Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
    hani yeni resimler? 1 hafta oldu. yoksa sizde mi somayi neden vererek kaytariyosunuz. hayat devam ediyor..

Evet haklısınız artık okadar alıştık ki ölmeye bunlar bizim için hep bahane hep kaytaröa sebebi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

.......
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yaklaşık 1 saat önce Erol Ağaoğlu aradı. Röportajın hayal ürünü olduğunu söyledi. Galiba bunu Twitter'dan da söylemiş. Pek derinlemesine konuşamadık... Yapılan ek dolgular için bekleme sürelerinin kullanılamadığından bu kaymaların yaşanabileceğini anlattı. Özetle kaymaların doğal olduğunu ve risk olmadığını söyledi.

Bilgiler bunlar.
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.05.2014, 15:29.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaslar bekir abi bu isi tamamen gonullu olarak yapiyor bu isi yapmaya zorunlu falan degil.Bu isi yapiyor bizim icin lutfen bi saygi gosterelim yani.Ona zaman uymussa gidip cekmistir en yakin zamandada paylasacaktir.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
            hani yeni resimler? 1 hafta oldu. yoksa sizde mi somayi neden vererek kaytariyosunuz. hayat devam ediyor..
            Sen şaka mısın?
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
              Kimse fotoğraf çekip buraya koymak zorunda değil. Bunu yapanlar gönüllü olarak yapıyor. Biraz üslubunuza dikkat edin lütfen..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Fotoraf cok isteyenler burada var..Bekir abi dinlensin biraz...

...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Üye olan varsa, fotoğrafların büyük hallerini buraya taşıyabilir mi?
                  "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• 17.5.2014
                    En son Semih AYDIN tarafından düzenlendi; 17.05.2014, 18:07.
                    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Kale arkasi tribünü 9,5 metre, yan cizgiye 14 metre uzakliktaymis. Cati nin orta kismi da membrandan olusmaktadir.

Frankfurt commerzbank arena

Yorum

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        NEDEN AKYAZIII
                        Öncelikle televizyondan seyrederken maçı trabzonlu kardeşimin yakmış olduğu sobanın dumanından futbolcuları seçemediğim maçlardan dolayı akyazı stadı.
                        Yağan yağmurdan dolayı stada gidipte hasta olan çocuklarımız vede taraftarımız için akyazı stadı.
                        Televizyondan seyrederken ya adamların stadı ne kadar güzel devasa 40-50 bin taraftarı arkasına almış deyipte imrenmektense tabiki AKYAZI STADI.
                        Yanlız bu işe sevdalanmış arkadaşlara hatırlatma yapmak istiyorum.Öncelikle yapacı tartışma vede stadın taraftar bölümünün ısınması bence türübünler sahaya yakın olsa ısınırmısın.stadın türübünleri göz zevkine uygun olsa terlermisin ama unutma stadda donarsan TEZAHURAT yapamazsın renkdaşım en önemli konu bence stadın ısınma konusu.Trabzonun soğuğunu sizler daha iyi bilirsiniz.AYRICA TRABZONSPOR SADECE TRABZON ŞEHRİNİN DEĞİL BENİM GİBİ RİZELİ ONUN GİBİ MALATYALI ŞUNUN GİBİ URFALININDIR.TEK BÜYÜK TRABZONSPOR......
                        Fikrime katilan bulabilecekmiyim acaba

Yorum

• Sagol Samet link icin.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimse fotoğraf çekip buraya koymak zorunda değil. Bunu yapanlar gönüllü olarak yapıyor. Biraz üslubunuza dikkat edin lütfen..
                            Akyazistadi.com diye bi site acildiysa o sitenin hakki verilecek. Her 4 günde bi bi kac resim koyulacak. Yönetime kücük biseyde kalayliyoruz taraftar olarakta yurtdisinda olup yada gurbette olup stadin gelisimini glrmek isteyenler var. Ya bos bos konusturaysunuz beni haburaya. Fbekir calismalari icin tesekkürlr
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eyvallah dostlar, sağolasınız. Onurlandırdınız beni.

Bu yorumları gördükçe iyi ki bu işe başlamışım diyorum.

Aslında ilk Hayri Gür'de başlamıştım bu fotoğraf işine. bekir61 diye adaş bir arkadaş vardı, Almanya'dan. O çok rica etmişti, Trabzon'daki arkadaşlardan biri fotoğraf çeksin, merak ediyoruz diye. Ben de gidip çekmiştim sırf onun için

Diğer EYOF tesislerini de çekmeye çalışmıştım. E stadı çekmemek de olmazdı

Ben de bekir61'e teşekkür ediyorum ama kendisini göremiyorum uzun zamandır, nerdesin adaş
                              App bile yazmışsınız. Emeğinize, yüreğinize sağlık.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• şu stadın güzelliğine bak.. yemişim avni akeri.. bitsede adam gibi maç izlesek.. ben locaları izlemeyecem ne de olsa sahadaki futbolcuları izleyecem.. düzgün futbolcu alacak bir başkan, düzgün futbol oynatacak bir teknik direktör olsun bu stat bize allianz arena gibi gelir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X