Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu şehir neden bu kadar -- bir şehir oldu acaba? o kadro içerisinde kimse de çıkıp burada hastane olmaz buraya otel yapalım, kongre merkezi yapalım, kolej yapalım gene de gerekirse sporcu sağlığı merkezi yapalım; bu alanı trabzonspor kullansın demiyor?
    bizde sehire kiziyoruz
    ama dedikleriniz isi cigirindan cikartiyor
    bu insanlari yönetenler gaza getirildiklerinden bu duruma geldi, ne olursa olsun memleketime böyle hitap edemezsiniz

biz burada o trabzonun yaptiklarini ayakta tutmak icin variz
    bu kadar güzel seyi yapti orasi
    su an malesef yanlis yolda olsada günü geldimi kendi icini temizleme mekanizmalari calisacaktir
    lütfen düzeltin mesajinizi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu şehir neden bu kadar yavşak ve yalaka bir şehir oldu acaba? o kadro içerisinde kimse de çıkıp burada hastane olmaz buraya otel yapalım, kongre merkezi yapalım, kolej yapalım gene de gerekirse sporcu sağlığı merkezi yapalım; bu alanı trabzonspor kullansın demiyor?
      woww radikal sert aykırı bir çıkış olmuş ne kadar gerçekçi bir yorumsada bayağı sert.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akparti genel merkezi de buraya yapılsa ya?
        iyi fikir aslında neden düşünülmüyor bu bi teklif edilsin bence. ister misin sonra oranin ismi akp spor kompleksi olsun eheheha ulan neyse ya aman

En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 20:28.
        #

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kale arkaları ana kolonlarda yapıldımı bu iş bitti demektir ek bağlantı parçalarını çabuk yaparlar yavaşlatan ana kolonlar.gerçi tabi sağa içine uzanan kolonlara eklenecek kolonlarda var

Yorum

• Helikopter işleri değiştirdi. Teşekkürler ak parti gözlerim doldu adeta bu boş alana ne yapılacak diye düşünürken hastane okul ve helikopter koyulduğunu süleyman soylu vekilimiz açıkladı işte şehir kalkınıyor teşekkürler, onlar konuşur ak parti yapar.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• daha dur ne yapildiki
              simdiye kadar yapilan bütün kolonlarin yükünü tasiyan bir temel var
              daha stadin icine dogru uzanan bayir kolonlar monte edilecek
              ana yükü temelsiz tarafa akan, birlestirilmeden statike sahip olmayan parcalar
              isin zor tarafi daha yapilacak

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizde sehire kiziyoruz
                ama dedikleriniz isi cigirindan cikartiyor
                bu insanlari yönetenler gaza getirildiklerinden bu duruma geldi, ne olursa olsun memleketime böyle hitap edemezsiniz

biz burada o trabzonun yaptiklarini ayakta tutmak icin variz
                bu kadar güzel seyi yapti orasi
                su an malesef yanlis yolda olsada günü geldimi kendi icini temizleme mekanizmalari calisacaktir
                lütfen düzeltin mesajinizi
                ...Tolga Zengin gazetecilere verdiği demeçte ise "Bu hepinizin eseri diye bağırıyorum. Bizim içimiz yanıyor. Yüzüme bakıp yavşak yavşak gülüyorlar" ifadelerini kullandı.

kelime anlamını bulmadı mı? ben olayı sadece siyasi taraf olarak ifade etmedim, şehrin dinamiklerinedir benim lafım..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• oo helikopter gelmiş yine. En sonki helikopterli projeden geriye hiç bir şey kalmadı. Umudumuzu yitirmeyelim. İlerleyen dönemde hastaneyide yeşil alana çevirirler belki.

Denize sıfır düz alana hastane yapma fikri güzelmiş.

Akyazı spor ve kültür kompleksi.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

daha dur ne yapildiki
                    simdiye kadar yapilan bütün kolonlarin yükünü tasiyan bir temel var
                    daha stadin icine dogru uzanan bayir kolonlar monte edilecek
                    ana yükü temelsiz tarafa akan, birlestirilmeden statike sahip olmayan parcalar
                    isin zor tarafi daha yapilacak
                    peki neden bu kadar zor çetrefilli bir çatı seçildi sizce .bu stadın felsefesi statik mi ve statiklik çok sağlıklımı .galiba bu en başta konan çatı kolonları(18-22 tane) bu eklenen parçaları normalde tutamaz heralde yani bu kolonlar (22 tane olan) üstten stad betonlarına tutturulmuş ek bağlantı parçalarıyla birbirine tutturuluyor (kafes gibi) ayrıca 22 kolona geriye doğru eklenen aynı tip kalın kolonlarla statik (denge)filan sağlanıyor heralde yani demek istediğim bjk stadı gibi yapılamazmıydı onlarınki çok basit ve çabuk bitecek bir çatıya benziyor üste kolonları koymuşlar çapka gibi çatıyıda pat diye yerleştiricekler biz sanki atomu parçalıyoruz umarım bu kadar uğraşa değer.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oo helikopter gelmiş yine. En sonki helikopterli projeden geriye hiç bir şey kalmadı. Umudumuzu yitirmeyelim. İlerleyen dönemde hastaneyide yeşil alana çevirirler belki.

