İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyaspor Torku'dan biz artık eski Konysaspor değiliz, büyüdük diye daha çok para istiyorlarmış. Bu yüzden anlaşma zemini ve büyük ihtimal Konya artık Torku'suz.
seneye küme düşerler....
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar stadyumun koltuk modeli bu olacak diye bilgi aldım. Ama tabi doğruluk payı nedir diye bilgim yok. Hatta önümüzdeki ay koltuk montajına başlanacakmış.
[ATTACH]9002[/ATTACH]En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 10:08."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok makbule geçer. hayır sen niye üstüne alındın. ben bilmiş bilmiş konuşanlara laf ettim. sen de öyleysen alın tabi
Yorum
-
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@samet_karadeniz
Bana uyar bu tasarım,sevdim de hatta,
bordonun altta olması da isabet olmuş,
üstte olsa çatı kapatacaktı,şimdi kapatamaz,
şahane görseller çıkar ileride,
Karadenizin mavisi ile stadın bordosu aynı foto da birleşir efsane olur.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordonun üstte olması çatıyı nasıl kapatacaktı acaba çok merak ediyorum. Nereden bakıyorsunuz olaya da bu sonucu çıkarıyorsunuz. İki renk olan tasarımların genelinde koyu olan renk dış katmanda olur. neredeyse bütün stadlarda böyle. Vallahi bizim bir kısım taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten. Öyle konular var ki insanların yorumlarını okuyunca insanın kafayı yiyesi geliyor.Her işimiz bitti bordo altta diye kafayı yemeye mi kaldı Karahanım yahu,
ne kadar şartlanıyorsunuz kendi zevkinizin doğru olduğuna ben de buna şaşırıp kalıyorum,
geneli öyle diye bizde öyle yapmak zorundayız ve aksi olursa hey hat öylemi.
Bordo çatıyı kapatmayacak çatı bordoyu kapatacak,
ki önemli bi konu da değil,
benim aklıma öyle geldi,öyle düşündüm onun için yazdım,
illa bi geçerliliği yok,
denizin ortasında bir stad olacağı için denizin mavisi ile altta olan bordoyu birleştirdim hayalimde,
yok olmazda senin istediğin olursa ona da ayrı sevinirim,o da şık durur,
kafayı falan da yemem yaniŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer işimiz bitti bordo altta diye kafayı yemeye mi kaldı Karahanım yahu,
ne kadar şartlanıyorsunuz kendi zevkinizin doğru olduğuna ben de buna şaşırıp kalıyorum,
geneli öyle diye bizde öyle yapmak zorundayız ve aksi olursa hey hat öylemi.
Bordo çatıyı kapatmayacak çatı bordoyu kapatacak,
ki önemli bi konu da değil,
benim aklıma öyle geldi,öyle düşündüm onun için yazdım,
illa bi geçerliliği yok,
denizin ortasında bir stad olacağı için denizin mavisi ile altta olan bordoyu birleştirdim hayalimde,
yok olmazda senin istediğin olursa ona da ayrı sevinirim,o da şık durur,
kafayı falan da yemem yanihakikaten biraz abartiyoruz galiba
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim her işimiz bitti demissin ya annemin bu kadar konusuyorsunuz da sizin karniniz doyuyor mu sözü geldi aklimahakikaten biraz abartiyoruz galiba
Sevgimizi abartıyoruz,abartıp TS için çok kaygılanıyoruz,TS nin derdini dert edinip gerçekten sağlığımızı zorluyoruz,burda ben de kendime çok kızıyorum,artık o kadar umursamayacağım diyorum yapamıyorum,
fakat Karahan renktaşımın tepkisi farklı,zevk için abartıyor
zevk bu adı üstünde,
sen o şekul ginirsin be bu şekul giyinirim lakin ki aynı değildir diyen adam gibi,
ben bordo yu altta severim dedim diye isyan noktasına gelinmesi,kafayı yiyecek olması çok garip.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden bilecez çok bilmiş bilmiş yazdığımızı? dumana ortaya başlığa yazanlara üstü kapalı konuşacağına isim verir yazarsın. delikanlıysan tabi.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 12:30.
Yorum
-
Vodafone Arena'da resmen dağ fare doğurmuş.
Asıp kestiler yok stadın tepesinde kartal olacak yok efendim cam tavan olacak, Sivas'ın çatısının aynısı olmuş, kat araları toki konutları gibi, koltuk tasarımları çok sıradan, bir güzel yanı köşelerin bombeli olması.
Kısacası şu anda objektif olarak söylüyorumki bizim stadın yanına hiçbiri yanaşamaz.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum