Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
İlk kat yatay (Turkiyenin en yatay) tribunu olduğu için fotoğrafda cok büyük görülmeyebilir ama gerçekten cok güzel bi atmosfer olacak ingiliz tarzı.
Fotoğraflar yanıltıyo sadece evet 41.461 kişilik stadyum .
katilmiyorum
bak renktas
ben bmn de bu stadda hayranim diyen sadece kyodou ve 3-5 baska üyeyi gördüm
herkes elestiriyor
ama bu elestiriyi yapici yapmaya calisiyor
roninse yalanlarlan milletin üstüne gitti
ne 18 basamak kalmis, yok yatay olan tribünde koreo. olmazmis, hatta ingilizliglerinin stadlarinin yatay olmadigini bilen iddia etti
bukadar tutarsiz yaziya ragmen kimse ona hakaret etmedi,1 istisna disi
herkes güzelce örneklerlen anlatayim dedi
ama o elindeki balyozlan yikmaya devam etti
bu yetmezmis gibi 3-4 msj araliksiz kackere yazdi, buda benim bildigim yasak ama cezalandirilmadi
yalanlari öykeydiki resmen milletin zekasinlan dalga gecti, buda bence bir tür haraketti, yine es gecildi
simdi 2. hesapdan banlanmasi al capone nin vergi borclari yüzünden hapis atilmasi benzeri bi olay
Abi orası öyle kendi düşüncelerinde diretiyordu açıklanmasına rağmen ama bu sorun olmamalı. Tahammülsüz olmamalıyız. Lince gerek yok. Takma olsun bitsin.
Yorum