Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en güzel bu proje bizim stad icin!

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en güzel bu proje bizim stad icin!
      zaten dergideki resimlere bakılırsa bunun benzeri bi proje ortaya çıkacak tabi çatı dizaynı farklı
      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
      .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        imageshack'ten upload et.. yada eklenti yap..
        nasılo yapacağımı tamı tamına gösterirsen ii olur hiç resim koymadığım için anlamıyorum...
        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nasılo yapacağımı tamı tamına gösterirsen ii olur hiç resim koymadığım için anlamıyorum...
          drcin.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, drcin.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

en altta yardım bölümünde resim ekleme tarif ediliyor. ama üye olman gerekiyor sanırım. umarım yardımcı olur...

Yorum

• KTÜ'nin yaptığı proje benimde hoşuma gitmedi. Çatı ile tribünler arasındaki boşluk çok kötü bir görüntü veriyor. Böyle düşünülmesinin mantıklı bir amacı vardır umarım. Şu görüntüye göre çok basit ve acemi işi gibi geldi bana.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.drcin.com/dr/forum/index.html

en altta yardım bölümünde resim ekleme tarif ediliyor. ama üye olman gerekiyor sanırım. umarım yardımcı olur...
              allah senden razı olsun huhhh halleddim
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• KTÜ'nün yaptığı projede ambiyans atmosfer olmaz.Stad basık olmalı bence...

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim söylediklerim Nuri Albayrak'ın yaptıkları değil, söyledikleridir kardeşim. Benden küçüksün sana tavsiyem, söylenen her sözün bir arka planı vardır. Hiçbir şeyi kestirip atma. Ve hiçbir şey asla göründüğü gibi değildir. Eski başkan, ne zaman bu konuda konuşsa aynı şeyleri söylüyor. Sadri Başkan çıkıyor TOKİ başkanına verip veriştiyor. Sonuç. Koskocaman bir hiç. Demek burada başka bir işler var. Büyük ihtimalle rant meselesi.
                  çıkıp hala şu albayrağı savunmayın kulübü 10 sene geriye götürdü ancak çalışmalar devam ediyor diyerek milleti uyuttu

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KTÜ'nün yaptığı projede ambiyans atmosfer olmaz.Stad basık olmalı bence...
                    koskoca mimarlık fakültesindeki prof. lar ambiansı düşünmüştür inşallah...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• stadin resimdeki haliyle simdikin halinden iyi olacagi kesin

Yorum

• Arkadaşlar stat üstü kapatması, kapasite arttırılması kısaca revizyon için tam 14 ayrı proje var.. Sabredin. Trabzonspor için imkanların en iyisi sarfedilecektir. Umut ediyorum.
                        Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar stat üstü kapatması, kapasite arttırılması kısaca revizyon için tam 14 ayrı proje var.. Sabredin. Trabzonspor için imkanların en iyisi sarfedilecektir. Umut ediyorum.
                          Bari karar verilip taraftarada aciklansa

artik yorulduk beklemekten...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bari karar verilip taraftarada aciklansa

artik yorulduk beklemekten...
                            Güzel kardeşim bunlar proje. Yani karar verilmiş birşey yok.
                            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel kardeşim bunlar proje. Yani karar verilmiş birşey yok.
                              tmm bende diyorum ki artik karar verilsin ve sezon bitisi hemen baslasin
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Karar vermekle de alakası yok. Devlet he derse GSGM'den 20 milyon Lira ödenek çıkacak. Nasıl ki Akyazı işi belediyeye bağlı, modernizasyon işi de devlete bağlı... Ben bu paranın Şampiyonlar Ligi kesinleşmeden verileceğini sanmıyorum. Bazı arkdaşlarımız Faruk Özak'ın spordan sorumlu devlet bakanı olmasından umutlu, inşallah umdukları gibi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X