Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek istediğim koltuklara yazı yazma gibi bir gaflete düşülmemesi. Şahsi fikrimce çok eski kafa bir düşünce. Zerre estetiği de yok. Ayrıca koltuklar tek renk açık mavi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yorum

• En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 16:46.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Prekatlar gerçekten boyanacak mı arkadaşlar, yukardaki gerçek mi photosop mu çözemedim.
        p`shop
        prekasti boyali kulüp su an aklima gelmiyor
        bilen varmi
        İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eline saglik
        artik rep vermedigimden buraya yaziym dedim
        cok asindirmissin rep sistemini
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 16:40.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyumun iç tarafında da büyük eksiklikler var anlaşılan, büyük ihtimalle seneye bu zamanlara yetişir stadyum, seneye Avni Aker'de başlayıp orda bitirmeliyiz bence.

Yorum

• aynen

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadyumun iç tarafında da büyük eksiklikler var anlaşılan, büyük ihtimalle seneye bu zamanlara yetişir stadyum, seneye Avni Aker'de başlayıp orda bitirmeliyiz bence.
            kesinlikle yetişmez seneye kaldı artık ,bu da bir sezon daha boşa gitti anlamına gelir
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• güzel olacak inşallah

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Stadyumun iç tarafında da büyük eksiklikler var anlaşılan, büyük ihtimalle seneye bu zamanlara yetişir stadyum, seneye Avni Aker'de başlayıp orda bitirmeliyiz bence.
                Büyük eksiklik derken mesela ne ?

Yorum

• stad bittiği an acılsın neden bekliyoruz sezon başını ? avni akerden en yakın zamanda kurtulmalıyız

Yorum

• numaralıdaki localarda hesaplanmayan bi durummu var acaba yeniden kalıp yapmışlar

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      numaralıdaki localarda hesaplanmayan bi durummu var acaba yeniden kalıp yapmışlar
                      O kalıplar zemine dökülen şap ile alakalı.

Yorum

Prekastlar gerçekten boyanacak mı arkadaşlar, yukardaki gerçek mi photosop mu çözemedim.
                        projeye uyulursa evet boyanması gerek

Yorum

• projeye uyucaz diye mainzın rengine de boyamasınlar bordo yapsınlar bari

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            projeye uyucaz diye mainzın rengine de boyamasınlar bordo yapsınlar bari
                            yukarda arkadaş paylaşmış işte renk bu, başlamışlar boyamaya

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              projeye uyulursa evet boyanması gerek

bence arkadas daha cok ic tarafini dedi
                              arka sayfadaki cizimde oldugu gibi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence arkadas daha cok ic tarafini dedi
                                arka sayfadaki cizimde oldugu gibi
                                he iç kısmı bilmiyoruz artık boyarmılar bir kaplama mı sererler

Yorum

Çalışıyor...
                                X