Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baya hızlanmış çalışmalar. Takip edenler öyle söylüyor.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baya hızlanmış çalışmalar. Takip edenler öyle söylüyor.
      Cezamız bittikten sonra ki maça yetişirse süper..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yetisecek
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad yetişecek de takım yetişebilecek mi? Diriliş olarak gördüğümüz stadımızda formanın hakkını veren, savaşan ve trabzonsporu kaldırabilecek bir takım görebilecekmiyiz?

Yorum

• Yorum

• son takılan membranlar ütüsüz takılmış
              bumburuşuk duruyorlar
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gozlerim yasaracak su guzellige bak... bir gun su resimleri, su mesajlari, konulari, sampiyonluga giden yolun oykusu diye film yapacaz.. insallah
                u will need justice at the end..

Yorum

• alın size stattan canlı yayın
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• trtspor canlı yayında

Yorum

• tum vincler iceri girip iceriyi bitirsinler, boylece kirmizi kolonlar cikarilir ve zemine baslayabilirler. zemin asamasindada vincler disardan devam eder

Yorum

• butun parcalar gelmedı kı o sekılde olmaz oyuzden parca parca ılerlenılıyor gelmee devam edıyor parcalar
                        Trabzonspor

Yorum

• 61 saat tv youtube canlı yayınında "gazeteci" Ali Savaş diyor ki ;
                          " Çatılar yapılıyor çatı bezle kaplanıyor, bu bez kendini temizleyen bir bez."

" Burası devasa bir dolgu alanı arkasında müthiş devasa bir dolgu alanı var insan ürperiyor buraya şehir hastaneside olur herşey olur. Müjdeyi de verelim Trabzon için Şehir Hastanesi ihale kapsamına alındı."

Vizyon kelimesi bu adamlar için marsa gitmek gibi birşey herhalde..

Trabzonspor camiasına "tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin " diyebilen bir "gazeteci".

Yorum sizin..
                          En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 14:59.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• SPORX ‏@sporx 7 sn.8 saniye önce
                            SON DAKİKA! Süper Lig'de 2016-2017 sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak.

----

İlk iki maçta cezalı olduğumuzu düşünürsek Eylül ortasını,sonunu buluyor yeni stada geçmemiz. Bir de milli ara var sanırım. Bu durumda stadın yetişmeme ihtimali yok bence.
                            En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 14:45.

Yorum

• Canlı yayını açıp bir yandan buraya yazmaya çalıştım yetişebildiklerimi yazdım. Törenden sonra alanın tamamını gezecekler sonra da bir yemek programı var.

Başkan USTA : Bu tesisle beraber birbirimize söz verip hep beraber geleceği yeniden inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ersun YANAL : Bu camiayı ve bu büyük camiayı oluşturan değerleri çok iyi tanıyorum biliyorum. İhtiyaçlar belli yeni bir başlangıcın zemini hazır. Bu dip yapmış Trabzonsporu nereye getireceğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum Trabzonspor artık hangi koşullarda şartlarda çalışacağını iyi biliyor artık. Herkesin sabrına desteğine ihtiyacımız var bu bir anda olmayacak uzun vadeli olacak bundan sonrasını sağlam adımlarla yapan istediği sonuçları almak için çatısını doğru kuran bir Trabzonspor yapmak zorundayız. Elbette eleştireceksiniz elbette katkı yapacaksınız bu hep birlikte götüreceğimiz bir süreç. Neler yapacağımızı daha detaylı daha sonra açıklayacağız.

Fotoğraf için formalite imza pozu istenmesi üzerine hem bu pozu verdi hemde öncesinde biz bu imzayı gönülden attık dedi. Bu da benim için önemliydi.
                              En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 14:55.
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SPORX ‏@sporx 7 sn.8 saniye önce
                                SON DAKİKA! Süper Lig'de 2016-2017 sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak.

----

İlk iki maçta cezalı olduğumuzu düşünürsek Eylül ortasını,sonunu buluyor yeni stada geçmemiz. Bir de milli ara var sanırım. Bu durumda stadın yetişmeme ihtimali yok bence.
                                ins. ilk mac deplasman olur
                                milli araylan ilk mac ekim basinda olur

böylece bütün kompleks acilista dört dörtlük olur
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X