İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi kotuk
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi koltk, beyaz merdiven
benim oyum bordoyaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 07.06.2015, 17:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiyaslamanin en basit yönü
benim oyum bordoya
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız yukarıdaki bordo değil kırmızı ayrıca koltuklar değil prekastlar kırmızı koltuklar ise füme rengi gibi bir şey
hatta arkada yazmisdim, mümkünse prekaslarda bordoya boyansin, dünyada ilk oluruz
agresif bir atmosfer tarafiyim
rengin acik oldugunun farkindayim, ama bir görüs olusturmak icin en azindan benim acimdan yeterli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben her türlü bordo diyorum
hatta arkada yazmisdim, mümkünse prekaslarda bordoya boyansin, dünyada ilk oluruz
agresif bir atmosfer tarafiyim
rengin acik oldugunun farkindayim, ama bir görüs olusturmak icin en azindan benim acimdan yeterli
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi koltk, beyaz merdiven
Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiyaslamanin en basit yönü
benim oyum bordoyason resmi direk eledim değerlendirmeye bile alınmaz ikinci resime biraz baktım sonra sıkılmaya hatta sinirlerimi germeye başladı ama bordoyo bakınca hiç sıkılmadım her bordoya bakışımda mutlu ediyor o resim beni.bordo stad ben burdayım diyor .diğer stadlar ancak onun ayakçısı olur.
En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 08.06.2015, 13:52.
Yorum
-
seçimler geçtiğine göre 4 günde 1 direk dikilir artık
aslında direk işi bitmiş gibi görünüyo
yeni sezona yetişmesini engelleyecek kadar uzun olan ne kaldı? zemin ve çatı ne kadar sürer?En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 08.06.2015, 13:52.#
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu resimlere iyi bakın göz var nizam var tabiki bordo hattaa daha koyu bordo.resimler çıkmadıson resmi direk eledim değerlendirmeye bile alınmaz ikinci resime biraz baktım sonra sıkılmaya hatta sinirlerimi germeye başladı ama bordoyo bakınca hiç sıkılmadım her bordoya bakışımda mutlu ediyor o resim beni.bordo stad ben burdayım diyor .diğer stadlar ancak onun ayakçısı olur.
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok doğru Ronin bi bordoya bakın bi maviye kusura bakmasınlarda mavi renkli foto bordo renklinden iki gömlek altta alakası yok bordo candır merdivenleri mavi yapsınlar olsun bitsin hem prekastlarıda bordo yapsınlar inşallah.
Benim bildiğim Bordo & Mavi bizim renkler Bordo can oluyorken maviye burun bükmek ne oluyor onu anlamıyorum.!
Mavide bizim unutmayın, Mavide candır
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok doğru Ronin bi bordoya bakın bi maviye kusura bakmasınlarda mavi renkli foto bordo renklinden iki gömlek altta alakası yok bordo candır merdivenleri mavi yapsınlar olsun bitsin hem prekastlarıda bordo yapsınlar inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum