Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk önce stad yapacaklarsa KOSU PISTI OLMICAK aciklamasini yapsinlar.
    bu zamana kadar kimse bunu bahsetmedi, sadece stad yapicaz dediler o kadar
    aynen
    kosu pistli olacaksa hic yapsainlar ingilteredeki gibi istiyoruz ist takimlari
    catlasin
    [T][S]

Yorum

onuda soracagiz tabiki.
      sogutluye kosu pisti yapiliyor olabilir ama bu stadt kosu pisti yapilcak/yapilmicak anlamina gelmiyor.
      Bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı çıkaramaz derler... Şimdi senin merakını cezbeden bu konu hakkında peşine binlerce üye takılacak, konu sapacak.

Öncelikli sorulması gereken konuları sormayı bir kenara bırakır, formaliteden şeylerle ilgilenirseniz; ilk Akyazı denemesinde olduğu gibi apışıp kalırsınız. Hani söz verdilerdi de yapacaklardı ya... O zaman da atletizm pisti olacak mı diye sorup duruyordunuz. Halbuki nasıl yapılacak diye sormanız gerekirdi. Derdimi anlatabiliyor muyum? Başkan mazbatasını alsın da şu GSGM anlaşması ne zamanmış o sorulsun dememdeki amaç da bu...

Neyse siz yine bildiğinizi okuyun, atletizm pistleri 50 sayfa boyunca tartışılsın, koltuk renkleri 100 sayfa boyunca tartışılsın, bir bakmışsın böyle eften püften şeyleri tartışırken belediye de projeyi unutuvermiş.

Yorum

• bu belediye bence ilk proje olarak bu stad projesini hayata geçirmeli diyorum ama 61 projenin en sonuna koyulmuş bir proje olarak görünüyo vede nuri albayrak döneminden kalan projeyi koymuşlar sadece resmi alıp siteye eklemişler sanki gösteriş olarak dursun diye gibi görünüyo...

Yorum

• artık siyasi dediler siyasi ellerinde artık bir stat istiyoruz. neresi gusel olacaksa oraya yapılsın kayseriye nasıl yaptılar bizde trabzona istiyoruz.

Yorum

• Trabzon belediyesinin bir stad yapabilecek gücü yok arkadaşlar. O yüzden "proje61" adı altında gösterilen projenin yapılması fazlasıyla hayal.

Aynen diğer şehirlerde yapılan ve yapılması düşünülen stadlarda olduğu gibi bulursunuz bir firma -verirsiniz stad ve başka arazileri- bunun karşılığında o firma size stad yapar. Onun dışında Trabzon Belediyesi kendi kasasından para akıtıp stad yapmaz "yapamaz"...

Benim bildiğim kadarıyla Kayseri Kadir Has Stad'ı arazisi Kayseri Büyükşehir Belediyesine devredildi ve bunun karşılığında yeni bir stad yapıldı. Yani oradada belediye kasasından para verip stad yapmadı. Trabzondaki en büyük sorunda budur.."Al şu eski stad arazisini karşlığında yeni stad yap" diyebilecekleri bir firma bulunamıyor. Hatta stad arazisi yanında başka yerleri gözden çıkarmalarına rağmen bir firma bulunamıyor. Çünkü yapılacak yeni stadın maliyeti -verilecek arazilerin maliyetinden- çok çok daha fazla.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu belediye bence ilk proje olarak bu stad projesini hayata geçirmeli diyorum ama 61 projenin en sonuna koyulmuş bir proje olarak görünüyo vede nuri albayrak döneminden kalan projeyi koymuşlar sadece resmi alıp siteye eklemişler sanki gösteriş olarak dursun diye gibi görünüyo...
              Hem gösteriş hemde sayıyı 61'e tamamlamak amaçlı koyulmustur bence. Yoksa nasıl dikkat cekerde milleti kandırabilirlerki başka...
              TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• Stat ne zaman yapılacaktan ziyade stat nereye yapılacak ve nasıl bir stat olacak soruları benim için daha önemli. Şimdi başlansa zaten yakın zamanda yine olmayacak bir stat. O yüzden şu aşamada önemli olan nasıl bir stat ve nereye yapılacak soruları.

Yorum

ilk önce stad yapacaklarsa KOSU PISTI OLMICAK aciklamasini yapsinlar.
                  bu zamana kadar kimse bunu bahsetmedi, sadece stad yapicaz dediler o kadar
                  koşu pisti olmayacağını bizzat başkanın ağzından duymuştuk...bunu uzatmayalım artık
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    koşu pisti olmayacağını bizzat başkanın ağzından duymuştuk...bunu uzatmayalım artık
                    projeyi baskan cizmiyor, stadi baskanimiz yapmiyor
                    resmi agizdan duymak istiyorum bunu

Yorum

• ya yapacaklar ya yapacaklar başka yol yok.......
                      300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsen denize kazık çakarak yada dolgu yaparak yapılacak bir stada karşıyım. o kadar paranın boşu boşuna denize gömülmesi hoşuma gitmiyor.
                        Bir stad yapılsın ama karada olsun. şehrin genişlemsine vesile olsun, yolları yapılsın zamanla çevresi gelişir zaten.

Bahsedilen akyazı projesi 180 milyon ytl. 61 projedekilerin toplam maliyeti milyar dolarları buluyor zaten. onlar tamamen hayal. trabzon belediyesinin bütçesi ise 130 milyon ytl. yani işçilere memurlara maaş vermezse, hiçbir hizmet yapmazsa eline geçen yıllık para 130 milyon ytl. anlayacağınız belediyenin gücü stadın koltuklarına bile zor yeter devlet desteği şart. antalyaya yapacağı yatırımları bize yapsın hükümet karşılığınıda alsın.

gzl soyledin bize yatırılsın para %100 alır trabzondn

Yorum

• gümrükçüoğlunu izliyom şuan ama stad hakkında bi soru sormadılar yada ben duymadım öyle bi konu geçtiyse neler konuşuldu söyleyebilirmisiniz???

Yorum

• MÜmkÜn bİr Önerİ... Dİkkat lÜtfen!!

gümrükçüoğlu'nun her ne kadar akyazıyla bizim gözümüzü boyadığı düşüncesinde isem de bu stad gümrükçüoğlu'na rağmen yapılabilir!!
                            kendisi en önemli çalışmasının ve ilk işinin şehrin güneye doğru açılması olduğunu bir çok kez ifade etti! eğer bu çaba doğrultultusunda güneye bir yol yapılır ve şehrin güneyi yerleşime açılırsa o zaman münküm olabilir, arazi koşullarını bilmiyorum tabii...yani böylece hem arazi maliyeti neredeyse sıfırlanır hem de stasın denizde olmasına oranla maliyet çok düşer...yani avni aker arazisiyle oraya bir stad yapılabilir!! gümrükçüoğlu proje olarak bunu söyleseydi kesinlikle daha inandırıcı olurdu ama o bizi hayal peşinde sürüklemeyi tercih etti...
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gümrükçüoğlu'nun her ne kadar akyazıyla bizim gözümüzü boyadığı düşüncesinde isem de bu stad gümrükçüoğlu'na rağmen yapılabilir!!
                              kendisi en önemli çalışmasının ve ilk işinin şehrin güneye doğru açılması olduğunu bir çok kez ifade etti! eğer bu çaba doğrultultusunda güneye bir yol yapılır ve şehrin güneyi yerleşime açılırsa o zaman münküm olabilir, arazi koşullarını bilmiyorum tabii...yani böylece hem arazi maliyeti neredeyse sıfırlanır hem de stasın denizde olmasına oranla maliyet çok düşer...yani avni aker arazisiyle oraya bir stad yapılabilir!! gümrükçüoğlu proje olarak bunu söyleseydi kesinlikle daha inandırıcı olurdu ama o bizi hayal peşinde sürüklemeyi tercih etti...
                              eğer öyle söyleseydi o zaman (hayalxhayal) olurdu
                              çünkü güney yolunun maliyeti 500 milyon ytl. yani stadın 2-3 katı maliyette. hiç olmayacak bir şey anlayacağınız. diyeceksiniz ki 61 projede var mı? orda hepsi var doğrudur...

stadın güneye değilde havaalanı tarafına bir yere yapılması daha uygun olur gibime geliyor. uzak olacak ama denize dökeceğimiz 100 milyon ytl nin yarısı ile yolları ve çevresi çok rahat yapılır diye düşünüyorum. şu denizi doldurma işini yada kazık çakma metodunu artık yetkililer kafalarından çıkarsınlar. burası DUBAİ değil fantezi yapacak lüksümüz yok bizim. bana burada rant kokusu gelmiyor değil doğrusu.
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer öyle söyleseydi o zaman (hayalxhayal) olurdu
                                çünkü güney yolunun maliyeti 500 milyon ytl. yani stadın 2-3 katı maliyette. hiç olmayacak bir şey anlayacağınız. diyeceksiniz ki 61 projede var mı? orda hepsi var doğrudur...

stadın güneye değilde havaalanı tarafına bir yere yapılması daha uygun olur gibime geliyor. uzak olacak ama denize dökeceğimiz 100 milyon ytl nin yarısı ile yolları ve çevresi çok rahat yapılır diye düşünüyorum. şu denizi doldurma işini yada kazık çakma metodunu artık yetkililer kafalarından çıkarsınlar. burası DUBAİ değil fantezi yapacak lüksümüz yok bizim. bana burada rant kokusu gelmiyor değil doğrusu.
                                güney yolunun öyle bir maaliyeti olduğunu bilmiyordum! stadın şehirn doğusuna kaydırılması düşünülürse de burda bence en uygun yer değirmendere olur, çimento fabrikasının olduğu yer veya civarı...bu bölge aslında en az çömlekçi kadar önemlidir! çömlekçinin ardından değirmendere de kesinlikle sosyal bir anlayışla kentsel dönüşüme tabi tutulmalıdır...insanların deniz kenarında vakit geçirebilecekleri mekanların sayısı çok daha fazla olmalıdır. stad da buraya yapılırsa meydandan stada çömlekçi üzerinden iki sevgili elele yürüyerek maçı izlemeye geliyorlar, hayal etsene bir!!!!
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X