Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O stadın öyle görünmesinin sebebi komple cam ve siyah olması. Başka ne var?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sakarya nın da burnu diklenmeye baslamış bu anadolu kluplerinde bize karşı zaten arada heyheylenmeyi deniyolar sonra kendilerini amatörde buluyolar.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sakarya nın da burnu diklenmeye baslamış bu anadolu kluplerinde bize karşı zaten arada heyheylenmeyi deniyolar sonra kendilerini amatörde buluyolar.
        böyle garip garip büyüklenmeler, rakip çıkartmalar, kehanetler hoş bir şey değil.çeneyle büyüklük olmaz. sahada gösterirsin büyüklüğünü, insanlar da sever, saygı gösterir. bu tip konuşmalar sahada gösterilen büyüklüğü bile antipatik hale getirir, küçültür.

Yorum

• Koltuklar bu stadı müthiş gösterecek. Bizim stadımızın büyük bir avantajı var. Tribünlerin yapısı oval değil İngiltere Liginde ki gibi keskin dönüşlere sahip. Gerek localar gerek tribün yapısı gerekse çatısına baktığımız zaman Türkiye'de ki tüm stadyumlardan önde olduğunu görebiliriz Akyazı'nın! Ufak tefek kulüplerin sataşmasına bakmayın. Türkiye de böyle bir spor kompleksi böyle bir stadyum daha yok! Sahip çıkalım değerlerimize biraz!

Yorum

• Lev Yashin Stadium diye geçiyor. Moskovada. Solda spor salonu, sağda stadyum. Bunu görünce aklıma basket takımımız geldi. Akyazı spor kompleksine 8-10 bin civarında bir basket salonu yapılması güzel olmaz mıydı? Hastane yapılacağına o alan spor kompleksi olsa uygun olmaz mı?
            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lev Yashin Stadium diye geçiyor. Moskovada. Solda spor salonu, sağda stadyum. Bunu görünce aklıma basket takımımız geldi. Akyazı spor kompleksine 8-10 bin civarında bir basket salonu yapılması güzel olmaz mıydı? Hastane yapılacağına o alan spor kompleksi olsa uygun olmaz mı?
              Basketbol takımımızın güzel bir salonu var zaten olmasaydı belki oraya yapılabilirdi güzel olurdu...

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basketbol takımımızın güzel bir salonu var zaten olmasaydı belki oraya yapılabilirdi güzel olurdu...
                Hocam varolan salon arkadaşların dediğine göre uzakmış. (görmedim sadece duydum) Bu yüzden öneri verdim. Bir de aynı alan üzerinde hem basket hem de futbol salonu, stadı olması tam anlamıyla akyazının spor kompleksi olduğunu göstermesi açısından iyi olur diye düşünüyorum.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                MCMLXVII

Yorum

Hocam varolan salon arkadaşların dediğine göre uzakmış. (görmedim sadece duydum) Bu yüzden öneri verdim. Bir de aynı alan üzerinde hem basket hem de futbol salonu, stadı olması tam anlamıyla akyazının spor kompleksi olduğunu göstermesi açısından iyi olur diye düşünüyorum.

besirlideki center court basket takimina uyarlaniyor
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

meydandan 15dk falan süruyor hayri gür basketbol sahası😀

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Meydandan Akyazıya gitmekle, meydandan Hayri Gür Spor Salonuna gitmek arasında bi fark yok. Uzaklık olarak aynı hemen hemen. Akyazı'ya da uzak diyen çok vatandaş var.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        besirlideki center court basket takimina uyarlaniyor
                        Rica etsem biraz bilgi verir misiniz hocam. İlk defa duydum 😃

MCMLXVII

Yorum

Rica etsem biraz bilgi verir misiniz hocam. İlk defa duydum 😃

Tenis kompleksi kapatılıyor

Beşirli’deki tenis kompleksi kapalı spor salonu olacak

TÜRKİYE’NİN sayılı tenis kortları arasında gösterilen Beşirli Tenis Kortları Kompleksi’nin üstü kapatılıp tesis çok amaçlı kapalı spor salonuna çevrilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Beşirli Tenis Kortları Kompleksi’ni tenise talep olmadığından dolayı çok amaçlı kapalı spor salonuna çevirmek istediklerini belirterek, “Bu tesis üstü açık olması dolayısıyla yağan yağmurda zeminin ıslanması çok doğaldır. Açık olan yerde su olmaz mı? Biz burayı kapalı spor salonuna çevirmek istiyoruz. 19 Mayıs Spor Salonu yarın öbür gün yıkılırsa merkezde başka spor salonumuz olmadığı için burayı kullanmayı düşünüyoruz. Yani halihazırda bu salonu kapatırsak 5000 kişilik salonumuz olur diye yola çıktık. Biz burayı kapalı spor salonuna çevirmek istiyoruz. Zaten burası bize fazla lazım olmayan bir yer. Burayı tenis maçlarında fazla kullanamıyoruz. Çok üst düzey tenis maçlarımız olacağı da yok. Olsa bile kapalı olarak yine bu salonu kullanabiliriz. Dolayısıyla bizim burada amacımız burayı tekrar merkeze yakın kapalı spor salonu olarak düzenlemek. Kapalı olduğu zaman da burada tenis, voleybol, basketbol, hentbol hepsi oynanacak.” şeklinde konuştu.
                          TENİS KORTUNA İHTİYAÇ YOK
                          Tenise şu anda Trabzon’da yoğun talep olmadığını belirten Yazıcı, “İhtiyaç olursa zaten İstanbul’da Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu yapıldı. Burada zemini istediğin zaman serip kaldırıyorsun ve tenis maçları oynanabiliyor. Zaten şu aşamada buraya tenis kortu olarak ihtiyaç yok. Bir sürü açık ve kapalı tenis kortumuz var. İhtiyaç olduğu zaman tenis zemini var seriyorsun yapıyorsun. Şehir merkezinde bulunan Hayri Gür’de kongreler ve konserler oluyor dolayısıyla maçlarda erteleniyordu, böylece en azından bu sıkıntıdan kurtarırız diye düşünüyorum. Biz projemizi hazırlayıp bakanlığa sunduk. Vali Bey sağolsun projeyi değerlendirdi ve bakanlığa verdi. Bakanlıkla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kısa bir süre sonra onaylandıktan sonra bakanlıktan genel müdür gelecek ve projeyi inceleyecek. Bundan sonra da bakanlık kararını verecek.” ifadelerine yer verdi.

gecen hazirliklara baslandigini yazmisti bir arkadas
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonsporun 7 tane antrenman sahası olacak deniliyor tam olarak ne tarafta olacak renktaslar.cim döşenen 2 saab antrenman sahası değil herhalde.
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk foto spor toto süper lig kirmizi grup 2. Foto spor toto süper lig avrupa ligi

Çok takmamak gerek arkadaşları.
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

Yükleniyor...
                              X