Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlgin için teşekkür ederim 1-2 resim çok ama çok işime yaracak.
    Şimdiden çok teşekkürler.
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      A takım binası stadyumdan heybetli duruyor valla

Buranın havuz olabilmesi için köşedeki 5 e 10 kalasın 150 ye 200 falan olması lazım ben öyle bir kalas görmedim
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 29.06.2015, 18:10.

Yorum

• Loca aralarına dijital reklam panosu
          Localara yukarıdan aşağıya mavi led ışıklandırma
          Yeşil tartan pist
          Araç-Giriş çıkış tüneline cam kapı, branda vs.
          Bu ayrıntılarla stat modernliğine modernlik katacaktır!

Yorum

• Yavas ilerliyor devre arasina da yetismez bu hizla. Bursanin stadinin catisi biteli kac ay oldu hala bitmedi tamami.
            Cati bittiginde +3-4 ay sonrada stad biter Bursa stadini baz alirsak.
            En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 29.06.2015, 18:40.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Loca aralarına dijital reklam panosu
              Localara yukarıdan aşağıya mavi led ışıklandırma
              Yeşil tartan pist
              Araç-Giriş çıkış tüneline cam kapı, branda vs.
              Bu ayrıntılarla stat modernliğine modernlik katacaktır!
              Ben Fifa 15'e aktarırken bunları dikkate alırım fakat Localarda yukarıdan aşağıya mavi ledi tam anlamı ile çözemedim biraz açıklar mısın?

Yorum

Ben Fifa 15'e aktarırken bunları dikkate alırım fakat Localarda yukarıdan aşağıya mavi ledi tam anlamı ile çözemedim biraz açıklar mısın?
                City stadında görmüştüm ancak şuan fotoğrafını bulamadım bulursam atacağım.
                Locanın ön tarafında tavanından aşağıya ışık vurduğunu düşünün
                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 29.06.2015, 18:59.

Yorum

City stadında görmüştüm ancak şuan fotoğrafını bulamadım bulursam atacağım.
                  Locanın ön tarafında tavanından aşağıya ışık vurduğunu düşünün
                  Onlar genelde her stadyumda var, TT Arenada var yani ama oradaki Flörasan.

Yorum

Onlar genelde her stadyumda var, TT Arenada var yani ama oradaki Flörasan.

Bu şekilde olacak. Bence gayet şık duruyor. TT Arena da falan var mı bilmiyorum ancak hiç görmedim ben başka bir yerde... City stadında gördüm hoşuma gitti. Bizim stadyumda da oldukça güzel durur diye düşünüyorum.

Yorum

Bu şekilde olacak. Bence gayet şık duruyor. TT Arena da falan var mı bilmiyorum ancak hiç görmedim ben başka bir yerde...
                      Bu dediğin locanın içindeki ışıklar yani loca iç aydınlatması ön tarafındaki duvar ile bir alakası yok, her locada vardır bu.

Yorum

Bu dediğin locanın içindeki ışıklar yani loca iç aydınlatması ön tarafındaki duvar ile bir alakası yok, her locada vardır bu.
                        Hocam dışında da var dikkat edersen. Yok diyorsan bile bizde ki localar yandımı ev dairesi gibi görünüyor içi. Sonuç olarak böyle bir şey olsun isterim yani

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu resimdeki kısma havuz diyenler oldu ama bence bir göz yanılması söz konusu o havuz dediğiniz yer fotoğraf çekilen yerin zemini gibi geldi bana.
                          Oha mükemmel tespit
                          FIRTINA

Yorum

• Stadyum ve tesis müdürümüz Hüseyin Emin beye şu soruyu yönelttim ve mükemmel açıklayıcı bir cevap aldım...
                            Allahım Trabzonspor'un bünyesinde nasıl insanlar müdürlük yapıyor nerede adalet yarabbimm nedennn

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oha mükemmel tespit
                              Aynen dikkatli bakınca anladım bende. Adamda ne göz varmış yahu

Yorum

Stadyum ve tesis müdürümüz Hüseyin Emin beye şu soruyu yönelttim ve mükemmel açıklayıcı bir cevap aldım...
                                Allahım Trabzonspor'un bünyesinde nasıl insanlar müdürlük yapıyor nerede adalet yarabbimm nedennn
                                bende ufff be ne dehşet futbolcu tesilerimiz olucak diye seviniyordum.açık ara türkiyenin en iyisi diyordum .igsm miş haa .

heralde tüm türkiyenin spor idaresi burdan yapılıcak.

o gece kondu gibi tekkatlı yerlerde otomatikman futbolcu tesisleri oluyor haa yazık bee.

Yorum

Çalışıyor...
                                X