Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Triibün altlarına kaplanan malzemeyle A takım binasına kaplanan malzeme aynı mı? Şu üç malzeme aynı mı?

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Triibün altlarına kaplanan malzemeyle A takım binasına kaplanan malzeme aynı mı? Şu üç malzeme aynı mı?

Bende ilk başta kompozit biliyodum bugün stadyuma gittim ve boya olduğunu gördüm

Yorum

• Bizim stadın açılışı olacak ve RTE gelmeyecek güldürmeyin adamı. RTE gelmese maça gitmeyen TS taraftarı o stadı yakar. RTE>TS sonuçta Bugün fiko gülüyoruz ama en büyük rezillik bizim stadın açılışında olur tahminimce
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende ilk başta kompozit biliyodum bugün stadyuma gittim ve boya olduğunu gördüm
          Şu baya düz sıva mı yani? Son fotoda protokol tribünün cephesi de aynı sıva mı? yoksa o kısım kompozit, tribün altı mı sıva?

Yorum

Şu baya düz sıva mı yani? Son fotoda protokol tribünün cephesi de aynı sıva mı? yoksa o kısım kompozit, tribün altı mı sıva?

Karıştı sanırım hatlar biraz arkadaş yukarıdaki kırmızı yeri söylüyor sanırım eğer onu söylemiyorsa yanlısı var çünkü dünkü resimler de kaplama öncesi alt yapıştırıcısi sürülüyordu tesislerin birinde de parçalar kesiliyor resimlerde var Samet in attığı dikkat ederseniz
            Trabzonspor

Yorum

• Yahu neden Cumhurbaşkanı'nın varlığından bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamak mümkün değil,az yukarıda ki arkadaşın dediği gibi sizin bir işte parmağınız olsa sizde oranın açılısında bulunmak isterdiniz ayrıca Trabzon halkı'nın "çoğunluğu" tarafından sevilen bir lider ve insanlar Trabzon'a geldiğinde kendisini görmek'te istiyorlar, kişisel fikrimi tekrar yineliyorum gelsinler hakları'dır, daha sonrasında ayrı bir açılış organize edersin olur biter uzatmayın artık bu konuyu yok rezillik yok stadı açmasak mı diye...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu neden Cumhurbaşkanı'nın varlığından bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamak mümkün değil,az yukarıda ki arkadaşın dediği gibi sizin bir işte parmağınız olsa sizde oranın açılısında bulunmak isterdiniz ayrıca Trabzon halkı'nın "çoğunluğu" tarafından sevilen bir lider ve insanlar Trabzon'a geldiğinde kendisini görmek'te istiyorlar, kişisel fikrimi tekrar yineliyorum gelsinler hakları'dır, daha sonrasında ayrı bir açılış organize edersin olur biter uzatmayın artık bu konuyu yok rezillik yok stadı açmasak mı diye...
                Yaşın 26, şurayı bir incele istersen. http://forum.bordomavi.net/forumdisp...ke-Davas%C4%B1
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• vodafone arena'ya devlet yardım etmiş demek kadar sakat bir mantık yok. yardım karşılıksız olur. devlet bir reklam karşılığında sponsor olmuş oraya. kavram kargaşası yaratıyorsunuz.

Yorum

Triibün altlarına kaplanan malzemeyle A takım binasına kaplanan malzeme aynı mı? Şu üç malzeme aynı mı?

Betopan gibi birşey olabilir, üstü boyalı ise...
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vodafone arena'ya devlet yardım etmiş demek kadar sakat bir mantık yok. yardım karşılıksız olur. devlet bir reklam karşılığında sponsor olmuş oraya. kavram kargaşası yaratıyorsunuz.
                      Anlaşmayı tam bilmiyorum ama bi tane tribüne spor toto yazmanın bedeli 50 trilyon mu ?
                      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Çoğu arkadaşın aksine....

Ben Stadyumun inşaatının yeni sezona kadar en azından maç oynanacak hale geleceğini düşünüyorum......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Çatı değil kaneviçe. Yeni sezona bu stat asla bitmez ya.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tutamayacağınız sözleri niye veriyosunuz ey siyasiler, ey yöneticiler...ama artık yüz kalmadı kimsede,olmassa da herkes unutuyo nasılsa...hani kesindi bu stat sezon başına, ne değişti ? kimse de yetişecek demesin Allah aşkına...

Yorum

• Yani bu kadar çetrefilli çatı yapıyoruz da bittiğinde bize ne gibi avantaj sağlayacak bilen var mı? Basit bir çatı olaydı ne olurdu? Bu çatı olmazsa olmaz mıydı? Bilmediğimden soruyorum. Projeyi direkt aldık tamam da belli başlı alanlarda değişim yapılamaz mıydı?
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Bu arada çatının demir aksamı olarak bütün malzemeleri geldi ve montaja devam ediliyor...

Biz burada bunu tartışır iken 3 tane büyük vinç içten çatıyı bitirmeye devam ediyor....

dış kaplamada da 4 kamyon sürekli çalışıyor.....

havalar ısınıyor , günler uzuyor...çalışma saatleride artıyor..buda çalışma temposunu ve hızını artıracak etkenler...

ben yine söylüyorum iddalıyım....

Ufak tefek maç oynanamasını etkilemeyecek eksiklikler dışında stadyum bitecek.... bitmeli de aynı zamanda
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X