Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmeyelim diyordun?! Senin yaptığına ne demeli?!

GSGM eski stat arazisini, Kayseri Belediyesi'ne devretti. Kayseri kendi üzerine geçen bu arsayı sattı, 100 milyon Lira'ya... Sonra yine Belediye şehir dışındaki kendi arazisi üzerine bu stadı inşa ettirdi.

Ne haber?

Abicim bizde bişey olmuyosa başka bi şehirde olursa onu belediye degil devlet yapmıştır ( Tabiki bizlere göre öyle ama degil). Ne yapsan boş. Bizim millet konuş konuş devlet yapmadı der. Arazimizin para etmedini kimse söylemez. Tamam belki aramiz degerli ama şehir merkezindeki arazi degerli. Stad nerde şehir dışında. Milletinki şehir merkezinde yapcak bişey varmı yok. Bizdede stad yapılacak ama nasıl yapılacak. Akyazı'ya yada bi başka yer olur orasını bilemem ama belediye başkanının stratejisini anlamak aslında cok basit. Otogarın arazisi para ediyor. Orasınıda katacak işin icine o zaman olacak. Tahminler şuanda onu söylüyor. Otogar olmaz başka yerde olabilir ama şuan belediyenin elinde en güzel arazi olarak otogar var ve en erken zamanda otogar ordan taşınacak. O zamanda bizlerin aklına otogar geliyor.

Bu belediye yerini saglama almak icin o stadı yapacaktır. Trabzonspor'a stad yapmak demek 15 yıl o koltukta garanti kalmak demektir. Eski Belediye Başkanımız Volkan Abi stadı yapmış olsaydı 2 kat fazla oyla tekrardan secilirdi.

Yorum

• FOREVER TRABZONSPOR
      1461
      TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fenerin catisini mi koydun böyle olsa bile fena durmaz

Yorum

• Kayseri örneğinde verilen eski stadyumun arsasının büyüklüğü bizim arsadan daha küçük olmalı.Çünkü orada sadece stadyumun arsası verildi diye biliyorum bizde ise stadyum+yavuz selim sahası+kapalı spor salonu ve lojmanların olduğu çok daha geniş bir arsa söz konusu,kayseri şehrinin potansiyeli açısından o arsaların değeri Trabzondan yüksek olabilir fakat bizim verdiğimiz arsa da Kayserideki arsanın 2-3 katı büyüklüğünde bu yüzden değer olarak aynı miktarı yakalaması gerektiğini düşünüyorum.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kayseri örneğinde verilen eski stadyumun arsasının büyüklüğü bizim arsadan daha küçük olmalı.Çünkü orada sadece stadyumun arsası verildi diye biliyorum bizde ise stadyum+yavuz selim sahası+kapalı spor salonu ve lojmanların olduğu çok daha geniş bir arsa söz konusu,kayseri şehrinin potansiyeli açısından o arsaların değeri Trabzondan yüksek olabilir fakat bizim verdiğimiz arsa da Kayserideki arsanın 2-3 katı büyüklüğünde bu yüzden değer olarak aynı miktarı yakalaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu dediginde haklısınız ama bizim de yapmayı düşündügümüz kazıklı stad projesi onun 2 katı pahalı. Diger dolgu işlemini diyosan o dahada pahalı. Gelde cık işin icinden. Eger bizde hazır bir arsa üstüne kurmak istesek böyle bi yer bulsa yönetim bir tane degil 2 tane stad yapar ama ya bulmak istemiyolar ya yok yada birileri bu işten para yiycek.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu dediginde haklısınız ama bizim de yapmayı düşündügümüz kazıklı stad projesi onun 2 katı pahalı. Diger dolgu işlemini diyosan o dahada pahalı. Gelde cık işin icinden. Eger bizde hazır bir arsa üstüne kurmak istesek böyle bi yer bulsa yönetim bir tane degil 2 tane stad yapar ama ya bulmak istemiyolar ya yok yada birileri bu işten para yiycek.
              Doğru diyorsun bizim proje de ordakinden pahalı deniz üstüne stadyum fikrinden vazgeçip boş bir arsa bulmalıyız.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

bu fenerin çatısı,fenerin çatısı olmasa güzel olurdu
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yen, ve şehre yakışan bir stad yapılmalı.. bu çook gerekli birşey.. ve de şehri yansıtan bir stad olmalı o da bu projedir diyorum.
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

aslında çok güzell olmuş kale arkası tribünleri diğer tribünlerin hizasına çekilrse kapasitede artar

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında çok güzell olmuş kale arkası tribünleri diğer tribünlerin hizasına çekilrse kapasitede artar
                      yada diger tribün hizasına kadar loca yapılsın

Yorum

• eqer avni aker yenilenicekse maraton kapalı kale arkaları yıkılıp altarına otopark yapılıp sahaya yakın bi mesafede tribünler yapılmalı kanımca
                        Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• BJK'ya var da TS'ye yok mu?
                          31 Mart 2009 / 18:15
                          Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yeni stat için Başbakan Erdoğan'dan söz aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yeni stat için Başbakan Erdoğan'dan söz aldıklarını söyledi.

ERDOĞAN BEŞİKTAŞ'A SÖZ VERDİ

Siyah-beyazlı camiaya söz verdiği yeni stadın yapımı konusunda yaşadıkları zorlukları aşma yönünde çok büyük bir adım attıklarını anlatan Demirören, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiğimiz bir toplantıda yeni stadımızın gerekliliği ve de inşaatının bir an önce başlaması için tam destek sözü aldık. İnşallah sezon biter bitmez ilk kazmayı vuracağız. Kendisine temsil ettiğim tüm Beşiktaşlılar adına şükranlarımı arz ediyorum'' ifadelerini kullandı.

AKYAZI NE OLUYOR?

2011 Gençlik Yaz Olimpiyatları için yapımı düşünülen Akyazı statı belirsizliğini koruyor. Konya, Kayseri, Bursa ve Antalya'dan sonr Beşiktaş da harekete geçerken, Başbakan Tayyip Erdoğan bu kulübe söz verdi. Bu kentlere statlar yapılırken futbolu beşiği Trabzon'un Akyazısı ise karayazı haline döndü. Başbakan Erdoğan 2007 Genel seçimlerinde Atatürk Alanı'daki yaptığı mitingde Akyazı için söz vermesine rağmen stat ile ilgili şuana kadar bir gelişme sağlanamadı.

BEŞİKTAŞ'A VAR DA TRABZON'A YOK MU

29 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'nin yürütttüğü 61 proje ,içerisi içinde bulunan Akyazı Statının yapımı başlayacak mı, bşlamayacak mı, iki seneditr yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı ile ilgili bir açıklama yapılmazken, Beşiktaş başkanının Başbakan bize söz verdi, açıklaması Trabzonluları üzdü. Şimdi Trabzonlular soruyor, Beşiktaş'a var da Trabzonspor'a yok mu?

GÖZLER ÖZAK'TA

Ak Parti 29 Mart yerel seçimleriğnde Türkiye'de oy kaybına uğrarken, 2004 yılında yapılan seçimde CHP'ye kaptırdığı Trabzon Belediyesini 29 Mart yerel seçimlerinde kazanması Başbakan Recep Tayyip Erdoğpan'ın gözünde Bakan Özak'ı daha da güçlü bir duruma getirdi. Bakan Özak'ın bu durumda Başbakan'ı Akyazı'nın devlet desteği ile yapılması konusunda ikna etmesi daha kolay hale geldi. 61 projede yer alan Akyazı için Trabzon halkına söz veren Bakan Özak ve 5 iktidar milletvekillerine şimdi görev düşüyor.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• trabzonda çok güzel yerler var stad yapmak için. bunu kaç defadır yazıyorum bilmiyorum ama yapılacak yerlerin tek sorunu trabzon belediyesi dışında olması ve bu yerlerin yollarının yetersiz olması. örneğin trabzonun güney kısmında bulunan gölçayır beldesinde bu stad yapılabilir. güzel düz bir yer. hem şehirin güneye açılmasınıda sağlar. ihtiyacı sadece geniş bir yol ve ordaki arsaların kamulaştırılması. zaten daha önce orda incelemeler yapılmış diye ordakilerden duymuştum. bunun dışında şana , kaşüstü, akyazının arka taraflarında,özellikle yeşilova kısmında yada yıldızlı ve söğütlü nün üst kısımlarında uygun yerler bulunabilir. buraların trabzona uzaklığı araçla en fazla 15 dakika.
                            En son boztepeliyasin tarafından düzenlendi; 31.03.2009, 20:47.
                            YA SEV YA TERKET

Yorum

• artik trabzona gelir herhalde stad... Basbakani konusmasinda görmediniz mi?? Antalyaya o kadar üzgündiki.. belki güney ve güneyanadoludan o gereksiz yatirimlari alir, bizim memlekete harcarlar???

ISALLAH ÖYLE OLUR, BIZDE HER ZAMAN HEMSOMUZA OY VERIRIZ...

BAKACAGIZ ARTIK...
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonda çok güzel yerler var stad yapmak için. bunu kaç defadır yazıyorum bilmiyorum ama yapılacak yerlerin tek sorunu trabzon belediyesi dışında olması ve bu yerlerin yollarının yetersiz olması. örneğin trabzonun güney kısmında bulunan gölçayır beldesinde bu stad yapılabilir. güzel düz bir yer. hem şehirin güneye açılmasınıda sağlar. ihtiyacı sadece geniş bir yol ve ordaki arsaların kamulaştırılması. zaten daha önce orda incelemeler yapılmış diye ordakilerden duymuştum. bunun dışında şana , kaşüstü, akyazının arka taraflarında,özellikle yeşilova kısmında yada yıldızlı ve söğütlü nün üst kısımlarında uygun yerler bulunabilir. buraların trabzona uzaklığı araçla en fazla 15 dakika.

Arkadaşım oraların fotosu varsa buraya koyabilirmisin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X