Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki önceden nasıl giriyordun ve ordaki işçiler yada mühendisler sana bişey demedimi neden bu uygulama diye yoksa stadın altına merkez bankasımı yapılıyor
    Yok onlar izin veriyordu, TOKİ başkanı bişeylere kızdı, ondan böyle oldu.

Neyse, ben kaçar, size iyi forumlar...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok onlar izin veriyordu, TOKİ başkanı bişeylere kızdı, ondan böyle oldu.

Neyse, ben kaçar, size iyi forumlar...
      ok iyi geceler

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu dingiller yapabiliyorsa biz dr yapabiliriz iyi organize olmuş bir tribünler ile.

Adamlar üç katlı stadyumda yapıyor. Yapılmayacak bir şey değil.

olmaz hocam yapamayız yapsakta senin resimlerdeki stadlar gibi olmaz sebebi ise dikkat et şikebahçe kale arkası alt trübünler hem dik hem arada loca saçmalığı yok barceolana stadıda üç kat ve bizim için imkansız stadın yapısı gereği 3 kat olması imkansızdanda öte üçüncü katı yapmak için çatıyı sökücen platformu yıkıcan bu stad böyle kalır ne artar ne eksilir pardon eksilebilir oda artık sürpriz sayılmaz

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
          bırak Allahını seversen varşova ile trabzonu birmi tutup kıyaslıyorsun ayrıca bizim localı trübün alt kat dahil 3 katlı ve kuş kanadı gibi saçma sapan bir geometri ile kenarlara açılıyor sen bu resimlerle ne anlatmak istedin ki bence saçma
          Locali tribünü nasil gercek bir tribüne benzetebiliriz diye sordun bende örnek verdim bu tribün bizimkine benziyor bizde kenarlara aciliyor orda haklisin ama locanin önündeki koltuklari bu stad gibi yaparsak bittikten sonra güzel bir görüntü ortaya cikacak.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Locali tribünü nasil gercek bir tribüne benzetebiliriz diye sordun bende örnek verdim bu tribün bizimkine benziyor bizde kenarlara aciliyor orda haklisin ama locanin önündeki koltuklari bu stad gibi yaparsak bittikten sonra güzel bir görüntü ortaya cikacak.
            valla renkdaşım inşallah umarım sen haklı çıkarsın

Yorum

• Bence stad vasat. Kötü diyemeyiz, apartmandan dolayı iyi de değil. Ancak Oval olmaması ve tribün giriş çıkışları Artı puan bence. Herşeye rağmen dolu stad güzel staddır.
              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• heeeeeeeeeee unutmadan burda bir arkadaşımız yazmıştı bursanın kale arkası 60 basamak diye o arkadaşımıza diyorum yanlış saymışsın arkadaşım bursanın kale arkası 61 basamak ne kadar acı değilmi(adamların direk gözü bizim anadolu hükümdarlığımızda ve biz bunları bide kendi ayağımıza kurşun sıkarak şampiyon yaptık) tek kat kale arkası istedik bursa yaptı adam gibi çatı dış kaplama istedik bursa yaptı öyle iğrenç ne olduğu belli olmayan sıdadın içine enden loca istemedik onunda tersini bursa yaptı işin çok daha kötüsü bursa kale arkasını 61 basamak yaptı beee

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olmaz hocam yapamayız yapsakta senin resimlerdeki stadlar gibi olmaz sebebi ise dikkat et şikebahçe kale arkası alt trübünler hem dik hem arada loca saçmalığı yok barceolana stadıda üç kat ve bizim için imkansız stadın yapısı gereği 3 kat olması imkansızdanda öte üçüncü katı yapmak için çatıyı sökücen platformu yıkıcan bu stad böyle kalır ne artar ne eksilir pardon eksilebilir oda artık sürpriz sayılmaz
                  biz koreo yapamayız zaten de onun stadla alakası yok.
                  al tt arena 2 kat localı

nerdeyse bizim numaralı gibi

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biz koreo yapamayız zaten de onun stadla alakası yok.
                    al tt arena 2 kat localı

nerdeyse bizim numaralı gibi
                    renkdaşım ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun ya üşenmicem yazıcam arkadaş iki katlı şikebahçe kale arkalarını örnek vermiş bende demişimki onların kale arkaları hem dik hemde arada loca yok onlar gibi olamayız benzemez yine o resimleri örnek veren arkadaş barcelonanın üç katlı trübünlerini resmetmiş bende demişim ki bizim stad yapı gereği üç katlı olmaz şimdi benim bu yazdığım cevaplara göre senin bana yazdığın cevap ne alaka yaa ne karagrofisi arkadaşım ben nerdeyim sen nerde
                    En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 14.03.2015, 01:27.

Yorum

• Locaların içi gayet güzel..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Locaların içi gayet güzel..
                        stadın içi nasıl maç locaların içinde oynanmıyorda

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renkdaşım ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun ya üşenmicem yazıcam arkadaş iki katlı şikebahçe kale arkalarını örnek vermiş bende demişimki onların kale arkaları hem dik hemde arada loca yok onlar gibi olamayız benzemez yine o resimleri örnek veren arkadaş barcelonanın üç katlı trübünlerini resmetmiş bende demişim ki bizim stad yapı gereği üç katlı olmaz şimdi benim bu yazdığım cevaplara göre senin bana yazdığın cevap ne alaka yaa ne karagrofisi arkadaşım ben nerdeyim sen nerde
                          Ohooo sen hepten yanlış anlamışsın konuyu.

Ben iki stadı da kareografi manasında değerlendirdim. Kaç katlı olursa olsun, kareografi ile tribün bütünlüğünü sağlayabiliyoruz yani. İlla tek kat olması gerekmiyor. Arkadaşın bilmek istediği şey buydu.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ohooo sen hepten yanlış anlamışsın konuyu.

Ben iki stadı da kareografi manasında değerlendirdim. Kaç katlı olursa olsun, kareografi ile tribün bütünlüğünü sağlayabiliyoruz yani. İlla tek kat olması gerekmiyor. Arkadaşın bilmek istediği şey buydu.
                            ok renkdaşım yanlış anlamış olabilirim karagrofi muhabbetine dikkat etmedim

Yorum

• localari begendim
                              sadece mutfak dolabinin alt kapilarinin acik mavi olusu bence locanin genel görümüne yakismad

bu samuray ruhu mühendis arkadas bence buranin huzurunu cok bozuyor, bilmem katilirmisiniz
                              3 yasindaki bebe süpermarkette mizmizlandigi gibi adam
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                localari begendim
                                sadece mutfak dolabinin alt kapilarinin acik mavi olusu bence locanin genel görümüne yakismad

bu samuray ruhu mühendis arkadas bence buranin huzurunu cok bozuyor, bilmem katilirmisiniz
                                3 yasindaki bebe süpermarkette mizmizlandigi gibi adam
                                stadı eleştirmem mi huzurunu bozuyor benim eleştirilrimi herkes yapıyor onlarada yazsaydın hepsine değil son 5-6 sayfaya bak istersen bursa stadını beyeniyorlar locaları saçmalık olarak görüyorlar alt katların çok eğimli olduğunu söylüyorlar alt kata locanın saçmalık olduğunu söylüyorlar çıkış tünellerini kimse beyenmiyor çatıyı beyenmiyorlar şimdi dürütçe yaz bi tek benmi beyenmyorum eleştiriyorum bu stadı sonuç olarak benim haklı olduğum gün gibi ortada 1-bursa stadı 2-bjk 3-gs-4-şikebahçe- 5-konya 6-eskişehir gaziantep 7- bizim stad güzellik baskı etkileyicilik olarak

Yorum

Yükleniyor...
                                X