Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimageshack'ten upload et.. yada eklenti yap.....
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması...
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasılo yapacağımı tamı tamına gösterirsen ii olur hiç resim koymadığım için anlamıyorum...
drcin.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, drcin.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
en altta yardım bölümünde resim ekleme tarif ediliyor. ama üye olman gerekiyor sanırım. umarım yardımcı olur...
Yorum
-
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.drcin.com/dr/forum/index.html
en altta yardım bölümünde resim ekleme tarif ediliyor. ama üye olman gerekiyor sanırım. umarım yardımcı olur...Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması...
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim söylediklerim Nuri Albayrak'ın yaptıkları değil, söyledikleridir kardeşim. Benden küçüksün sana tavsiyem, söylenen her sözün bir arka planı vardır. Hiçbir şeyi kestirip atma. Ve hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir.Eski başkan, ne zaman bu konuda konuşsa aynı şeyleri söylüyor. Sadri Başkan çıkıyor TOKİ başkanına verip veriştiyor. Sonuç. Koskocaman bir hiç. Demek burada başka bir işler var. Büyük ihtimalle rant meselesi.
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKTÜ'nün yaptığı projede ambiyans atmosfer olmaz.Stad basık olmalı bence...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stat üstü kapatması, kapasite arttırılması kısaca revizyon için tam 14 ayrı proje var.. Sabredin. Trabzonspor için imkanların en iyisi sarfedilecektir. Umut ediyorum.
artik yoruldukbeklemekten...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBari karar verilip taraftarada aciklansa
artik yoruldukbeklemekten...
Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim bunlar proje. Yani karar verilmiş birşey yok....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Karar vermekle de alakası yok. Devlet he derse GSGM'den 20 milyon Lira ödenek çıkacak. Nasıl ki Akyazı işi belediyeye bağlı, modernizasyon işi de devlete bağlı... Ben bu paranın Şampiyonlar Ligi kesinleşmeden verileceğini sanmıyorum. Bazı arkdaşlarımız Faruk Özak'ın spordan sorumlu devlet bakanı olmasından umutlu, inşallah umdukları gibi olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum