IHO: Ben olmasam o stad yapilmicakti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIHO: Ben olmasam o stad yapilmicakti.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna birisi yapma yau demedi mi ?
Hayir, ama cok yakinda böyle bir aciklama bekliyorum [emoji38]keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatının maksimum yüksekliği yukarıda oguzhancoskun'un paylaştığı fotoğraftaki gibi mi olacak yoksa üzerine gelecek başka parçalar var mı?
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle00:15 sularında Akyazı
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir, ama cok yakinda böyle bir aciklama bekliyorum [emoji38]
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoğuzhan gecede çalışma varmı yoksa güvenlik nedeniylemi ışıklar yanıyor
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu çatı beni baya tedirgin ediyor.. Sanki o bağlantılar çıksa çatı geriye doğru dusecekmis gibi.. Arkaya yata olduğundan direklerin de o desteği olmadığından dusecekmis gibi..Şimdi bu yorumunu okuyunca aklıma geldi Matematik ve Fizik önemli derslermiş
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu çatı beni baya tedirgin ediyor.. Sanki o bağlantılar çıksa çatı geriye doğru dusecekmis gibi.. Arkaya yata olduğundan direklerin de o desteği olmadığından dusecekmis gibi..Her bir bağlantı yeri birbirini 30-40 civata ile sabitlenmiş temel betonda ve tüm direkler birbirine bağlı bir şekilde stadın etrafını dönüyor. Stad yıkılır çatı kalır o derece
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum