Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi aferin plaketi yarın kargoluyorum.
    Aferin

Yorum

• İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;

Link olarak; http://i.hizliresim.com/blXjkn.jpg
      Çok güzzel olmuş hocam.
      MCMLXVII

Yorum

• Stadımız iyi olacak inşallah

Yorum

• bizim stadın küçük gözükmesinin sebebi çevresindeki tanka benzeyen platformdan kaynaklanmaktadır.dikkat ederseniz diğer statlarda böyle bir beton kütle bulunmamaktadır. o yüzden gözümüze küçük gözükmektedir.
          bugün erciyes maçında kayseri belediyesi beleş sucuk ekmek dağıttı. bir de otobüs seferlerini ücretsiz yaptı. ama kadir Has'a 3 bin kişi geldi. geçen bizim maç beleş olmasına rağmen 8 bin seyircinin gelmesi gibi.
          ayrıca Kadir has güzel bir stad. ama bizimde sonumuz kadir has gibi olacaktır. onun için fazla atarlanmanın bir manası yok. senede sadece 1 maç(köpeklerle oynayacağımız maç) dolar. o da takım iyi giderse. başka da dolmaz. dolmayacak bir stada bu kadar gider yapmak çok saçma.

Yorum

• Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum;

Birkaç saat önce stadın oradan geçtim. Yol tarafı kalearkası ile kapalı tribün çaprazındaki kolon dikildi. Diğerlerine göre boyu daha küçük o yüzden kamerada göremezsiniz.

O kalearkasının arkasında da yerde 4 kolon daha vardı.

Yorum

• 18.03.2015

Yorum

• Arkadaşlar, yorumlarımızı kırıp dökmeden de yapabiliriz. Ve hatta bu şekilde anlatmak istediğimizi daha iyi anlatırız bence.

Lütfen daha dikkatli ve anlayışlı olalım.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar yazıldı mı bilmiyorum;

Birkaç saat önce stadın oradan geçtim. Yol tarafı kalearkası ile kapalı tribün çaprazındaki kolon dikildi. Diğerlerine göre boyu daha küçük o yüzden kamerada göremezsiniz.

O kalearkasının arkasında da yerde 4 kolon daha vardı.

Şu kırmızıyla çizdiğim yere de dikilmişti. Boyu diğerlerine göre daha kısa tribünlerin üzerine çıkmıyor o yüzden kamerada gözükmez sanırım

Yorum

• Mainz animasyonunda da tek tribünde toplanmıyordu localar. Orda çok az görülür gibi olan bence loca değil animasyondaki bir görüntü hatası
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aydınlatma hala kedi kulakları mı? Skorbordlar kaliteli mi olacak?
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu kırmızıyla çizdiğim yere de dikilmişti. Boyu diğerlerine göre daha kısa tribünlerin üzerine çıkmıyor o yüzden kamerada gözükmez sanırım

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen bu o galiba. Bunun gibi değişik boyutlarda kolonlar var ordaki vincin yanında. 5 tane sayabildim.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aydınlatma hala kedi kulakları mı? Skorbordlar kaliteli mi olacak?
                            Kedi kulak değişti. Bir terslik olmazsa tüm stadı dolanacak içten ışıklandırma.
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gençlik Spor Müdürlüğü ve Kamp Merkezi haricinde, tüm geri kalan alanı kapsayacak bir peyzaj çalışması yapılacak mı en azından?
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak angry river tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim stadın küçük gözükmesinin sebebi çevresindeki tanka benzeyen platformdan kaynaklanmaktadır.dikkat ederseniz diğer statlarda böyle bir beton kütle bulunmamaktadır. o yüzden gözümüze küçük gözükmektedir.
                                bugün erciyes maçında kayseri belediyesi beleş sucuk ekmek dağıttı. bir de otobüs seferlerini ücretsiz yaptı. ama kadir Has'a 3 bin kişi geldi. geçen bizim maç beleş olmasına rağmen 8 bin seyircinin gelmesi gibi.
                                ayrıca Kadir has güzel bir stad. ama bizimde sonumuz kadir has gibi olacaktır. onun için fazla atarlanmanın bir manası yok. senede sadece 1 maç(köpeklerle oynayacağımız maç) dolar. o da takım iyi giderse. başka da dolmaz. dolmayacak bir stada bu kadar gider yapmak çok saçma.
                                herzamanki gibi agustosda oynanan maclarda dolar
                                temmuz haziran agustos ve eylülün ilk 10 günü Trabzonun dolu zamanidir
                                dikkat ederseniz 3. sinif takimlara oynanan maclar bile full cekiyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X