Bkj'nin stadi ultra modern kategorisinde, dolayisiyla bizimki ile arasinda bariz farklarin olmasi normal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çıkış tüneline şöyle bir şey düşündüm. Ortada yeşil çim halı. Kenarlarda camın içinden akan su, mavi ışıklandırılmış bir şekilde. Duvarlar bordo. Duvarlara Kazanılan lig kupalarının temsili resimleri konabilir. çıkış tüneline doğru en son ki duvarda da 2010-2011 kupası. Ve en önemlisi Oyuncuların sahaya çıkacakları esnada gördükleri yazı.
"Fırtınanın Kopacağı Yerdesin"
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tüneline şöyle bir şey düşündüm. Ortada yeşil çim halı. Kenarlarda camın içinden akan su, mavi ışıklandırılmış bir şekilde. Duvarlar bordo. Duvarlara Kazanılan lig kupalarının temsili resimleri konabilir. çıkış tüneline doğru en son ki duvarda da 2010-2011 kupası. Ve en önemlisi Oyuncuların sahaya çıkacakları esnada gördükleri yazı.
Böyle farklı uygulamalar stadı özel hale getirir. Bu ve benzeri fikirleri yetkililere iletmek gerekir, zira bu gibi küçük detayları gerçekleştirmek veya değiştirmek çok kolay, ama dediğim gibi stada inanılmaz derecede anlam katar.
Emeğine sağlık renktaş.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tüneline şöyle bir şey düşündüm. Ortada yeşil çim halı. Kenarlarda camın içinden akan su, mavi ışıklandırılmış bir şekilde. Duvarlar bordo. Duvarlara Kazanılan lig kupalarının temsili resimleri konabilir. çıkış tüneline doğru en son ki duvarda da 2010-2011 kupası. Ve en önemlisi Oyuncuların sahaya çıkacakları esnada gördükleri yazı.
ayrieten ses efektleride olabilirEn son SinanDanli tarafından düzenlendi; 24.11.2014, 19:23.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBkj'nin stadi ultra modern kategorisinde, dolayisiyla bizimki ile arasinda bariz farklarin olmasi normal."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKablo tedarikçisi Prysman Group Kablo İhale bedelleri...
Beşiktaş Vodafone Arena 2.300.00 TL.
Trabzonspor Akyazı Arena 835.000 TL.
Aradaki bu fark iki stadyum arasındaki teknolojik alt yapı farkını gösteriyorsa ? Olmadı bu !!
Ya beşiktaşı çok fena kazıklıyorlar, yada bizi hiç adam yerine koymuyorlar.
aradaki 1.465.000 TL farka bakılırsa
Ya bizimkisi iyi bir stat, beşiktaş ın ki uzay üssü.
Yada beşiktaş ın ki iyi bir stad, bizimki betonkondu.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kategori tablosunun kaynagini versende bizde hangi klasmanda oldugumuzdan aydinlansagikGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fiyat farkının mantıklı bir açıklaması yoksa (ki bence yoktur) direk kalite farkıdır, medeniyet farkıdır, zeka seviyesi farkıdır, 2. sınıf insan muamelesi farkıdır.
Ya beşiktaşı çok fena kazıklıyorlar, yada bizi hiç adam yerine koymuyorlar.
aradaki 1.465.000 TL farka bakılırsa
Ya bizimkisi iyi bir stat, beşiktaş ın ki uzay üssü.
Yada beşiktaş ın ki iyi bir stad, bizimki betonkondu.
iki stad arasi celige harcanan parayi bakarsagik bizim stada harcanan 3 katidir
simdi bu yeni inönünün ilk depremde yikilacagi anlamina gelmez
nedenmi onlara daha cok kablo lazim
onlar stadlarinda elektrik üretecek, yani sadece elektrigin oraya gelis altyapisi degil arti olarak üretim islevleri arasi, üretileni saklama altyapisi ve yineden kullanima sunma altyapisini üretmeleri gerek
elektrik demek kablo demek
yukarda arkadas wifi demis
wifinin özelligi kablo tasarufudur bence
ve wifi akyazida olmiyacagina imkan vermiyorum
yapmasalar biz kendimiz bir hotspot kurariz, bunlar basit isler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurur mu yaptiniz?
enteresan bi yorum attin
bende bir altyapisi varmi bilmek istedim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok
enteresan bi yorum attin
bende bir altyapisi varmi bilmek istedim
Hayatta her seye taraf olarak bakmayin, stadin bjk'nin olmasi bizimkinden iyi olamayacagi anlamina gelmez. Kul yapisi bu, iyisi olur, daha iyisi olur, en iyisi olur. Bunda gurur ya da ar yapacak bir sey yok.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
kesinlikle maça çıkış tüneli özel olmalı. dosta güven ve motivasyon düşmana korku salanbir tarzda... sade olmalı ama aynı zamanda
#
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKablo tedarikçisi Prysman Group Kablo İhale bedelleri...
Beşiktaş Vodafone Arena 2.300.00 TL.
Trabzonspor Akyazı Arena 835.000 TL.
Aradaki bu fark iki stadyum arasındaki teknolojik alt yapı farkını gösteriyorsa ? Olmadı bu !!
Bu demektir ki biz enerji naklini kablosuz yapıcaz veri aktarımını Wi-Fi üzerinden.😜 bu arada Polyana halam olur
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardesim, acin okuyun. Okumaktan kimseye zarar gelmez, karsilastirin her seyi, sonra kendi mantiginiz ile yorumlayin.
Hayatta her seye taraf olarak bakmayin, stadin bjk'nin olmasi bizimkinden iyi olamayacagi anlamina gelmez. Kul yapisi bu, iyisi olur, daha iyisi olur, en iyisi olur. Bunda gurur ya da ar yapacak bir sey yok.En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2014, 22:08."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum