Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon gibi sehire tramway yapilmasi kadar dogal biseymi var
    ilk önce havaalani akyazi arasi yapilir, sonra akcaabata uzatirsin ve son olarakda arsine

bütün sahil tarafina sehirin deger katacaktir rayli sistem, sehirin hava kalitesi ve yavas yavas olusan trafik sorunu olusmadan sonlandirilmis olur
    Bu dediğinizi yapabilmek için basiretli yöneticilerin olması gerekiyor. Hem Trabzon'da minibüs diye bir gerçek var, adamlar otobüs seferi koyulunca bile ortalığı ayağa kaldırıyır, düşünün tramvayda neler yaparlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dediğinizi yapabilmek için basiretli yöneticilerin olması gerekiyor. Hem Trabzon'da minibüs diye bir gerçek var, adamlar otobüs seferi koyulunca bile ortalığı ayağa kaldırıyır, düşünün tramvayda neler yaparlar.
      bisey olmaz
      o cag geride kaliyor artik
      zaten belediyenin elinde rayli sistem projeside var, havaalani - akyazi arasi icin
      2017-2018 bütcelerinde kendine yer bulacaktir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

agustosa kalacaksa acilis yapilacagi tek gün agustosun ikisidir

eminim bunun neden oldugunuda bilmiyorsundur
        İş olsun işte.
        Ortaya bir tarih atayım sonra haklı çıkarsam ben haklıydım, bak zamanında dedim demek için yazılan bir yorum.

Yorum

• bu sezona bu stad yetişmez. yetişmemesi de çokta kayıp değil benim açımdan. açıkcası o stadın yarısının bile dolacağını düşünmüyorum. belki ilk zamanlar meraktan gidenler olacaktır. ama geçen seneki gibi bir lig yarışı olursa o stada 10 bin kişi gitmez. kombineyi zaten kimse almıyor. belki 1-2 bin kişi anca alır.

trabzonda kulübe katkı yapan önemli bir kesim futboldan soğumuş durumda. stada gitmiyor, futbolla ilgilenmiyor. hele bu ts yönetimi iyice onları ts den soğuttu.

kısacası stadın bitmesi belki isim hakkının satılması açısından işe yarar. ama o isim hakkı da iho tarafından çarçur edileceğinden ben aralık ayından önce bitmesi taraftarı değilim. belki aralık ayında akıllı, tarafsız bir yönetim gelirde kulübü şekile sokar...
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

agustosa kalacaksa acilis yapilacagi tek gün agustosun ikisidir

eminim bunun neden oldugunuda bilmiyorsundur
            2 AĞUSTOS 1967 bazı şeyler için emin olmamak lazım.
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 12:26.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 AĞUSTOS 1967 bazı şeyler için emin olmamak lazım sonra mor rengi güzel anlamlar ifade ediyor.
              google dan bulup yazdin simdi

daha önce bilseydin 10 agustos yazmazdin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Güncel fotoğraflar

Yorum

google dan bulup yazdin simdi

daha önce bilseydin 10 agustos yazmazdin
                  .
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 17:10.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elin ecnebisi 1400 ışık yılı uzakta gezegen keşfediyor, biz dolgu alanına bir stat yaptık diye dünya bizi konuşacakmış. Kurtulamadık şu düşünceden. Köprü yaparız dünya bizi kıskanıyor denir. He birader koca dünyanın işi gücü yok Türkiye'de yapılan şeyleri kıskanıyor. Yapamıyorlar onlar böyle şeyler. Dolgu alanı üzerine ülke kuranlar var.

Bir de erken seçim konuşuluyor. Yani Kasım'da bir açılış daha görebilir bu stat. Maşallahı var. Siyasi tarihimizin bu döneminde önemli yere sahip stadyum.
                    Yazmaya üşendiklerimi özetlemişsin.
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Localar simetriyi bitirmiş.

Yorum

• Statta günlerdir çalışma yok. İn cin top oynuyor. Terk edilmiş gibi. Çıldıracağım!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Localar simetriyi bitirmiş.
                          simetri derken bir zamanlar yazıyordum alt kattaki loca icadı alt kat ve üst kat trübün bütünlüğünü bitiricek yazıyordum ondanmı söz ediyorsun renkdaş.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            simetri derken bir zamanlar yazıyordum alt kattaki loca icadı alt kat ve üst kat trübün bütünlüğünü bitiricek yazıyordum ondanmı söz ediyorsun renkdaş.

Şu fotoğrafa bakarsan ne demek istediğimi anlarsın, üst çıkış ve alt çıkışlar arasında simetri yok.

Yorum

• Haklısın Murat Alt merdivenlerin olması gereken yer çizdiğim gibi olması gerekirdi.

Yorum

• Arkadas simetri yok demis ben 2 dk baktim simetrisiz bir sey goremedim.
                                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 14:33.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X