İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğinizi yapabilmek için basiretli yöneticilerin olması gerekiyor. Hem Trabzon'da minibüs diye bir gerçek var, adamlar otobüs seferi koyulunca bile ortalığı ayağa kaldırıyır, düşünün tramvayda neler yaparlar.
o cag geride kaliyor artik
zaten belediyenin elinde rayli sistem projeside var, havaalani - akyazi arasi icin
2017-2018 bütcelerinde kendine yer bulacaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagustosa kalacaksa acilis yapilacagi tek gün agustosun ikisidir
eminim bunun neden oldugunuda bilmiyorsundur
Ortaya bir tarih atayım sonra haklı çıkarsam ben haklıydım, bak zamanında dedim demek için yazılan bir yorum.
Yorum
-
bu sezona bu stad yetişmez. yetişmemesi de çokta kayıp değil benim açımdan. açıkcası o stadın yarısının bile dolacağını düşünmüyorum. belki ilk zamanlar meraktan gidenler olacaktır. ama geçen seneki gibi bir lig yarışı olursa o stada 10 bin kişi gitmez. kombineyi zaten kimse almıyor. belki 1-2 bin kişi anca alır.
trabzonda kulübe katkı yapan önemli bir kesim futboldan soğumuş durumda. stada gitmiyor, futbolla ilgilenmiyor. hele bu ts yönetimi iyice onları ts den soğuttu.
kısacası stadın bitmesi belki isim hakkının satılması açısından işe yarar. ama o isim hakkı da iho tarafından çarçur edileceğinden ben aralık ayından önce bitmesi taraftarı değilim. belki aralık ayında akıllı, tarafsız bir yönetim gelirde kulübü şekile sokar...Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagustosa kalacaksa acilis yapilacagi tek gün agustosun ikisidir
eminim bunun neden oldugunuda bilmiyorsundurEn son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 12:26.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 AĞUSTOS 1967 bazı şeyler için emin olmamak lazım sonra mor rengi güzel anlamlar ifade ediyor.
daha önce bilseydin 10 agustos yazmazdin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegoogle dan bulup yazdin simdi
daha önce bilseydin 10 agustos yazmazdinEn son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 17:10.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElin ecnebisi 1400 ışık yılı uzakta gezegen keşfediyor, biz dolgu alanına bir stat yaptık diye dünya bizi konuşacakmış. Kurtulamadık şu düşünceden. Köprü yaparız dünya bizi kıskanıyor denir. He birader koca dünyanın işi gücü yok Türkiye'de yapılan şeyleri kıskanıyor. Yapamıyorlar onlar böyle şeyler. Dolgu alanı üzerine ülke kuranlar var.
Bir de erken seçim konuşuluyor. Yani Kasım'da bir açılış daha görebilir bu stat. Maşallahı var. Siyasi tarihimizin bu döneminde önemli yere sahip stadyum.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Localar simetriyi bitirmiş.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimetri derken bir zamanlar yazıyordum alt kattaki loca icadı alt kat ve üst kat trübün bütünlüğünü bitiricek yazıyordum ondanmı söz ediyorsun renkdaş.
Şu fotoğrafa bakarsan ne demek istediğimi anlarsın, üst çıkış ve alt çıkışlar arasında simetri yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum