Bu arada kamera biraz sağa mı kaydırılmış bana mı öyle geldi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
maraton tribinüne yeni eklenen locaları anlarım da acaba kale arkalarına loca yapmak çok gerekli miydi? en fazla 15 civarı bir loca kaybı olurdu. hem kale arkası bütünlük kaybolmazdı.ilerleyen zamanlarda ihtiyaç olursa o zaman yeni loca ilave edilebilirdi kale arkası için.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 05.03.2015, 14:47.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kale arkasındaki locaların boş kalacağını düşünüyorum o koltuklar da haliyle boş olunca çok çirkin bir görüntü oluşur.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kale arkasındaki locaların boş kalacağını düşünüyorum o koltuklar da haliyle boş olunca çok çirkin bir görüntü oluşur.
restoran olsun özürlü locasi olsun, sponsorlarada oradan verirsin yine doldurursun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az 15 günlük fotoları yayınlayıp son durum demişler hatta bu fotolar da Bekir'e ait.Rezilliğin ötesi artık bu.
bencede tam bir rezillik
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yapılan Mersin stadyumunun dış cephesi klimanın toz filtresi gibiSadece Akdeniz oyunları açılış ve kapanışında kullanıldı zaten şu an bir vasfı yok.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım dediğin gibi olur ve loca camları daha geriye takılır böylece gizlenirGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum