G olayında 4'ü atlayıp direkt 5'e dalacakmışız. Çocuk sayısını, 2'yi az görüp direkt 3'e bağlayan makamdan öyle emir geldi. Bizden geçti de, gençler çalışmaları yoğunlaştırsın bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar yorum yaparken ülkenin diğer şehirlerine neler yapıldığını bilmez gibi konuşuyorsunuz.
Akyazı'ya yapılan stadyum, dünyanın en harika stadyumu demedik!
Şu an ülkede var olan ve yapılan stadyumlar içerisinde en az ilk 3 içerisinde olan bir stadyumdur. (Her anlamda)
Bunu söylemek bu kadar zor değil!!! Yiğidi öldür ama hakkını ver arkadaş!!!
Ülkemizde var olan stadyumlar içerisinde Akyazı ile kıyaslanabilecek 4 tane stadyum var.
Timsah Arena
Vodafone Arena
TT Arena
Torku Arena
Yapımı devam eden diğer stadyumların hiç biri Akyazı ve yukarıdaki stadyumlarla aynı kalitede değil...
Şimdi birkaç kişi çıkıp Antalya, Antep, Eskişehir hatta Samsun diye dillendirmeye kalkar!
O arkadaşlara tek söyleyeceğim şey; ''Göz var nizam var!!''
Fazla zorlamayın...
TOKİ'nin diğer Anadolu şehirlerine yaptığı stadyumların ne kadar kalite yoksunu olduğunu biraz araştırsanız anlarsınız!
Bu konuda başka da bir şey söylemem. Diğer TOKİ stadyumları açık net, basit ve aynı tip stadyumlardır! Kalitesiz!!!
Yukarıda yazdığım dört stadyum içerisinde TT Arena ve Timsah Arena'yı ayrı bir köşeye koyuyorum.
TT Arena büyük bir stadyum ama estetik yönü bence yok...
Timsah Arenanın kale arkalarını beğenmesem de oldukça korkutucu olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak güzel bir stadyum oldu!
Şimdi Torku Arena'nın Akyazı'dan daha iyi olan yönleri nedir?
Bence hiç bir iyi yönü yok!!! (Beğenenler mutlaka çıkar!)
Vodafone Arena'nın artısı nedir?
Yok bilmem teknolojisi iyiymiş, falan filan...
Geçin kardeşim teknolojisini... Stadyumun dizaynı bence çok kötü!!
İki kat loca stadyumu sarmış, bir kale arkası mini etek gibi kısa, diğeri de onun iki katı büyüklüğünde!
Çok kötü bir dengesizlik var stadyumun içerisinde!
Akyazı da 2 kat locayı apartmana benzetenler, Vodafone'un 2 kat locasını beğeniyor! İlginç!!
Ha Vodafone da beğendiğim tek şey locaları daha iyi gizlediler! O yönü daha güzel oldu.
Fakat genel bir değerlendirme yaptığımda Akyazı Arena bu iki stadyumdan çok daha estetik ve güzel bir stadyum!
Benim sıralamam;
1) Timsah Arena
2) Akyazı Arena
3) Vodafone Arena
4) TT Arena (Estetik Yönü Kötü)
5) Torku Arena
Herkesin kendine has beğeni anlayışı elbette vardır.
Fakat kendi stadyumunuzda eleştirdiğiniz bazı şeyleri diğer stadyumlarda hoş görmeyin. Bi zahmet!En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 01.05.2015, 11:30.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaşlar şimdi bu akyazı stadı bizim mi oluyor yoksa devletinmi yada şöyle diyim biz bu stadı kiralıyormuyuz yani her ay para mı vericez devlete ?HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle!!!Yöneticilerin dikkatine!!!
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugünlerde gelip geçicek ama içinde bir gram trabzonspor sevgsi olan bu stadın hem çok geç hem dayatma hem bize yakışmayan bir stad olduğunu görebilir .ama söylemezler zaten o yüzden yüzde yetmiş alıyor trabzonda.
