Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• IHO: Ben olmasam o stad yapilmicakti.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      IHO: Ben olmasam o stad yapilmicakti.
      Ona birisi yapma yau demedi mi ?

Yorum

• Çatının maksimum yüksekliği yukarıda oguzhancoskun'un paylaştığı fotoğraftaki gibi mi olacak yoksa üzerine gelecek başka parçalar var mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ona birisi yapma yau demedi mi ?

Hayir, ama cok yakinda böyle bir aciklama bekliyorum [emoji38]
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatının maksimum yüksekliği yukarıda oguzhancoskun'un paylaştığı fotoğraftaki gibi mi olacak yoksa üzerine gelecek başka parçalar var mı?
            Bunun üstüne membran gelecek, çatının yükseldiği son nokta bu.

Yorum

• 00:15 sularında Akyazı

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                00:15 sularında Akyazı
                oğuzhan gecede çalışma varmı yoksa güvenlik nedeniylemi ışıklar yanıyor

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayir, ama cok yakinda böyle bir aciklama bekliyorum [emoji38]
                  Tam dayaklık bu adam

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oğuzhan gecede çalışma varmı yoksa güvenlik nedeniylemi ışıklar yanıyor
                    Güvenlik nedeniyle olsa gerek

Yorum

• Su çatı beni baya tedirgin ediyor.. Sanki o bağlantılar çıksa çatı geriye doğru dusecekmis gibi.. Arkaya yata olduğundan direklerin de o desteği olmadığından dusecekmis gibi..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su çatı beni baya tedirgin ediyor.. Sanki o bağlantılar çıksa çatı geriye doğru dusecekmis gibi.. Arkaya yata olduğundan direklerin de o desteği olmadığından dusecekmis gibi..
                        Okulda hiç iyi not almadım bu iki dersten ''Matematik ve Fizik'' hep aman bunlar nerede lazım olacak derdim Şimdi bu yorumunu okuyunca aklıma geldi Matematik ve Fizik önemli derslermiş

Yorum

• Kac yildir yaziyoruz. Bu stat bitmez. Bu sezonada yetismez. Yine secim malzemesi yapildi. Hala olaya iyi niyetli bakabilenlere helal olsun.
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• stat bitmez seçim malzemesi oldu beklemeyin diyenlere

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Su çatı beni baya tedirgin ediyor.. Sanki o bağlantılar çıksa çatı geriye doğru dusecekmis gibi.. Arkaya yata olduğundan direklerin de o desteği olmadığından dusecekmis gibi..
                              Hocam o çatının yerinden oynaması imkansız gibi bir şey Her bir bağlantı yeri birbirini 30-40 civata ile sabitlenmiş temel betonda ve tüm direkler birbirine bağlı bir şekilde stadın etrafını dönüyor. Stad yıkılır çatı kalır o derece

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X