Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oralar boyanacak, ferrari kirmizisina
    nedenmi ferrari kirmizisi, bana öyle geldiginden
    Neresini boyayacaklar?

Animasyondaki gibi ise sanmiyorum.
    En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 14.03.2015, 15:45.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neresini boyayacaklar?

Animasyondaki gibi ise sanmiyorum.
      oralar boyanacak
      boyanmasa stad bütün anlamini kayibediyor
      mete arat stadi cizerken uzakdan gelen insanlari düsündüm demisdi
      insanlar stada yaklastikca cephenin altindan sicagi, atesi simgeleyen kirmizi renkdeki stadin disini görünce taraftarlarin icinde atesi hisetmesini sagliyacak bir heycan yaratmak istiyorum demisdi!!!
      inanmayanlar arayip kendisine sora bilir
      bu basligin arka sayfalarindada var
      yani stdin disi kirmiziya boyanmasa bütün mimari degerini kayibetmis olacak
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Basindan beri itiraz ettigimniz nokta; membran örtünün altindan görünen merdivenler ve tribün direkleri ile merdiven altlari.

O soguk, gri beton görüntüsü stadin bütün ihtisamini aliyor. Bakiniz tt arena...

Oysa bursa ve vodafone arenam öyle mi.
        vodafone arena derken bjk stadını mı kastettin? benim bildiğim bjk stadının çevresinde akyazıdan daha fazla direk var ve direklerin arası boş. çatı sadece üstte kalacak ve tribün altları bizim gibi boş kalacak.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oralar boyanacak
          boyanmasa stad bütün anlamini kayibediyor
          mete arat stadi cizerken uzakdan gelen insanlari düsündüm demisdi
          insanlar stada yaklastikca cephenin altindan sicagi, atesi simgeleyen kirmizi renkdeki stadin disini görünce taraftarlarin icinde atesi hisetmesini sagliyacak bir heycan yaratmak istiyorum demisdi!!!
          inanmayanlar arayip kendisine sora bilir
          bu basligin arka sayfalarindada var
          yani stdin disi kirmiziya boyanmasa bütün mimari degerini kayibetmis olacak
          Güzel kardesim, is mete arat'tan uzaklasali cok oldu. Adam bile isyan ediyor suan bana sormadan her seyi degistirdiler diye.

Insallah toki'nin de aklina gelir mete arat'in aklina gelenler.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Güzel kardesim, is mete arat'tan uzaklasali cok oldu. Adam bile isyan ediyor suan bana sormadan her seyi degistirdiler diye.

Insallah toki'nin de aklina gelir mete arat'in aklina gelenler.
            güzel kardesim
            ikimizi seyler vardirki degisemezsin
            toki bu cizimi aldiginda mimarlan kontrat yapti
            hic bir mimarda saheser noktalarini projenin degistirtmez
            degisirse hakkini arar, bu stadi cizenin imzasi ebediyen bu stadda olacak
            bu adam bu detayi önemsiyorsa onu elletmez, elletirse demekki meslegine saygisi yok

Ünal Karaman

Yorum

• Ne yani kırmızı beyaz mı olacak stadımız? Biz bizi simgelesin dedikçe adamlar inadına tersini yapmak istiyor. İnşallah öyle bi hataya düşmezler.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yani kırmızı beyaz mı olacak stadımız? Biz bizi simgelesin dedikçe adamlar inadına tersini yapmak istiyor. İnşallah öyle bi hataya düşmezler.
                cepheye mavi isiklari dösedinmi ferrari kirmizisi yerinede bordo kullandinmi al sana bordo mavi stadyum
                stadin motto suda yer bordo gök mavi dersin, olur sana trabzonu simgeleyen stadyum

yesil yilandan daha iyi simgedir

Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cepheye mavi isiklari dösedinmi ferrari kirmizisi yerinede bordo kullandinmi al sana bordo mavi stadyum
                  stadin motto suda yer bordo gök mavi dersin, olur sana trabzonu simgeleyen stadyum

yesil yilandan daha iyi simgedir
                  Açıkta kalan kenarları da bordo yansımalı camla kapattınmı tamamdır.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açıkta kalan kenarları da bordo yansımalı camla kapattınmı tamamdır.
                    ben yöneticilere renksiz membran dösensin diye yazdim
                    iceri gözükür stadin temasi degismemis olur, taraftarin istedigi gibi cephede kapanmis olur

bir buz hokey salonu catisi, membran az daha cam kadar berrak

tabiiki cvp yok

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben yöneticilere renksiz membran dösensin diye yazdim
                      iceri gözükür stadin temasi degismemis olur, taraftarin istedigi gibi cephede kapanmis olur

bir buz hokey salonu catisi, membran az daha cam kadar berrak

tabiiki cvp yok
                      Renksiz membran ile tam anlamıyla paletli tank olabilirdi burda denildiği gibi. Bu desen buna imkan vermiyor çünkü...

Edit: Pardon yanlış anladım. Açık kısımları kastediyorsun.

Yorum

• Şimdi kaç sıra gitti localara ben hala anlayamadım ?

Yorum

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi kaç sıra gitti localara ben hala anlayamadım ?

Aslinda foto gayet acik ama yinede ronine sormak lazim uzman gorusu icin
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu resmi gördüm içerledim yine ya. Locanın üstündeki tribünü aşağı doğru sarkıtmadılar ya. Sahanın içini görmelerine engel olmazdı. Karşı tribünden muhteşem bir görüntü olurdu.

Yorum

• Stadın isim hakkı, Locaların satışı, kombinelerin satışı gibi konular ne zaman netlik kazanır acaba. Pazarlaması iyi yapılırsa klübe iyi bir gelir olur.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Furkan resim gayet açık Şimdi dün gece beni öne davet eden yeteneksizi ben öne çağırıyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X