bu heligopterde bi iş var milletin dikkati heligoptere giderken bunlar stadları değiştiriyor hastaneler ekliyorlar fazla önemsemiyoruz heligopter bizi hipnotize etti

Yorum

• Okul pist tamam da hastane absürd olmuş. Ama şu an ki hükümetin klasik hareketleri. Mümkün olduğu kadar para akışı , rant , arazi fiyatını uçurma çabaları. Şimdi Trabzon'daki en değerli hazine arazisi orası. Çevrede rant donecek arazinin ihalesinden para kaldırılacak. Ne Trabzonspor ne Samsunspor ne Eskişehir ne de digerleri hiç biri umrunda değil hükümetin. Daha çok para almak ve bakın ben bunları yaptım demek için. Tamamen kar odaklı bakiyorlar her şeye.

Ben şaşırmadim hiç. Sinekten bile yağ çıkarma derdindeler.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oo helikopter gelmiş yine. En sonki helikopterli projeden geriye hiç bir şey kalmadı. Umudumuzu yitirmeyelim. İlerleyen dönemde hastaneyide yeşil alana çevirirler belki.

şu resim ne güzel bir resim gerçekten kompleks yaşam alanı diye ben buna derim işte sanki küçük birşehir gibi.gökdelenler rezitanslar limanı ekstara kapalı spor salonları (2tane) galiba stadın yanında ufak bir stad daha binalar yeşil alanlar vb say say bitmez iyi süslemişler ilk projeyi şimdi elde kala kala bir stad 7 antrenman sahası ve bir hastanemiz var hee bide kamp tesisi var.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            peki neden bu kadar zor çetrefilli bir çatı seçildi sizce .bu stadın felsefesi statik mi ve statiklik çok sağlıklımı .galiba bu en başta konan çatı kolonları(18-22 tane) bu eklenen parçaları normalde tutamaz heralde yani bu kolonlar (22 tane olan) üstten stad betonlarına tutturulmuş ek bağlantı parçalarıyla birbirine tutturuluyor (kafes gibi) ayrıca 22 kolona geriye doğru eklenen aynı tip kalın kolonlarla statik (denge)filan sağlanıyor heralde yani demek istediğim bjk stadı gibi yapılamazmıydı onlarınki çok basit ve çabuk bitecek bir çatıya benziyor üste kolonları koymuşlar çapka gibi çatıyıda pat diye yerleştiricekler biz sanki atomu parçalıyoruz umarım bu kadar uğraşa değer.
                            en basit örnek
                            10 yil sonra 40 bine sigmiyoruzmu
                            bizim cati serbest temele montaj cati
                            eline al vincleri, sök catiyi
                            platformun üstüne bir kat daha at
                            tribünü üzerinede 7-8 merdivenli bir balkon tribün dik catiyi oldugu gibi yeni platformun üzerine montaj et

bu catinin en büyük özelligi bu
                            yarin büyütme imkani sagliyor, max 10 milyon liraya 10 bin kisilik ek yapabiliriz bu stada rahatca
                            bunuda sivas gibi stadlarda oldugu gibi uzaya kadar uznanan catin olmadan

Ünal Karaman

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

en basit örnek
                                10 yil sonra 40 bine sigmiyoruzmu
                                bizim cati serbest temele montaj cati
                                eline al vincleri, sök catiyi
                                platformun üstüne bir kat daha at
                                tribünü üzerinede 7-8 merdivenli bir balkon tribün dik catiyi oldugu gibi yeni platformun üzerine montaj et

bu catinin en büyük özelligi bu
                                yarin büyütme imkani sagliyor, max 10 milyon liraya 10 bin kisilik ek yapabiliriz bu stada rahatca
                                bunuda sivas gibi stadlarda oldugu gibi uzaya kadar uznanan catin olmadan
                                faydalı bilgiler.demek bu çatı stadı büyütme imkanı sağlıyor sökülebildiği için .peki platformun üstüne bir kat daha atılablirmi gerçekten platformun yapısı buna uygunmu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X