Formaların reklam yeri mademki boş. Stad reklamı yapılabilir gayet mantıklı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukaridaki fotograflar "Türk gibi baslamak" deyiminin kaniti.
Bi heves baslamisiz, bilmem kac tane is makinasi ile ama simdi ortada kimse yok.
Bırakalım da adamlar işlerini yapsınlar..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2090 sayfanin hepsini okumayi basarabilen, bir se üstüne hepsini kendi akil süzgecinden gecirebilip derecelendiren bir beynin hatasi olabilir mi pasa?
Estagfurullah ne haddimize.
daha 7 8 yaslarimda neden guzel bir stadimiz yok sorgusunu yapardim.. bu stat benim hayalimdi. yillarca bu stadi bekledim. belki tam olarak bu degildi ama yinede fena sayilmaz..
simdi kalkmis ordan bize diyorsunki, baslangictaki makina sayisi simdi yok tam Turk usulu... o zaman bende derimki, yeni bir bina yapilacagi zaman gerek duyulan kamyon sayisi ile binanin iskeleti bittigindeki ihtiyac duyulan kamyon sayisi aynimidir ? her asamanin gerecleri farklidir.. yani gercekten bunu ciddi ciddi yazdigini dusunmek bile istemiyorum..
kusura bakma 2090 sayfanin en sacma yorumu sende.. senden sonrada bukadar sacmalayacak birini bu sayfalar eminim gormeyecek.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevaybeee nerde günah işlemişiz ki böyle zulüm görüyoruz ne kameramız kamera ne stadın bir görseli tanıtımı yayınlandı şimdide bekir kardeş masumca foto çekiyordu oda yasaklandı ama bize müstahak bizim gibi pasif bir taraftar topluluğuna müstahak
aynen katılıyorum2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum . Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım.
Sent from my iPhone using Tapatalkİlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum . Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım.
Sent from my iPhone using TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kardeşim Allah aşkına her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz yahu.
Bırakalım da adamlar işlerini yapsınlar..
Ben tutmasam adamlari vaad ettikleri süre icerisinde bitirecekler.
Adam daha deyim nedir, ne gibi durumlarda kullanilir bilmiyor. Ama bir ton anlam yüklemis ve mesaji sorguluyor.
@only ts, seni sallamadigimi söylemistim sanirim daha önce.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh bu membranı boyama gibi bir şansımız olsa keşkede bu şekil boyayabilsek..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearabalari yaptiklari gibi folieren yapilabiliyorMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSWAROVSKİ ARENA yalnız bu isim hem çok havalı hem de çok karizma eğer bu kuyumcularla anlaşırsak açık ara türkiyenin en karizma isimli stadı olucak sanki yabancı ülke stadlarının ismi gibi benim çok hoşuma gitti bu isim
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSWAROVSKİ ARENA yalnız bu isim hem çok havalı hem de çok karizma eğer bu kuyumcularla anlaşırsak açık ara türkiyenin en karizma isimli stadı olucak sanki yabancı ülke stadlarının ismi gibi benim çok hoşuma gitti bu isim
Ne futbol oynayan oyuncular gladyatör
nede maç seyreden seyirciler kana susamış barbar ve vahşi romalı.
stadımızın ismine arena eklentisi yapılmasına kesinlikle karşıyım.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
Yorum