Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kılıçdaroğlu, ''Akyazı'da dolgu alanında çok güzel bir stadınız yapılıyor. Yapandan Allah razı olsun, eğriye eğri doğruya doğru. Ama biz bu kompleksi Trabzonspor'a vereceğiz. Tamamı Trabzonspor'un olacak. Tüm gelirleri Trabzonspor'a gidecek. Biz Türkiye'de spor kulüplerinin maddi anlamda nasıl zorluklar çektiğini biliyoruz'' dedi.

vaadler güzel... stadın şekli şemali umurumda değil, TS ye yıllık ciddi bir gelir kapısı olacak mı, bize ait olacak mı ? beni ilgilendiren kısım burası.

akp nin o alanın büyük kısmını peşkeş çekeceğini düşünüyorum, bize kuru kuru sadece stadı vereceklerse ne anladım o işten ? al stadı geç derler bizimkilerde kabul eder. ben bu projeye büyük önem veriyorum kesinlikle tamamı bize ait olmalı.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kılıçdaroğlu, ''Akyazı'da dolgu alanında çok güzel bir stadınız yapılıyor. Yapandan Allah razı olsun, eğriye eğri doğruya doğru. Ama biz bu kompleksi Trabzonspor'a vereceğiz. Tamamı Trabzonspor'un olacak. Tüm gelirleri Trabzonspor'a gidecek. Biz Türkiye'de spor kulüplerinin maddi anlamda nasıl zorluklar çektiğini biliyoruz'' dedi.

vaadler güzel... stadın şekli şemali umurumda değil, TS ye yıllık ciddi bir gelir kapısı olacak mı, bize ait olacak mı ? beni ilgilendiren kısım burası.

akp nin o alanın büyük kısmını peşkeş çekeceğini düşünüyorum, bize kuru kuru sadece stadı vereceklerse ne anladım o işten ? al stadı geç derler bizimkilerde kabul eder. ben bu projeye büyük önem veriyorum kesinlikle tamamı bize ait olmalı.

Hayır benim anlamadığım Kılıçdaroğlu alanın komplesini Trabzonspora vereceğiz diyor diğerleri neden susuyor ulan sizde vereceğiz deyin.

Hayırdır dolguyu Trabzonspora vermeye devletin bütçesimi yetmiyor anlamıyorum ki.

Yada adamlar versekte vermesekte oylar garanti neden verelim ki gibi bir mantıkta yürütebilirler, aslına bakarsan haklılar da.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır benim anlamadığım Kılıçdaroğlu alanın komplesini Trabzonspora vereceğiz diyor diğerleri neden susuyor ulan sizde vereceğiz deyin.

Hayırdır dolguyu Trabzonspora vermeye devletin bütçesimi yetmiyor anlamıyorum ki.

Yada adamlar versekte vermesekte oylar garanti neden verelim ki gibi bir mantıkta yürütebilirler, aslına bakarsan haklılar da.
        Chp'de nasıl olsa seçilemicez diye söylüyor olabilir. diğer vaadlerine bakılırsa uyuyorda.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Chp'de nasıl olsa seçilemicez diye söylüyor olabilir. diğer vaadlerine bakılırsa uyuyorda.
              Bu nasıl bir düşüncedir nasıl olsa seçilmeyeceğiz diye, bence hiç bir vaadi yapılmayacak de vaadler de değil. her partinin görüşünü paylaşalım bize ne faydası var tartışalım ne vaadleri var paylaşalım ama böyle karalama yaparsak bizde siyaset yapmış oluruz. Siyaset yapacaksan burda değil sokakda yap, Burda kavga, ayrıştırma çıkarmayalım lütfen
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ....
                En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 17:58.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kılıçdaroğlu, ''Akyazı'da dolgu alanında çok güzel bir stadınız yapılıyor. Yapandan Allah razı olsun, eğriye eğri doğruya doğru. Ama biz bu kompleksi Trabzonspor'a vereceğiz. Tamamı Trabzonspor'un olacak. Tüm gelirleri Trabzonspor'a gidecek. Biz Türkiye'de spor kulüplerinin maddi anlamda nasıl zorluklar çektiğini biliyoruz'' dedi.

Değil Kılıçdaroğlu, Atatürk gelsin, bunun 10 katı vaat versin, üstüne kupayı garanti etsin, Tayyip gene %70'i bulur, ya da düşse bile oranı dalga geçmek için %61 olur, milletimiz rahatlar...

Yorum

• Trabzonspor isterse alanın tamamını alır, ama Trabzon'da siyasiler çok baş üstüne çıkarılıyor o ayrı mesele. Taraftar ve camia birlik olmadıktan sonra siyasetin elinde ya piyon oluruz yada kukla.

Yorum

• MHP daha da ileri gitmiş Akyazı için bizden alınanları da geri verecekmiş.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu nasıl bir düşüncedir nasıl olsa seçilmeyeceğiz diye, bence hiç bir vaadi yapılmayacak de vaadler de değil. her partinin görüşünü paylaşalım bize ne faydası var tartışalım ne vaadleri var paylaşalım ama böyle karalama yaparsak bizde siyaset yapmış oluruz. Siyaset yapacaksan burda değil sokakda yap, Burda kavga, ayrıştırma çıkarmayalım lütfen
                        Nasıl olsa seçileceğiz diye X Partisine laf atmak siyasi bir düşünce değil.

Nasıl olsa seçilmeyeceğiz diye X Partisine laf atmak siyasi bir düşünce.

Bir susun ya. Yüz sayfada yazdım bin sayfada yazarım. Siz siyaset yaptıkça cevabını alırsınız. Burada Tayyip Erdoğan'a sayfalarca küfretsem gıkınız çıkmaz. Kemal Kılıçdaroğluna laf atsam kuyruğuna basılmış kedi gibi kudurursunuz sayfalarca yazı yazarsınız. Benim sorunum sizin samimiyetinizle. Samimi değilsiniz.

Ben Akp'lide değilim. Aşağıdaki sayfanın yöneticiside benim girip paylaşımlara bakarsın benim samimiyetimi anlarsın. Özelden istersen kanıtta gönderirim.

Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor isterse alanın tamamını alır, ama Trabzon'da siyasiler çok baş üstüne çıkarılıyor o ayrı mesele. Taraftar ve camia birlik olmadıktan sonra siyasetin elinde ya piyon oluruz yada kukla.
                          Hiç bir şey alamaz..

Trabzonspor, Trabzon'da artık 2. planda kaldı.

Ne zaman tekrar Trabzonspor herkesin önceliği olur o zaman her istediğini alır..

Yorum

• Suç teşkil etmediği için insanlara saçmalama özgürlüğü verilmesi üzücü.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Burda ideolojisini herşeyin üstünde tutanlar Trabzonspor u hiç bir şeyin üstünde tutmadiklarini söylüyor..

Şunu da artık anlayın insanlar şu bu kişiye değil savundukları ideoloji ye oy verir.

Chp, Türkiye cumhuriyetini, Akp Osmanlı yı ideoloji haline getirmiş.

İsimlere fazla takilmayin.

Bir taraf ulusculugu bir taraf ummetciligi istiyor. Atatürk ciksa chp nin başına geçse bile hükümet olacağı şüphelidir.
                              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 19:13.

Yorum

• bunlari burada cok tartisdik
                                yönetenlerimizin omurgasi olsa kimse bizim elimizden o dolgunun 1 cakilini bile alamaz

istanbul takimlarina yaylalar, adalar, 1.kategori arsalar peskes cekilen zamanda kimsede agzini acamaz
                                türkiyede bir stadin bedeli eski stadin bedeliyken Trabzonsporumuzdan avni aker, yavuz selim, 19 mayis spor salonu ve akcaabat fatih stadi aliniyor.
                                utanmasalar may tesislerinide isteyecekler

öncedende demistim baskanin bir cümlesine bakar oranin bize hakettigimiz gibi devredilmesi

bütün dolgu alani 49 yilligina Trabzonspora devredilmese alin basiniza calin, biz avni akerden memnunuz 40 yildan fazlada burasi icin kontratimiz var

sonra anlatsinlar bakiym türkiye kamuoyuna 300 milyon tl yi kimsey sormadan akyaziya nasil gömdüklerini
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X