Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah Bekir,bu loca için ayrılan bütçeye aradaki farkı firmalardan aldıkları teberrular ile kapatıp,adam gibi loca yapsınlar.Satsınlar 1 milyondan tanesini,al sana kaynak.Locanın ışıklarını açsaymış resmi çeken arkadaş,daha güzel görünürdü sanırım,karanlık çıkmış.

Bu arada senin izin işi olmayacak galiba,adamlar bedeva reklamı istemiyorlar.İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.
    Ankara'dan izin almam gerekiyormuş

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      RTE'den mi

Yorum

• asıl sorun o localı alt kat kale arkalarındaki locları nasıl yokmuş gibi gösterebiliriz ve numaralıdaki localı apartman trübününü nasıl gerçek bir trübüne benzetebiliriz kale arkalarını belki halledebilirizde o numaralıdaki localı türübün çok güzel bir kadının alnının ortasındaki erik kadar büyük siyah bir bene benziyor benden kurtulmanın yoluda belli

Yorum

Daha önceki izinleri kim veriyordu acaba?
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            RTE'den mi
            TOKİ merkez yeterli olur dediler

Yorum

Kaç sıra gitti? Projede üç sıra gideceği görünüyor.
              4 yada 5 sıra gitti stadtaki kamerada çözünürlük pikseli o kadar mükemmelki! bende karar veremedim

Yorum

Peki izni gerçekten vermek için bu gerekli mi?Yoksa vermemek için bahane mi?Sen izin için başvurdun mu?
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Ozaman buna da sükür

Ben su cati direklerini merak ettim ustam. Bugün takip edemedim, ama 15 e yaklasmisdik galiba. Birde bu loca resimlerini atan arkadas stad bitim tarihi olarak yilsonu olacagini yazdim. Galiba o olasilik gittikce daha cok söylenmeye baslandi

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki izni gerçekten vermek için bu gerekli mi?Yoksa vermemek için bahane mi?Sen izin için başvurdun mu?
                    Önceden izin aldığım kişiler (inşaat işini yürüten kişiler) bana artık TOKİcilerden izin alacaksın dediler, ben de TOKİ'nin şantiyenin yanındaki binasına uğradım. Oradaki TOKİ görevlisi merkezden izin alacaksın dedi... Giremezsin dedi yani kısaca. Başka şeyler de dedi de onları söyleyemem...

Yorum

bekir neden başkanımıza gitmiyorsun ne gerek var ankaraymış tokiymiş saçmalıklarına başkanımıza git durumu söyle sıkıyorsa izin vermesinler sorunu direk merkezden çözmek lazım toki ankara filan yan dallar

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ozaman buna da sükür

Ben su cati direklerini merak ettim ustam. Bugün takip edemedim, ama 15 e yaklasmisdik galiba. Birde bu loca resimlerini atan arkadas stad bitim tarihi olarak yilsonu olacagini yazdim. Galiba o olasilik gittikce daha cok söylenmeye baslandi
                        Evet çoğu kişi öyle söylüyor sadece İbrahim Nacar ağustosa yetiştireceğim diyor İnşallah o haklı çıkar...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bekir neden başkanımıza gitmiyorsun ne gerek var ankaraymış tokiymiş saçmalıklarına başkanımıza git durumu söyle sıkıyorsa izin vermesinler sorunu direk merkezden çözmek lazım toki ankara filan yan dallar
                          Başkan derken?

Yorum

Önceden izin aldığım kişiler (inşaat işini yürüten kişiler) bana artık TOKİcilerden izin alacaksın dediler, ben de TOKİ'nin şantiyenin yanındaki binasına uğradım. Oradaki TOKİ görevlisi merkezden izin alacaksın dedi... Giremezsin dedi yani kısaca. Başka şeyler de dedi de onları söyleyemem...
                            Ne dedi ustam, onlarida söylesen

Yorum

• bekircim senin hesap kesilmiş belli ya başkanımız hacıosmanoğlundan yada erdoğan bayraktardan işi hallediceksin başka türlü sana yağmurlu havada su yok

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 yada 5 sıra gitti stadtaki kamerada çözünürlük pikseli o kadar mükemmelki! bende karar veremedim
                                Bu yüzden hemen karar vermeyelim, yakından çekilmiş bir fotoğrafı görelim

Yorum

Yükleniyor...
                                X