Üstad ben bunu daha önce sormuştum ama kimse bilmiyor net olarak.Hatta bir ara misafir seyirci tribünü orada olabilir dendi, evet evet alt katta.
Simetri de demişken simetri ne arar bizim stadta
Giden arkadaşlar sorarsa iyi olur.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Anıl bu merdivenin neden bu şekilde yapıldığı yönümde bir bilgim yok ama bir fikir yürütebilirim.
Yanılmıyorsam bu merdiven olan tarafta misafir seyirci tribünü olacak bu yüzden güvenlik açısından bu uygulamaya gitmiş olabilirler.
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Böyle yönetim görmedim. Taraftar isteğini belirtiyor, yönetim taraftara siz yapın diyor. O zaman siz neden ordasınız? İstek de acayip bir şey olsa anlayacağım
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bu şimdi gölgede bordo mu görünecek yoksa zamanla solup bordo mu olacak, yoksa bordo da biz mi yanlış görüyoruz, Trabzonspor'a gösterilen özen kendini burda da belli ediyor
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bursaspor'un stadında görüldüğü üzere açık renk (Yeşil-Beyaz'ın beyaz'ı) ağırlıklı bir görünüm tercih edilmiş. Nasıl ferah duruyor görüyorsunuz.
Bu bağlamda Trabzonspor'un renkleri koyu bordo ve açık mavi olduğuna göre insanları çekecek olan açık mavinin tribünlerde ağırlıklı tercih edilmesi gerektiğine inanıyorum
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
passolig den mesaj geldi ve mesajda bursa maçında kale arkasında bulunan taraftarların akhisar maçına giremeyeceği yazıyor.maratonla ilgili bir bilgi yok.acaba cezada değişiklik mi oldu?
bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse sevinirim.
Yorum