arkadaşlar artık stat için medyanın gücüne ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.. yerel gazeteler ve güçlü yayın organlarının yardımlarına ihtiyacımız var.. sürekli bu stat konusu yerel gazetelerde gündeme getirilip televizyonlarda bunlardan bahsettirilmeli ki birileri bu konuyla ilgili geniş bir açıklama yapsın verdikleri sözleri tutmak zorunda kalsınlar.. aksi halde araya karışıp gider.. mesela yeni belediye başkanıyla bi röportaj yapılsın projeleriniz neler falan die.. statla ilgili sorular yöneltilsin bol bol.. artık birilerini sıkıştırmanın vakti geldi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım oraların fotosu varsa buraya koyabilirmisin ?YA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor neden Üvey evlat muamelesİ gÖrÜyo bu ÜlkedeHiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun cevabını bi bilebilsem zaten... En çok el üstünde tutulması gereken takım biziz aslında.
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor neden Üvey evlat muamelesİ gÖrÜyo bu Ülkedeşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelimde özel çekilmiş fotğraflar yok ama saydığım yerler trabzona hem yakın hemde şehirleşmenin trabzonda geldiği en son noktalardır. önümüzdeki yıllarda bu bölgelerde büyük bir şehirleşme olacağını düşünüyorum ki bazılarında zaten başlamış durumda. internette fotolar buldum ama çok iyi görüntüler değil. bunlar benim düşüncem ama özellikle akyazının arka tarafında bulunan yeşilova ve boztepenin arka tarafında bulunan çukurçayır yerleşkeleri alan olarak hem büyük hemde düze yakın bir arazi yapısına sahip. tabi buraların ilk olarak ulaşım sorunları ortadan kadırılmalı.
Yıldızlı, Sögütlü o tarafları forumda bizlerde gündeme getirdik. Özellikle Yıldızlı tarafı gayet güzel ve dedigin gibi yerleşime elverişli. Akyazı'dan 1 km uzaklıkta. Olabilirse olur. Fotoshoptan birazcık anlasam o bölgede bi resim bulup oraya stad yerleştirip yönetime sunardım ama bilgim yok. Bi arkadaşımız aslında bunu yapabilir. Yönetime sununca Toki yada bi başka sektörle görüşünce sadece Akyazı'yı önermez farklı yerlerde var diye söyler. Tabi bizlerin hazırladıgı basit bişey olur ama sadece öneri anlamında demek istiyorum. Yönetimimizin işi gücünden aşkın oldundan bunlara zaman ayıramıyo...En son Mahmut Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.04.2009, 00:37.
Yorum
-
arkadaslar bu stad yapılsa bıle herkez pısman olacak goreceksınız orası ruzgar yonunden cok etkılı hatta yazın bıle cok ruzgar oluyo orda macın keyfıde olmaz avnıakere sahıp cıkalım bırkac duzenlemeyle super bı stadyum halıne gelır en ustte arkadasımızın yaptıgı proje cok guzel durmus denızın ustunde stadyum olurmu bana gore cok sacma takdır sızın sonucta okadar masraf yapıldı avnıakere bosamı gıdecek bunlar sene sonu bırkac duzenlemeyle uefa normlarına uygun bı stadyum halıne getıreblırz burda ıs sadece yonetımın degıl bız degerlı taraftarlarada dusuyor
Yorum
-
Beyler, öncelikle yeni Belediye Başkanı'nın mazbatasını alması gerekiyor. Daha sonra bizlerin bu stat projesi için atılmasını beklememiz gereken ilk adım şu: GSGM'nin Avni Aker ve berisini, 42 bin kişilik stat karşılığında Belediye'ye devrettiğine dair yazılı sözleşmenin yapılması. Yani bir yandan Trabzon Belediyesi'ni sıkıştırırken, bir yandan da GSGM'den işlemlerin başlayıp başlamadığına dair bilgi almanız gerekiyor. Ne kadar erken devredilirse, o kadar zaman kazanılmış olur. Ha, taraflar bu sözleşmeyi açıklamak zorunda değil. Diğer şehirlerin örneklerinden de bunu görebiliriz. O zaman bir milletvelinin Meclis'e önerge vermesi gerekebilir. Antalya'nın projesinde devir sözleşmesini bu şekilde öğrenebilmiştik. Eskişehir projesinde, sözleşmenin yapılmadığını da bu şekilde öğrenmiştik. Artık kuru kalabalık yapmayın bu başlıkta... Doğru düzgün takip edilsin mesele... Buraya gelip "yapmak zorundalar, ne zaman yapılacak" diyenlerdense, işlerin ne alemde olduğunu araştırıp bize haber getirecek adamlara ihtiyaç var. Yani bol keseden sallayan değil, bolca araştıran, bilgi edinenler lazım bu başlığa... Dediğim gibi önce mazbatasını alsın yeni Başkan, sonra ona GSGM ile ne zaman sözleşme imzalanacağını sormanız gerekiyor ilk iş olarak.
Yorum
-
Şahsen denize kazık çakarak yada dolgu yaparak yapılacak bir stada karşıyım. o kadar paranın boşu boşuna denize gömülmesi hoşuma gitmiyor.
Bir stad yapılsın ama karada olsun. şehrin genişlemsine vesile olsun, yolları yapılsın zamanla çevresi gelişir zaten.
Bahsedilen akyazı projesi 180 milyon ytl. 61 projedekilerin toplam maliyeti milyar dolarları buluyor zaten. onlar tamamen hayal. trabzon belediyesinin bütçesi ise 130 milyon ytl. yani işçilere memurlara maaş vermezse, hiçbir hizmet yapmazsa eline geçen yıllık para 130 milyon ytl. anlayacağınız belediyenin gücü stadın koltuklarına bile zor yeterdevlet desteği şart. antalyaya yapacağı yatırımları bize yapsın hükümet karşılığınıda alsın.
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
stad tabiki şampiyonlar ligi seviyesine getirilmeli ama boşuna heveslenmeyin trabzonspora büyüklüğüne yakışır istanbul takımlarını kıskandıracak bi stad yapılacak yapılmalıdır zaten.
bu ülkede nerelere ne paralar akıtıldı konuşturmayın trabzonda trabzonsporunuza stad yapılmış onumu çok görüyosunuz?
amcınız ne anlamadım görüş belirtmekmi. sadece sağolun diyorum
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk önce stad yapacaklarsa KOSU PISTI OLMICAK aciklamasini yapsinlar.
bu zamana kadar kimse bunu bahsetmedi, sadece stad yapicaz dediler o kadar
Yorum
-
İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol stadı olacak, atletizm pistli stadı Söğütlü'ye yapıyorlar 5 bin kişilik. Takıldığınız şeylere bakın yahu... Bırakın artık bu gereksiz soruları... Başkan mazbatasını alsın, GSGM ile sözleşme ne zaman imzalanıyor diye sorun.
sogutluye kosu pisti yapiliyor olabilir ama bu stadt kosu pisti yapilcak/yapilmicak anlamina gelmiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum