Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçtiğimiz hafta yapılan ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Genel Sektereri, Belediye Başkan Yardımcısı, Karayolları Genel Müdürü, TİSKİ Genel Müdürü, TOKİ Daire Başkanı, TOKİ Şube Müdürü, Müteahhit firma sahibi, AKSA Elektrik İl Müdürü, Trabzonspor Tesis ve Stad Müdürü ve Trabzonspor Proje Danışma'nın katılımıyla gerçekleşen Akyazı Spor Kompleksi Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar listelendi.

Buna göre koordinasyon toplantısından çıkan kararlar şu şekilde:

- Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ortak hazırlanan Spor Kompleksi yol bağlantı projeleri Trabzon bu proje incelendiğinde olumlu bulunmuş ve imalatı bitirildiğinde sorunsuz bir şekilde işleyeceğine karar verilmiştir.

- Doğalgaz ve Elektrik firmalarının hala Akyazı hattı ile ilgili çalışmaya başlamadıkları tespit edilmiş. Başlamama sebebi olarak gösterilen Akyazı Kavşağı geçiş belirsizliği Karayolları'nın sunduğu çözümle giderilmeye çalışılmasına karar verilmiştir. Kavşak geçişi sağlanana kadar firmaların bu alana kadar olan imalatlarını bir an önce bitirmesi gerektiği kendilerine bildirilmiştir.

- Karayolları kendi protokolleri dahilinde olan yolları, yol bağlantılarını ve kavşakları bir an önce yapma gerekliliğine karar verilmiştir.

- TİSKİ'nin komplekse getireceği içme suyunun yetersiz olabileceği kapasite artırımına gidilmesi gerektiğine karar verilmiştir.

- AKSA Elektrik firmasının komplekse getireceği enerji miktarının yetersiz kalabileceği kapasite artırımına gidilmesi gerektiğine karar verilmiştir.

- Taşkın deresi imalatının hala başlanmadığını ve bu imalatın TOKİ tarafından projelendirilerek imalata başlanmasına karar verilmiştir.

- Kompleks bünyesinde yapılmasına karar verilen yeni 5.000 kişilik tribün imalatının yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın harekete geçirilmesine karar verilmiştir.

- Çatı ve Mebran imalatının müteahhit firmaya bildirildi. Müteahhit firma da imalatın detaylı ve özel olduğunu aceleye getirilmemesi gerektiğini gerekli hassasiyeti göstererek çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

- Genel olarak müteahhit firmaya işlerin yavaş gittiği daha hızlı çalışılması yönünde görüş bildirildi. Özellikle stat yapısı dışında kalan iki yapının, çevre düzenlemesinin ve spor sahalarının bir an önce bitirilmesi gerektiği ve bu imalatlar konusunda engel bir konu olmadığı bildirildi.

- İl Emniyet Müdürlüğü'nün talebi olan Akyazı Spor Kompleksi'nin güvenliğine hizmet edecek olan görevliler için Emniyet binası talebi iletildi. Bu binanın vaziyet planında uygun bir yere yerleştirilmesine karar verildi.

TrabzonAjans.com
    buradaki işlerin minimum yapılma süresi 2-3 yılı bulur....

olsun 8 yıldır bekliyoruz 2-3 yılın daha lafımı olur
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve dediğimiz gibi. Şu an pembe boyanın üzerine önceki boyadan yapılıyor
      bunlar normal calisma kademeleri
      tam renk zaten en son koruma kati üstüne atildiktan sonra ortaya cikar

catinin membranlarida gerildikden sonra membranin caldigi isiklan iyice bordoya bürünür merdiven altlari

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      buradaki işlerin minimum yapılma süresi 2-3 yılı bulur....

olsun 8 yıldır bekliyoruz 2-3 yılın daha lafımı olur
      abi orada ne varki okadar sürebilecek
      1 vardiyada 50 kisinin 3-4 ayda bitirebilecegi bir liste
      gercekden uzun zaman alacak tek is cimlerin oturmasi
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 11:06.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunlar normal calisma kademeleri
        tam renk zaten en son koruma kati üstüne atildiktan sonra ortaya cikar

catinin membranlarida gerildikden sonra membranin caldigi isiklan iyice bordoya bürünür merdiven altlari

abi orada ne varki okadar sürebilecek
        1 vardiyada 50 kisinin 3-4 ayda bitirebilecegi bir liste
        gercekden uzun zaman alacak tek is cimlerin oturmasi
        yol , su ve doğalgazla ilgili işlerden bahsediyorum.....

basit bir toprak kaymasında bile 6 ay sıkıntı çektik....

yol geçecekte , doğalgaz ve su döşenecekte......

Yorum

• @selcuk

Önce şu üslubuna dikkat et.

Koltuklar yerleştirilince alt ve üst kattaki düzensizliği daha iyi görürsün, fotoğrafın açısıyla falan bir ilgisi yok, üst kattaki çıkışlarla alt kattaki çıkışlar aynı hizada değil, bu da kötü bir görüntü oluşturuyor. Locasız projede aynı hizadaydılar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @selcuk

Önce şu üslubuna dikkat et.

Koltuklar yerleştirilince alt ve üst kattaki düzensizliği daha iyi görürsün, fotoğrafın açısıyla falan bir ilgisi yok, üst kattaki çıkışlarla alt kattaki çıkışlar aynı hizada değil, bu da kötü bir görüntü oluşturuyor. Locasız projede aynı hizadaydılar.
            murat
            tekrar okudum ve halen üslubumun kusursuz oldugunu düsünüyorum
            yazdiklarimin cevabini halen merakla bekliyorum
            ayrica bu son cizim, incelersen loca cikislarinin hepsi genel bakis acisindan olsun, sektörel bakis acisindan olsun simetrik
            iyi incele

bu cizim uygulnirsa bir daginiklik ortaya cikmasi imkansiz

baska bir bilgiye sahipsen bizlen paylasda, bizde senlen beraber gördügün hatalari elestirelim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başlığın açıldığı tarih yeterince bilimsel Mehmet.
              Yiğit, hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu stadyuma ilk beton döküldüğü tarihten itibaren işi gayet hızlı götürüyorlar.

Açıkçası stadyumun ilk zikredildiği tarihin, dolguya başlandığı tarihin baz alınmasını doğru bulmuyorum.

Projelendirme aşaması, dolgu çalışmasının uzaması, denizin taşması falan elbette o tarihleri uzatmıştır.

Lakin ben ilk betonun döküldüğü tarihi baz alıyorum. Sonuçta stadyumun temeli o tarihte atıldı.

Diğer tarihler kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.

Bu benim görüşüm tabi, farklı düşünen arkadaşlarımıza saygım var.

Lakin bir seçim daha geçirir gibi sözler gerçekten popülist bir yaklaşımın yansıması...

Erken seçim olasılığını baz alıp bu sözler söyleniyorsa o zaman katılırım.

Akyazı stadyumu en kötü gelecek sezonun başında kullanıma açılacaktır.

Açıkçası bu sezon ortasında stadyuma girmektense gelecek sezon sağlam şekilde, taraftarı da hazırlayarak, kombine organizasyonu yaparak stadyuma girmeyi tercih ederim.

Sezon ortasında girilip girilmeyeceği muğlak olan bir stadyumda kombine satamazsınız, loca satamazsınız. Ne olacağı belli değil...

Trabzonspor Yönetimin yerinde olsam, şimdiden gelecek sezona dair beklentileri oluştururum.

Hava yaratırım...

Neyse laf lafı açtı. Kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yiğit, hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu stadyuma ilk beton döküldüğü tarihten itibaren işi gayet hızlı götürüyorlar.

.
                Stadın yapımı için düzenlenen ve 16 firmanın dosya verdiği ön yeterlilik ihalesi 14 Şubat 2013'te Ankara'da yapıldı.[7] 2 Mayıs'ta yapılan stad ihalesine 231 milyon 991 bin lira muhammen bedel belirleyen TOKİ 9 firmadan teklif aldı.[8] En düşük teklifi 193 Milyon 061 bin TL ile Sarıdağlar & STY & Yertaş Ortaklığı verdi.[8] TOKİ tarafından yapılan sözleşme ile projeyi Sarıdağlar & STY & Yertaş Ortaklığı aldı.

Stadyumun inşaatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir temel atma töreniyle 24 Kasım 2013'te başladı.[2]

2 Yılda kesinlikle bitmeyecek bir stadyum için gayet hızlı yorumuna saygı duyarım lakin bana göre gayet hızlı değil.....

Yorum

• Şimdi mobildeyim görsellerle örneklendiremiyorum, PC başına geçince anlatacağım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Açıkçası stadyumun ilk zikredildiği tarihin, dolguya başlandığı tarihin baz alınmasını doğru bulmuyorum.

Projelendirme aşaması, dolgu çalışmasının uzaması, denizin taşması falan elbette o tarihleri uzatmıştır.

Lakin ben ilk betonun döküldüğü tarihi baz alıyorum. Sonuçta stadyumun temeli o tarihte atıldı.

Diğer tarihler kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.

Bu benim görüşüm tabi, farklı düşünen arkadaşlarımıza saygım var.

Lakin bir seçim daha geçirir gibi sözler gerçekten popülist bir yaklaşımın yansıması...

Erken seçim olasılığını baz alıp bu sözler söyleniyorsa o zaman katılırım.

Akyazı stadyumu en kötü gelecek sezonun başında kullanıma açılacaktır.

Açıkçası bu sezon ortasında stadyuma girmektense gelecek sezon sağlam şekilde, taraftarı da hazırlayarak, kombine organizasyonu yaparak stadyuma girmeyi tercih ederim.

Sezon ortasında girilip girilmeyeceği muğlak olan bir stadyumda kombine satamazsınız, loca satamazsınız. Ne olacağı belli değil...

Trabzonspor Yönetimin yerinde olsam, şimdiden gelecek sezona dair beklentileri oluştururum.

Hava yaratırım...

Neyse laf lafı açtı. Kusura bakmayın.
                    İş ihale edildikten sonra ticari kaygılar devreye giriyor Mehmet. Sıkıysa hızlı yürütmesinler...

Öncesine bakmak lazım. Takribi 10 senede "çatı montajı" seviyesine gelebildik.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• 5 dakika önce çekilmiş. Merdiven altları tamamen boyanıyor ve çatı da işlem devam ediyir (yol tarafı)

Yorum

• Bu başlık, stadyumun güncesi gibi. Hatta daha ileri gidiyorum tarihçesi gibi.

Kulüp uğraşsa stadyumun konuşulduğu ilk andan itibaren bir kronolojik tanıtım kitabı basayım dese, bu başlık gibisini yapamaz. İmkanı yok.

Üşenmeyin açın baştan, okuyun. Ara ara rastgele bazı sayfaları atlayıp okuyun. BMN'de büyük bir bilgi birikimi var Trabzonspor'a dair.

Bundan faydalanmak gerek...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• bence şu durumda şubat ayında çatının çelik işi biter mebran işi de mart gibi mebran başlar bahardaki sıcak kuvvetli rüzgarlar la mebranda aksamalar olur yırtılma falan mebranın tamamlanması aksamalarla ocak 2017 yi bulur, sonra çim işi yapılır eş zamanlı koltuk takımı olursa stad 2017 ağustosda açılır ...

Yorum

• Stadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..
                              İşte bizde neler istiyoruz ama olmuyor.
                              Bu arada o ''The Legend Şenol Güneş'' çocukluk zamanlarında söylenen bir sözdü efsane Şenol diye Son yaptıklarıyla bu kavramı da aldı götürdü kendisi.
                              Hüseyin Avni Aker iyidir. Efsane bunlardır taş üstüne taş koyan bu kişilerdir çünkü. Yoksa şampiyonluk görmedim diye mızmızlananlar değildir.

Yorum

• Araç giriş-çıkış tünellerinde ki rezillik...
                                Malumunuz projede tünellerin boyları kapalı tribün ile kale arkalarını bağlayan tünelin yüksekliği kadardı. Ancak sonradan Maraton ile kale arkalarını bağlayan köşelerde ki tüneller daha da yükseltilerek ucube bir görüntü ortaya çıktı.
                                Konya stadından hatırlayın ne kadar berbat duruyor ve tribün bütünlüğünü bozuyuor...
                                Umarım şu rezilliği bir şekilde örterler. Portatif tribün yapacaklarına inanmıyorum en azından branda vs. bir şey bulsunlar. Rezillik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X