İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
adamlar mokovada, lig oynama tarihlerinide avrupa gibi yaptilar, son bahardan ilk bahara kisin eksi 20 30 derecede antrenman yapmamak icin o kapali sahalar
trabzon acik havasi bayaga müsait acik hava icin
yagmurda antrenmalar zevkli gecer
temiz hava etkenine hic deginmek bilen istemiyorum
ve tabiki o daglar ve deniz arasi nefes kesen trabzon atmosferi
trabzon futbol icin özel yer olmasaydi bukadar basarili olamazdik, öyle duvarlar arasi saklanacak biyerde sükürler olsun degiliz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoalisyonun stada olacak etkisini anlatirmisin bize kardesim ? çok merak ediyorum.
Olay bu kadar net.En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 09.06.2015, 19:39.Ömer
Yorum
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoalisyonun kurulduğu andan itibaren genellikle tüm ülkede ki ihaleler iptal edilmesini beraberinde getirir. İhalelerin sözleşmeleri yapılmış olsa dahi. İhaleyi kazanan şirketler böylece anında işleri dondurur ve çay demleme prosedürüne başlar. Çaylar demlendiğinden sonra meclis 45 gün içinde yeni bir ihale ile ihale bedelini artırmaz ise, ihale kazanan şirketler Yüksek Seçim Kurulun binasından iki daire hak kazanır (3+1 ve güneyçepheden olması şartıyla).
Olay bu kadar net.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu tip büyük yapılarda olağan bir durum bu.
Yorum
-
İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu catlaklar tehlikeli olabilir.Olagan dediginiz catlak kilcal degil goruldugu uzere.Boyuna ve tamiri hassas olan catlaklar bunlar.Deprem bolgesi olmasak da uzun vadede oturma devam ederse bas agritacak cinsten.
direk staddan öyle bir resim ellerinde olsa dünyayi ayaga kaldirirlardi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fotoğrafı sadece bir twitter hesabı mı paylaştı,
Çubuklar epoksi enjeksiyon yapmak için kullanılan çubuklar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun türkcesi ne demek oluyor
epoksi içine reçine katılarak yapışkan özelliği kazanan bir madde yüzeylerde de kullanılır. Enjoksiyon da epoksinin o boşluklara doldurma şekli...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun türkcesi ne demek oluyorBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Fotoğraf %99 bu siteden alınarak kullanıldı.
Muhtelemen haberde twitter da takipçi kazanmak için yapılan bir hareket sonçta ajansların paylaşmadığı bir şeyi saçma sapan bir twitter adresi nerden biliyor dimi
Haber doğru ise de
Basit tabirle böyle çatlakların olduğu yerlere yere Yüksek dayanımlı beton şırıngalanıyor çatlaklar kapatılıyor dolayısıyla , içindeki demirin paslanmasını ve betonun tekrardan birlikte hareket etmesini sağlamaya yarıyor.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fotoğrafı sadece bir twitter hesabı mı paylaştı,
Çubuklar epoksi enjeksiyon yapmak için kullanılan çubuklar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum