İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBetonu nereye dökerseniz dökün çatlama olacaktır. Denizin doldurulmasıyla zerre ilgisi yok. Bir yapıyı ana kayaya da oturtsanız kısa süre içerisinde çatlaklar meydana gelecektir.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoalisyon ile stadyum 10 seneye hazır olur...
Sent from my iPad using TapatalkTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasit tabirle böyle çatlakların olduğu yerlere yere Yüksek dayanımlı beton şırıngalanıyor çatlaklar kapatılıyor dolayısıyla , içindeki demirin paslanmasını ve betonun tekrardan birlikte hareket etmesini sağlamaya yarıyor.
Bu durumla Moscovada çok karşılaştım.
Yorum
-
Yalnız dikkat ettiyseniz boya fotoğrafları aynı yeri gösteriyor.
Link1 Link2
İlk fotoğrafta sol altta bulunan boya kutuları 2. fotoğrafda da sol altta. Beyaz duvara mavi şerit çekilmiş, nasıl durduğuna bakmak için sanırım.
Ayrıca ben bütün yerleri aynı renk boyayacaklarını sanıyordum, duvarın beyaza boyandığını farketmemiştim. Duvar ve direğin beyaza boyandığı net olarak görülüyor 2. fotoğrafta. Halbuki projede duvarda, direkte kırmızı http://www.akyazistadi.com/images/5.jpg http://fs2.directupload.net/images/150610/g6x24m76.png● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüksek dayanımlı beton değilde kimyasal bir karışım enjekte ediliyor. Amaç betonun tekrar bütün olmasını sağlamak.
Bu durumla Moscovada çok karşılaştım.Bizde yaptık 5 yıldızlı bir otel inşaatında
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk bordoya döndü sanırım?
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılır olsun diye söyledimBizde yaptık 5 yıldızlı bir otel inşaatında
işin sakası bir yana beton deyince o kısım yüzden yazdım.
Aynı frekansı konuşuyoruz
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk bordoya döndü sanırım?
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum