Tek istediğim koltuklara yazı yazma gibi bir gaflete düşülmemesi. Şahsi fikrimce çok eski kafa bir düşünce. Zerre estetiği de yok. Ayrıca koltuklar tek renk açık mavi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrekatlar gerçekten boyanacak mı arkadaşlar, yukardaki gerçek mi photosop mu çözemedim.
prekasti boyali kulüp su an aklima gelmiyor
bilen varmi
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
artik rep vermedigimden buraya yaziym dedim
cok asindirmissin rep sisteminiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 16:40."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
aynen
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun iç tarafında da büyük eksiklikler var anlaşılan, büyük ihtimalle seneye bu zamanlara yetişir stadyum, seneye Avni Aker'de başlayıp orda bitirmeliyiz bence.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun iç tarafında da büyük eksiklikler var anlaşılan, büyük ihtimalle seneye bu zamanlara yetişir stadyum, seneye Avni Aker'de başlayıp orda bitirmeliyiz bence.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenumaralıdaki localarda hesaplanmayan bi durummu var acaba yeniden kalıp yapmışlar
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrekastlar gerçekten boyanacak mı arkadaşlar, yukardaki gerçek mi photosop mu çözemedim.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojeye uyucaz diye mainzın rengine de boyamasınlar bordo yapsınlar bari
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojeye uyulursa evet boyanması gerek
arka sayfadaki cizimde oldugu gibi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence arkadas daha cok ic tarafini dedi
arka sayfadaki cizimde oldugu gibi
Yorum
Yorum