İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüste bir kaç sıra prekast koymuşlar devamına tel örgü gibi bi şey çekmişler beton dokülerek uzatılacak galibaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Akerin yerine AVM yapmassalar bakalim Devlete laf atanlar napcak ozaman.
Devlet Avm yapar yer onun zaten satar gelirine bakar veya başka iş yapar,asıl şaşırdığım 20 binlik haliyle bile trafik çilesine dönen yere 41461 kişilik stadı nasıl sığdırmayı düşünüyor stad yerinde yapılmalıydı diyenler.
Etraftaki yerleri alalım desen yine para ister.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevlet her yerden geçiriyor. Akyazı'dan geçirdi diye olay yapıyorsunuz, yapmayın
BudurVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
61ronin61
Sorularıma cevap yazan(Ubeyithan-ts_Tuncay_ts-selçuk-f1bekir-Fatih ç.)renkdaşlarım ve kardeşlerime teşekkür ederim.Cevaplardan şu sonuca vardım stadı kime beyenmemiş ve içine sinmemiş.Ama cevaplarda olaya iyi yönünden bakma-kabullenme-savunma-politik dille geçiştirme-gerçekçi bakma-vb şekilde cevaplar olmuş(istediğimiz stad olsaydı ne bu sorulara ne bu polemiklere girilmezdi)Neyse olmuşla ölmüşe çare yok mecburen hem ağlarım hem giderim misali bu stada gidicez.Galiba biz bu dünyaya (trabzonspor taraftarı olarak)çekmeye geldik.Tüm Türkiyeye stad yapılır en cinsi bize yapılır-şampiyonluklarımız çalınır- falan diye uzuyor liste.Artık malesef sadı nasıl güzelleştirebiliriz diye düşünücez (yapılmış sıfır stadı yeniden tadilattan geçiricez ne güzel bişey bir konya bursa taraftarı kadar bile şansımız değerimiz yok)Nasıl güzelleştirilebilecek etkileci bir stad haline getirebileceksek oda yüz puanlık bir soru(sonuçta o yatay birinci katları dikleştiremeyiz çatıyı değiştiremeyiz kale arkalarını tek kat yapamayız vb)ona bakmamız lazım.Onlarıda akşam maddeler halinde naçizane görüşlerimle yazıcam. Tabi benim dileğim bu Allahın cezası stadın stad tam bomboşken kimse yokken stadın şehirde hiç hasar olmadan can kaybı olmadan birgün tam stadın altından bir kayma heyelan vb onun gibi bişey olup denize yuvarlanması ve kurtulmamızdır.
Yorum
-
Avni akerin yerine büyük ihtimal Büyükşehir Belediyesi binası ve park yapılacak.. Bunun için toki ile yalıncakta ki belediyeye ait arsa ile takas edileceği söylenmişti yani belediyenin akyazıdan pay alması gibi bir durum yok bu takasta..
Ayrıca kendi stadını yapmak her manada zarar demek. Birincisi bjk dahil kimse bu güce sahip değil. Bjk sponsor gelirini kullanıyor, 2 3 yıllık kombine ve loca gelirini kullanıyor, transfer parasını zor buluyor, kapı kapı stad arıyor, onca iş adamı olmasına rağmen İstanbul gibi bir şehrin avantajıyla zar zor çarkı döndürüyor.. Bjk bu kadar zorlanmışken gs kendine güvenemeyip devlete stad yaptırmışken burda ki arkadaşlar baya yüksekten uçuyor.. 7 yıl önce Trabzonspor neydi Trabzon neydi de kendi stadını yapacaktı?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel bir stadyum ancak çıkışlarla stadı bellemişler.
Yorum
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Akerin yerine AVM yapmassalar bakalim Devlete laf atanlar napcak ozaman.
benim icin asil olan biz neler yapabilirdik
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevlet Avm yapar yer onun zaten satar gelirine bakar veya başka iş yapar,asıl şaşırdığım 20 binlik haliyle bile trafik çilesine dönen yere 41461 kişilik stadı nasıl sığdırmayı düşünüyor stad yerinde yapılmalıydı diyenler.
Etraftaki yerleri alalım desen yine para ister."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
isvicre peynirini gecmisEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 17:25."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu stadi cizen adam simdi mimarmi oluyor
isvicre peynirini gecmisHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevletin ne yapacagi beni ilgilendirmezki
benim icin asil olan biz neler yapabilirdik
son 2-3 sayfada kim böyle biseyden bahsettiki
Avni Aker'ı yıkıp yerinden yapalım diyenler yokmuydu?
Hadi son sayfalarda yok kabul edelim Trabzon'da bu büyüklükte stadın yapılabileceği Akyazı dışında bir yer söylesin Akyazı uzak diyenler.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu stadi cizen adam simdi mimarmi oluyor
isvicre peynirini gecmis
Niye öyle diyorsun bu stadın biraz daha az girişi olan versiyonu Bjk stadı baş tacı burda,bunların en azından simetrisi var,kargaların stadında eski açık ile yeni açık farklı.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum