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Statta günlerdir çalışma yok. İn cin top oynuyor. Terk edilmiş gibi. Çıldıracağım!
        Aslında çalışma var ama içeride anladığım kadarı ile bu resimdeki arkadaşı görmesem bende aynı şeyi düşünecektim hatta dedim kendi kendime çalışanların hakkı olan senelik izinlerine parça parça çıkartmaktansa hepsini toplu halde izine mi yolladılar acaba?

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Statta günlerdir çalışma yok. İn cin top oynuyor. Terk edilmiş gibi. Çıldıracağım!
          Toki'nin bürosu,temsilciliği,yetkilisi kim varsa kapısına dayanalım...yeni hükümet kurulsun kurulmasın onlar işlerini yapsınlar,yaptırsınlar..ihaleyi alan firma mutlaka parasını almıştır onlar neyi bekliyor.

Yorum

• Arkadaşlar daha önceki sayfalarda yazılmış olabilir kusura bakmayın ama sorum olacak

Bu stadın zemini için ısıtma sistemi yapılacakmı ?

Ayrıca ses akustiği içinde bir çalışma olacakmı ?
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar daha önceki sayfalarda yazılmış olabilir kusura bakmayın ama sorum olacak

Bu stadın zemini için ısıtma sistemi yapılacakmı ?

Ayrıca ses akustiği içinde bir çalışma olacakmı ?
              Isıtma sistemi yapılacak. Ses akustiği için ise bir ekibin geleceği söylenmişti. Bakalım artık...

Yorum

Isıtma sistemi yapılacak. Ses akustiği için ise bir ekibin geleceği söylenmişti. Bakalım artık...
                ses akustiği sonradan sağlanabiliyorsa çok iyi.

cevap için teşekkür ederim sağoalsın
                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Localar simetriyi bitirmiş.
                  öyle deme renktas. ben önceki sayfalarda bunlari ifade ederken, yok uefa kuraliymis, yok güvenlik kuraliymis diye tonlarca laf isittim.

stad yapiyoruz diye diye icine ettiler stadin.

Yorum

• 16 Temmuz - 26 Temmuz arası çatıda hiçbir çalışma olmadı.

Yorum

• Dün bir vinç kapali tarafına geçti ve küçük parçalardan gelmiş çatı için.10 a yakın parça gelmişti.herhalde onların montajı olur birkaç gün içinde.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öyle deme renktas. ben önceki sayfalarda bunlari ifade ederken, yok uefa kuraliymis, yok güvenlik kuraliymis diye tonlarca laf isittim.

stad yapiyoruz diye diye icine ettiler stadin.

Abi boşken bakınca güzel bir görüntü oluşmayacak, normalde loca olmayan projeyi değiştirdikleri için çıkışları çıkış kapılarının hizasına koydular, bu da son derece çirkin bir görüntü oluşturdu. iPad'de çizdiğim için çok düzgün olmadı, ancak merdiven boşlukları aşağı yukarı aşağıdaki gibi olacak.

Localar olmasaydı aşağıdaki gibi olacaktı.

Aşağıdaki alternatif de düşünülebilirdi.

Kale arkalarında da aynı simetrisizlik var maalesef.

Yorum

• Logo işlemeli ahşap kapılar çok şık olmuş.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• stad durdu malesef ,yazın daha hızlı gider dedik ama öyle olmadı,16-17 sezonuna zor yetişir,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Bravo size 2 gun 1 hafta durdu diye 1 sene ertelendi değil mi
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Arkadaşlar çatının yere paralel uzanan kolonlar kısa değil mi? Alt tribünlerin hepsini kapatabilecek mi? Yoksa ekleme yapılacak mı?

Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X