Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yokya bordo da bi asalet vardı bu olmamış
    Açık mavi olmamış. Normal mavi süper dururdu. Birde koltuklar şık olursa enfes olur.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mavi kotuk
      İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mavi koltk, beyaz merdiven
      kiyaslamanin en basit yönü

benim oyum bordoya
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.06.2015, 17:48.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şükrü Saraçoğlu'nun renklendirmesi gibi olsa daha güzel olmaz mı ? . ya da full bordo olması daha iyi sanki .
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim oyum bordoya
          Yalnız yukarıdaki bordo değil kırmızı ayrıca koltuklar değil prekastlar kırmızı koltuklar ise füme rengi gibi bir şey

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız yukarıdaki bordo değil kırmızı ayrıca koltuklar değil prekastlar kırmızı koltuklar ise füme rengi gibi bir şey
            ben her türlü bordo diyorum
            hatta arkada yazmisdim, mümkünse prekaslarda bordoya boyansin, dünyada ilk oluruz

agresif bir atmosfer tarafiyim

rengin acik oldugunun farkindayim, ama bir görüs olusturmak icin en azindan benim acimdan yeterli
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

ben her türlü bordo diyorum
              hatta arkada yazmisdim, mümkünse prekaslarda bordoya boyansin, dünyada ilk oluruz

agresif bir atmosfer tarafiyim

rengin acik oldugunun farkindayim, ama bir görüs olusturmak icin en azindan benim acimdan yeterli
              Ben de bordocuyum kesinlikle komple bordo olmalı koyu bordo açık mavi merdiven boşlukları.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mavi koltk, beyaz merdiven
                Yalniz bur görsellerde localar belirgin degil, sanki loca yokmus gibi duruyor. O yüzden baya yaniltici. Localari aslina uygun cizersen daha gercekci olur.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Mavi olmalı gerçekten güzel görünüyor.
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• kötüüüüüü

Yorum

benim oyum bordoya
                      şu resimlere iyi bakın göz var nizam var tabiki bordo hattaa daha koyu bordo.resimler çıkmadı son resmi direk eledim değerlendirmeye bile alınmaz ikinci resime biraz baktım sonra sıkılmaya hatta sinirlerimi germeye başladı ama bordoyo bakınca hiç sıkılmadım her bordoya bakışımda mutlu ediyor o resim beni.bordo stad ben burdayım diyor .diğer stadlar ancak onun ayakçısı olur.
                      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 08.06.2015, 13:52.

Yorum

• seçimler geçtiğine göre 4 günde 1 direk dikilir artık

aslında direk işi bitmiş gibi görünüyo

yeni sezona yetişmesini engelleyecek kadar uzun olan ne kaldı? zemin ve çatı ne kadar sürer?
                        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 08.06.2015, 13:52.
                        #

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu resimlere iyi bakın göz var nizam var tabiki bordo hattaa daha koyu bordo.resimler çıkmadı son resmi direk eledim değerlendirmeye bile alınmaz ikinci resime biraz baktım sonra sıkılmaya hatta sinirlerimi germeye başladı ama bordoyo bakınca hiç sıkılmadım her bordoya bakışımda mutlu ediyor o resim beni.bordo stad ben burdayım diyor .diğer stadlar ancak onun ayakçısı olur.
                          Çok doğru Ronin bi bordoya bakın bi maviye kusura bakmasınlarda mavi renkli foto bordo renklinden iki gömlek altta alakası yok bordo candır merdivenleri mavi yapsınlar olsun bitsin hem prekastlarıda bordo yapsınlar inşallah.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok doğru Ronin bi bordoya bakın bi maviye kusura bakmasınlarda mavi renkli foto bordo renklinden iki gömlek altta alakası yok bordo candır merdivenleri mavi yapsınlar olsun bitsin hem prekastlarıda bordo yapsınlar inşallah.
                            Bordo candır da mavi ne oluyor ?
                            Benim bildiğim Bordo & Mavi bizim renkler Bordo can oluyorken maviye burun bükmek ne oluyor onu anlamıyorum.!
                            Mavide bizim unutmayın, Mavide candır

Yorum

• En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.06.2015, 15:02.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaşım mavide bizim rengimiz ama stadta gitmiyor hatta formada bile bordoyla birlikte olunca anlam kazanıyor bizim bir ara deplasmanda giydiğimiz sadece düz mavi formalar vardı nedense gıcık oluyordum sonra deplasmanda giydiğimiz sadece bordo renk formalar vardı o çok hoşuma gidiyordu ama en çok hoşuma giden tabiki çubuklu bordo mavidir ikisi birleşince en güzeli oluyor stad fuull koyu bordo olmalı ince rutüşlere abartmamak kaydıyla mavi atılabilir.deniz mavi gök mavi stadın içi fuulll bordo olmalı gördünüzmü kombinasyonu doğayla trabzon doğasıyla uyumlu bir stad

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X