Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burdaki bordo ışıkla birleşince güzel duruyor

Yorum

• Prekast boyasında Maviyi hiç bulaştırmasınlar bence mimar gözüyle bakın olaya her taraf bordo mavi olmak zorunda değil hatta ben kırmızıya da hayır demem.Güzel gözüküyor.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Asfalt döküyorlar dolgunun yol tarafı kısmına. Yol yapıyorlar galiba

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Prekast boyasında Maviyi hiç bulaştırmasınlar bence mimar gözüyle bakın olaya her taraf bordo mavi olmak zorunda değil hatta ben kırmızıya da hayır demem.Güzel gözüküyor.
          Kesinlikle Katılıyorum. Formalarımızda bile beyaz kullanıyoruz buraya da kullanalım yani gayet de hoş duruyor.

Yorum

• Yol ve deniz kale arkası tribünlerin sırtında kalan açıklık bir şekilde kapalı alana çevrilip ekstra kafeteryası oturma yerleriyle iki tane taraftar alanı yapılabilirdi. Bununla birlikte stadın dışında hiç bir yönden çıplak prekast donatı görünmeyecek şekilde dönülebilirdi. Bu gün olmasa bile on yıl sonra böyle bir tadil gündeme gelecektir. Kapalı alan , ticari kullanım için her zaman avantajdır. Kulüp bastırsa idi , projeyi yapım aşamasında tadil ettirebilirlerdi...
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 20:03.

Yorum

• Stad güzel oluyor
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ben bordonun her yerde kullanilmasina karsiyim. Her yere yakismiyor cünkü. Avni Aker'de sagolsunlar dökülen her yere vuruyorlardi bordoyu ve artik tiksindirdiler resmen.

Kirmizi bu tonu itibari ile iyidir.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• abi bu merdivenler bildiğin kırmızı boyuyolar böle bu ne ya gözükmesin abi ya :/

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Asfalt döküyorlar dolgunun yol tarafı kısmına. Yol yapıyorlar galiba
                    bu iyi işte. artık şu yol, doğalgaz, elektrik gibi alt yapı işlerinden de hızlı adımlar bekliyoruz.

Yorum

• aslında şu merdiven altlarını parlak bi füme rengine boyayacaksın üstüne de yine parlak bi bordo rengi şerit olarak geçeceksin ışık yiyince harika bir görüntü oluşur..

Yorum

• bende bu kremitimsi rengi beğendim sıkıntı yok. fazla boğmamak lazım bordo oldukça koyu bir renk zaten ve membran altında daha da koyu görünecektir.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yol ve deniz kale arkası tribünlerin sırtında kalan açıklık bir şekilde kapalı alana çevrilip ekstra kafeteryası oturma yerleriyle iki tane taraftar alanı yapılabilirdi. Bununla birlikte stadın dışında hiç bir yönden çıplak prekast donatı görünmeyecek şekilde dönülebilirdi. Bu gün olmasa bile on yıl sonra böyle bir tadil gündeme gelecektir. Kapalı alan , ticari kullanım için her zaman avantajdır. Kulüp bastırsa idi , projeyi yapım aşamasında tadil ettirebilirlerdi...
                          hocam proje yapım aşaması olmadı ki size bunu uygun gördük dediler direk !!!

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam proje yapım aşaması olmadı ki size bunu uygun gördük dediler direk !!!
                            İnşaat sürecinde yapılan proje tadillerinden bahsediyorum hocam , doğru ifade edemedim sanırım . Loca sayısının katlanması ve stad iç tasarımın aşağı yukarı sil baştan çizilmesi ve hesaplanması buna bir örnek...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşaat sürecinde yapılan proje tadillerinden bahsediyorum hocam , doğru ifade edemedim sanırım . Loca sayısının katlanması ve stad iç tasarımın aşağı yukarı sil baştan çizilmesi ve hesaplanması buna bir örnek...
                              Stadı devr aldıktan sonra baya işimiz olacak anlaşılan. deniz tarafı kale arklarında restaurantlar güzel olabilir.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seçtiğiniz rengi seveyim! Renkleri Bordo-Mavi olan kulübün stadını kırmızı boyuyorlar.
                                Bizim renklerimizin dunya rengi literatüründeki karsiligi Burgundy(Burgonya)-Sky blue(Gök Mavisi)'dur.

Bordo ismi Türkcede yanlis renk icin kullaniyo. Kim uydurmussa artik
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 23:44.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X