Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada kamera biraz sağa mı kaydırılmış bana mı öyle geldi ?
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kale arkalarına loca prekastları takılıyor sanırım

Yorum

• kale arkasının loca önüne prekast yerleştiriliyor. bekir abinin de dediği gibi 3 basamağa 2 basamak şeklinde yerleştirliyor ancak loca camının önünde ki kısa boşluğa da basamak yerleştirilmiş yani loca camı daha alçakta kalmış oldu. koltuklar da koyulunca loca camları daha iyi gizlenmiş olacak.

Yorum

• Ben kale arkasındaki locaların boş kalacağını düşünüyorum o koltuklar da haliyle boş olunca çok çirkin bir görüntü oluşur.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• maraton tribinüne yeni eklenen locaları anlarım da acaba kale arkalarına loca yapmak çok gerekli miydi? en fazla 15 civarı bir loca kaybı olurdu. hem kale arkası bütünlük kaybolmazdı.ilerleyen zamanlarda ihtiyaç olursa o zaman yeni loca ilave edilebilirdi kale arkası için.
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 05.03.2015, 14:47.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben kale arkasındaki locaların boş kalacağını düşünüyorum o koltuklar da haliyle boş olunca çok çirkin bir görüntü oluşur.
              boş locaları duyarlı taraftarlarımız camın üstünden atlayıp doldurur büyük ihtimal sıkıntı olmaz

Yorum

Ben kale arkasındaki locaların boş kalacağını düşünüyorum o koltuklar da haliyle boş olunca çok çirkin bir görüntü oluşur.
                zaten kale arkasi localari arasinda en büyükleri var
                restoran olsun özürlü locasi olsun, sponsorlarada oradan verirsin yine doldurursun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...
                  En az 15 günlük fotoları yayınlayıp son durum demişler hatta bu fotolar da Bekir'e ait.Rezilliğin ötesi artık bu.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En az 15 günlük fotoları yayınlayıp son durum demişler hatta bu fotolar da Bekir'e ait.Rezilliğin ötesi artık bu.

bencede tam bir rezillik

Yorum

• madem resim cekmeye gidemiyorsun
                      canlı yayından cekte yolla kardeşim

Yorum

• Yeni yapılan Mersin stadyumunun dış cephesi klimanın toz filtresi gibi Sadece Akdeniz oyunları açılış ve kapanışında kullanıldı zaten şu an bir vasfı yok.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni yapılan Mersin stadyumunun dış cephesi klimanın toz filtresi gibi Sadece Akdeniz oyunları açılış ve kapanışında kullanıldı zaten şu an bir vasfı yok.
                          miy orada oynamiyormu?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kale arkasının loca önüne prekast yerleştiriliyor. bekir abinin de dediği gibi 3 basamağa 2 basamak şeklinde yerleştirliyor ancak loca camının önünde ki kısa boşluğa da basamak yerleştirilmiş yani loca camı daha alçakta kalmış oldu. koltuklar da koyulunca loca camları daha iyi gizlenmiş olacak.

Umarım dediğin gibi olur ve loca camları daha geriye takılır böylece gizlenir

Yorum

• Milliyette şöyle birşey var ;

Tanıtım açısından güzel şeyler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umarım dediğin gibi olur ve loca camları daha geriye takılır böylece gizlenir
                                Kat arasına loca konulması cok iyi oldu uşaklar boş verin siz boylece oralar hem boş ve çirkin bir görüntü oluşturacaktı hemde alt kat basamak sayısı 27 ye falan cıktı .bıde koltukları hesap edersek ara dahada kapanacak süper olmuş.
                                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X