Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başta yoğunluktan açılmadı tabi herkes birden bastırınca şuan neden hala kapalı olduğunu bilmiyorum tahminim onlarda çok saçma bir yere koyduklarını anladılar
    edit : şuan açık ama sanırım fazla yoğunluk var çok kasıyor pc yi zaten girmenize gerek yok açı çok götü bişey göremiyosunuz
    En son EgeKum tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 20:15.
    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• görüntü budur çok kötü demiştim
      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• kameranın oldugu yer tam komedi la koyun şunu numaralının üstüne da

Yorum

• Azcık ucundan görüyouz stadı neyse buda bişey
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• o yörük cadırının olduug yere koysanızda ordan görsek nasıl olur...
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yaww bir seyide doğru düzgün yapamazmıyız..Ayıptır ..yani çokmu zor stadın hemen yanındaki bir iskeleye bu kamerayı koymak ..Ben inanmıyorum bu hakikaten bizim kamera olamaz
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Bu kamerayi koyduklari yeri cokmu dusundulr qcaba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Kandırmaktan başka bir şey değil. İnşaatı göstermek istemiyoruz ama izlemek isterseniz buyrun 1 km öteden izleyebilirsiniz. Daha ne yapalım kamea bile koyduk. Siz her şeye layıksınız

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu boyama ama ,aslında şu konya stadındaki gibi (galiba bizimki de böyle olacak) saha dışı kısımlar mavi tartan pist olsa daha güzel görünür bordo koltuklarla.

Yorum

• Resimli anlatım :

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• akyazıstadi.com sitesi amatör bir çalışma değil mi? Yoksa yönetimin kurduğu bir site mi?

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          akyazıstadi.com sitesi amatör bir çalışma değil mi? Yoksa yönetimin kurduğu bir site mi?
                          bu sitede ki f1bekirin kurduğu site.

Yorum

• ya şu plug-in'i indirebilen biri varsa başka yere uploadetsin. 1.3 mb için yarım saattir bekliyorum. 10kb'la iniyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sitede ki f1bekirin kurduğu site.
                              O zaman biraz insaflı olalım eleştirilerimizde. Arkadaş gönüllü olarak tek başına uğraşıyor, bu işin uzmanı da değil.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya şu plug-in'i indirebilen biri varsa başka yere uploadetsin. 1.3 mb için yarım saattir bekliyorum. 10kb'la iniyor.
                                aynen ya bir tek bende problem var sanıyordum. bir saattir indiği yok. 3 kb atıyor arada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X