Yorum
-
Vodafone Arena gercekten güzel bir Stad oluyor, Birde taraftarlari eski havalarini yakalarsa Kücük sikecilerde 2-3 sene icinde Sampiyon olacaktir tahminim.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemucevher firmasinin boyle bir ise giriserek satis artimak adini duyutmak gibi bir amaci olamaz, bu bir marketing calismasina hic uygun degil, bence kesinlikle swarozki bu ise girmeyecektir. En mantikli evlilik yine bir sebeke oparatoru firmasiyla olacaktir, dunyada kacinilizmaz son, yapilabilecek en iyi reklam, en iyi gelir ve en cok tanitim bu sekilde oluyor. T-mobile stadimiza ismini verebilir, T-mobile Akyazi Arena, kendilerinin ucuk bir pembe rengi vardir, stadin 4 bir yanini kaplicak ledler ile reklamini cok iyi yapacaktir, 4g yede T-mobile ile Turkiye girecek, tahminlerim ve on sezilerim bu sekilde.. gorusmek uzere...Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu T-Mobile Almanyanın Telekomu değil mi? Türkiyede bilinmiyor ki.Hangi kitleye reklam yapacak?Nereye sahip ya da ortak Türkiyede?
Türkiye 4. gsm firmasi icin ihale mi aciyor bu arada?Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu T-Mobile Almanyanın Telekomu değil mi? Türkiyede bilinmiyor ki.Hangi kitleye reklam yapacak?Nereye sahip ya da ortak Türkiyede?
ben turkcell e ortak saniyordum ama degilmis
türkiye pazarina girmek istedigini yazan kesimler var
devlette yeni bir operatör icin ihale yaparsa neden olmasinEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2015, 14:05."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG olayında 4'ü atlayıp direkt 5'e dalacakmışız. Çocuk sayısını, 2'yi az görüp direkt 3'e bağlayan makamdan öyle emir geldi. Bizden geçti de, gençler çalışmaları yoğunlaştırsın bence...
O yıllarda içimizden ileri görüşlü biri çıkıp çok geç tanıştığımız 3G'den ders alıp Biz bu 5G'ye erkenden geçelim G.Kore'nin bu konuda ilk adımı atan devlet Samsung ile ön protokol imzalayıp ilk 5G'li cihazları da dünya ile aynı anda ülkemize sokalım deseydi anlardım. Artık iş işten geçti 4G telefon pazarı açıldı. İhaleler yapıldı. Bu saatten sonra 4G istese de engellenemez.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 01.05.2015, 14:46."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu T-Mobile Almanyanın Telekomu değil mi? Türkiyede bilinmiyor ki.Hangi kitleye reklam yapacak?Nereye sahip ya da ortak Türkiyede?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatında Bayern Münich maçı izlemiş veya gurbetçi akrabası olan herkes bilir bana kalırsa."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildiBu nedir arkadaş, iyi ki stadı beğenmedik mız mız bebekler gibi banlayın da banlayın. Şaka mısınız birader siz? Forumda herkes aynı şeyi düşünsün istiyorsunuz. Trabzon'daki %70'lik kısımın bir çoğu forumda ağalığa soyunmuş herhalde. Gidişattan memnun olmayıp burada olumsuz yorum yapanları banlaya banlaya sizin gibi kıt taraftarlara kaldı bu forum. "Birileri" çıkıp fener 2010-2011 şampiyonu dese onu da kabulleneceksiniz.
Ayrıca yöneticilerden stat konusunda bir anket rica ediyorum. Kimmiş bu stadı beğenenler çok merak ediyorum.
Bazıları da stada ortak herhalde bakıyorum da stat hakkında en ufak olumsuz yorumda hemen saldırganlaşıyorlar.
Bir de çok değişik kafalar var, Bjk'nin stadından öndeyiz diye seviniyorlar filan. Bu zihniyetin mensubu insanlar sözde Erkan'ı da şikecilerin elinden kaptık diye sevinen tayfadındır kesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum