Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koalisyon ile stadyum 10 seneye hazır olur...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Koalisyonun stada olacak etkisini anlatirmisin bize kardesim ? çok merak ediyorum.

Yorum

• adamlar mokovada, lig oynama tarihlerinide avrupa gibi yaptilar, son bahardan ilk bahara kisin eksi 20 30 derecede antrenman yapmamak icin o kapali sahalar

trabzon acik havasi bayaga müsait acik hava icin
      yagmurda antrenmalar zevkli gecer
      temiz hava etkenine hic deginmek bilen istemiyorum
      ve tabiki o daglar ve deniz arasi nefes kesen trabzon atmosferi

trabzon futbol icin özel yer olmasaydi bukadar basarili olamazdik, öyle duvarlar arasi saklanacak biyerde sükürler olsun degiliz
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koalisyonun stada olacak etkisini anlatirmisin bize kardesim ? çok merak ediyorum.
        Koalisyonun kurulduğu andan itibaren genellikle tüm ülkede ki ihaleler iptal edilmesini beraberinde getirir. İhalelerin sözleşmeleri yapılmış olsa dahi. İhaleyi kazanan şirketler böylece anında işleri dondurur ve çay demleme prosedürüne başlar. Çaylar demlendiğinden sonra meclis 45 gün içinde yeni bir ihale ile ihale bedelini artırmaz ise, ihale kazanan şirketler Yüksek Seçim Kurulun binasından iki daire hak kazanır (3+1 ve güneyçepheden olması şartıyla).

Olay bu kadar net.
        En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 09.06.2015, 19:39.
        Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koalisyonun kurulduğu andan itibaren genellikle tüm ülkede ki ihaleler iptal edilmesini beraberinde getirir. İhalelerin sözleşmeleri yapılmış olsa dahi. İhaleyi kazanan şirketler böylece anında işleri dondurur ve çay demleme prosedürüne başlar. Çaylar demlendiğinden sonra meclis 45 gün içinde yeni bir ihale ile ihale bedelini artırmaz ise, ihale kazanan şirketler Yüksek Seçim Kurulun binasından iki daire hak kazanır (3+1 ve güneyçepheden olması şartıyla).

Olay bu kadar net.
          Ooo yandik biz ozaman desene. Bence koalisyon o stadin yikilmasinada sebep olabilir.

Yorum

• Online Spor ‏@onlinespor 4 dk.4 dakika önce

Trabzonspor'un yeni stadında deniz doldurulduğu için bir miktar oturma olduğu ve çatlakların oluştuğu iddia edildi.

.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Online Spor @onlinespor 4 dk.4 dakika önce

Trabzonspor'un yeni stadında deniz doldurulduğu için bir miktar oturma olduğu ve çatlakların oluştuğu iddia edildi.

Oturma nedeniyle çatlakların olması gayet doğal.
              Bu tip büyük yapılarda olağan bir durum bu.

Yorum

• Bu catlaklar tehlikeli olabilir.Olagan dediginiz catlak kilcal degil goruldugu uzere.Boyuna ve tamiri hassas olan catlaklar bunlar.Deprem bolgesi olmasak da uzun vadede oturma devam ederse bas agritacak cinsten.
                Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu catlaklar tehlikeli olabilir.Olagan dediginiz catlak kilcal degil goruldugu uzere.Boyuna ve tamiri hassas olan catlaklar bunlar.Deprem bolgesi olmasak da uzun vadede oturma devam ederse bas agritacak cinsten.
                  o resim örnektir
                  direk staddan öyle bir resim ellerinde olsa dünyayi ayaga kaldirirlardi

Ünal Karaman

Yorum

• İnşaattan anlayan arkadaşlar resimde çatlağın üzerine çakılmış olan beyaz çubuklar nedir?

Yorum

• Bu fotoğrafı sadece bir twitter hesabı mı paylaştı,

Çubuklar epoksi enjeksiyon yapmak için kullanılan çubuklar
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu fotoğrafı sadece bir twitter hesabı mı paylaştı,

bunun türkcesi ne demek oluyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

epoksi içine reçine katılarak yapışkan özelliği kazanan bir madde yüzeylerde de kullanılır. Enjoksiyon da epoksinin o boşluklara doldurma şekli
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ufak bir araştırma ile resmi bir inşaat firmasının sitesinden bulup paylaştıklarını tespit ettim de ondan ajanslarda mı paylaşıldı yoksa twitterda sansasyon yaratıp hesabın takipçi sayısını arttırmaya mı çalışıyorlar onu tespit etmek istedim.

Yorum

• Fotoğraf %99 bu siteden alınarak kullanıldı.

Muhtelemen haberde twitter da takipçi kazanmak için yapılan bir hareket sonçta ajansların paylaşmadığı bir şeyi saçma sapan bir twitter adresi nerden biliyor dimi

Haber doğru ise de

Basit tabirle böyle çatlakların olduğu yerlere yere Yüksek dayanımlı beton şırıngalanıyor çatlaklar kapatılıyor dolayısıyla , içindeki demirin paslanmasını ve betonun tekrardan birlikte hareket etmesini sağlamaya yarıyor.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu fotoğrafı sadece bir twitter hesabı mı paylaştı,

Eyvallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X