Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir mavi renge bakın. Birde Bordo'ya Barçanın stadı tek renk olacak deseler Mavi mi daha güzel Durmuş Bordo mu ? Vallaha bordo açık ara süpürür ya.
    Alt kat mavi olmasa o kadar guzel durmaz bordo

Yorum

• Bordoyu bize ait ilan edip maviyi beğenmeyen tipler türemiş. Oruç tutun sıhhat bulun gençler, bu kafa kafa değil.
      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordoyu bize ait ilan edip maviyi beğenmeyen tipler türemiş. Oruç tutun sıhhat bulun gençler, bu kafa kafa değil.
        )) çok haklısın..

Yorum

• Ben de mavi taraftarıyım. Ferah ferah mis. Bordo bana ikinci lig takımlarının stadlarını anımsatıyor nedense. Sağı solu yıkık dökük gibi geliyor.

Yorum

• bence de MAVİ güzel gözüküyor

Yorum

• mavi renk soğuk duracaktır bordo en uygun renk

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En istemediğim de bu. Tribün dediğin tek renk olur.
                Kesinlikle katiliyorum. Ama bordo olur
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• mavi, bazen havuzlar görünce mavi renk ne güzel oluyor birde en sevdigim renk mavi ama hangi renk olursa olsun cabuk bitsin bee

Yorum

• mavi candır
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bordoyu tek geçerim daha ağır asil duruyor.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Huzurevi yorumunuza bir şey demeyeceğim. Ben insanlar uyusun diye yapmadım o yorumu. İnsanımız zaten sinir küpü ve agresif. Evet orası stadyum ve baskıcı bir renk olmalı tabii ki. Ama iki etki fazla geliyor. Bu benim düşüncem. Yıllardır tribünde maç izliyorum millet sövüp saymaktan stresten sinirden geberip öyle dönüyor eve. ve burda herkes şiddetten taraftara demediğini bırakmıyor. Tribünde baskı renkle olmaz. Adam gibi taraftarla olur. O olmadıktan sonra siyaha boyayin alev desenleri yapın. Ejderha çizin hatta.

Bordoyu siz kullanın. Herkesin zevki farklı. Bordo sadece bizde diyorsunuz da kullanmayi bilirseniz. Ikinci TT Arenaya gerek yok. Eminim bu yonetim bordoyu tutturur. Dışardaki merdiven renginden belli akıbeti.

Yorumunuzdan o çıktı yani,stada gelen rahatlasın istiyorsanız mantıklı ama ben 15 günde iki saat dejarz olsun isterim,medeni şartlar altında.
                        Mavi gök,mavi deniz varken mavi stadyumla çok rahat bir ortam olmaz mı rakipler için,İşin psikolojik boyutu da önemli ve bordo stadyumda daha iyi duruyor estetik olarak ve stada derinlik katıyor.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Rakibi etkilemek kismi bana inandirici gelmiyor.bunlar anlik tepkilerdir. Onemli olan estetik. Bu da renklerin bir arada kullanilmasi, detaylar, sadelik ile alakali. Tek basina bordo daha iyi durur ve mavi kotudur demeyi anlayamiyorum. Biraz tasarim becerisi gorelim.

Yorum

• maviyi ben de çok seviyorum ancak stat için hiç uygun bulmuyorum.

ayrıca sizler kabul etseniz de etmeseniz de bu 40bin kişilik statta çoğu zaman 15-20 bine oynayacağız.(ki takımın iyi gitmediği dönemlerde bu ortalamayı bile bulamayabiliriz)
                            mavi rengi seçildiğinde 3-5 bin kişilik boş yer bile sırıtacakken yarısı boş bir statta nasıl bir görüntü olacağını tahmin edin.

Yorum

• (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Görünüşe göre daha bir dünya parça takılacak çatıya.. Ocak ayına yetişmez Malzeme olsa yetişirde, sonradan değişikliğe gidildiği için malzemeler geç üretildi..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

Çalışıyor...
                                X