Vinçte arıza varmış, o yüzden çalışmalar durmuş. Bugün tamir işi bitecekti diyor bir arkadaş facebook'tan. Yarın olmasa da pazartesi bekliyoruz yeni direklerin dikilmesini...
ne kadar yüksekte kalcak ki rahatsız olmasınlar düşünsene önünde grup var herşey olur, ama grupları oraya koyarlarmı bilmem üst kata yollarsalar baskıda kuramazsın rakip takıma, bence localar iş yapmaz iflas eder kapatırlar kale arkası locaları cafe tarzı birşey yapsınlar mac dışı para kazansın kulüp. ben hafta içi yemek yemeye bile giderim avrupada örnekleri var. kirası daha cok kazandırırı locadan. oyüzden loca olmaz olsada tararftar baskısı olmaz..
arkadaslar kale arkalarinda zaten restaurant luk ve event loggia denilen tür localar var, yani daha büyük konsepte edildiler
ayrica özürlüler icinde loca ayarlanacagi denilmisdi
sonra macin atmosferini yasamak isteyen genc zenginlerimizde kale arkasindan alir locasini
sen pazarlarsan müsteri bulursun
gruplar kesinlikle 1. katta olacaktir, ben cogu macta 2. katlarin kapilarin bile acilmayacagini düsünüyorum
20 binden itibaren 2. kat bir cazibe kazanacaktir
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Valla bilmiyorum ama ister kale duvarı örün ister başka bişey yapın ama kimseyi sokmayın demiş. Stad bitene kadar da kimseyi sokmazlar artık şantiyeye benim anladığım. İnanılmaz gerginmiş ortam...
Valla bilmiyorum ama ister kale duvarı örün ister başka bişey yapın ama kimseyi sokmayın demiş. Stad bitene kadar da kimseyi sokmazlar artık şantiyeye benim anladığım. İnanılmaz gerginmiş ortam...
neden gerginmisler
ne olup bittigini ben anliyamadim
su gecen düsen adamin yüzündenmi
erol agaogulu bisey yapamiyormu
bu bizim stad dolmaz diyenler neye dayanarak bunu diyor konyanın futbolla alakası yok eski stadlarına 3-5 bin kişi gelirdi şimdi fuul oynuyorlar 40 bin kişiye niye gelmesinler arkadaş ya birkere madem bi ton loca yaptın Allahın emri kombine yada maçlık bilet fiyatlarını minumum yapıcaksın kale arkası 5 maraton 7 tl ne olsa bi ton locamız var onlardan kazandığımız para yeter bize
Şurda 10 ortak toplanıp bir işyeri yaptırmak için mimar tutsak her birimiz mimarı kenara çeker, farklı farklı isteklerde bulunur. Birinin a dediğine öbürü b der. Kaldı ki 5 milyon taraftarı olan bir kulübe yaptığın stadı herkese sevdirmen imkansız ötesi birşey. Burda herkes farklı birşey istiyor. Sanırım ortak olan düşünceler;
- Çıkış tünellerinin büyük olması,
- Alt katın daha dikey olması,
- Stad yapımının gecikmesi.
Bunların dışındaki tüm şikayetler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor. O açıdan bana göre bizim stadımız; Konya, Bursa ve Bjk nin stadlarından daha iyi.
En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 22:07.
herlade burda eleştiren taraftarların yazılarını okuyorlar biz ne çirkin bişey yapmışız diye geriliyorlardır taraftarda görmesin bu yaptıklarımızı daha fazla eleştiri gelmesin diye seni artık sokmuyorlardır stada
bu bizim stad dolmaz diyenler neye dayanarak bunu diyor konyanın futbolla alakası yok eski stadlarına 3-5 bin kişi gelirdi şimdi fuul oynuyorlar 40 bin kişiye niye gelmesinler arkadaş ya birkere madem bi ton loca yaptın Allahın emri kombine yada maçlık bilet fiyatlarını minumum yapıcaksın kale arkası 5 maraton 7 tl ne olsa bi ton locamız var onlardan kazandığımız para yeter bize
önce stada denmedik laf birakmiyorsunuz
sonra niye dolmasin
bizde millet sevmiyorsa gelmez kafasindayiz iste
hau stadda 5 tl ye biletmi olur
ozaman bos kalsin daha iyi
15tl den ucuza bilet olmaz bence
ben stadin doluluk oranini, oynadigimiz futbol, yaptigimiz transferler ve hedeflerimiz, diger taraftanda stadin gorunusu, icerisinde insanlara sundugu gorsel ziyafet ve bilet fiyatlarinin cok etkili olacagini dusunuyorum. Insanlara kombine aldirmanin yollarini bulmak lazim. kombine alirsan atiyorum forum avm de sukadar indirim kazancaksin her alisverisinde, yada benzin de % 5 indirim alacaksin vss... insanlari tesvik etmek lazim.. bu sekilde giderse insanlar kombine alir, seneyede alir hemde extra birsey istemeden.. cunku kulup gelismis dolayisiyla ucuza bilet verme geregi olmadan talep yaratmis olacaktir..
bir ekleme daha yapmak istiyorum, yeni statla beraber, herkes gorecekki. stata gelen taraftar profilindede iyilesme olacaktir. statin bir nebze sehir disinda olmasi, gitmek icin bir vasitaya ihtiyac duyulmasi, gidildiginde en azindan alisveris yapma yemek yeme gereksinimlerinin ortaya cikacak olmasi, yeni stadin yarattigi psikolojik baski ( acaba bende gitmelimiyim sorusu ), bilet fiyatlarinin avni akerden belki birazdaha yuksek olacak olmasi, loca sayisinin yuksek olmasi ve locayi kiralayacak kisilerin gelir durumlarinin yuksek olmasi gibi etmenler taraftar profilini olumlu yonde etkileyip, avni akerde tv de gordugumuz simsiyah goruntununde onune gececektir..
herseyin iyisi ve yenisi guzeldir.. insallah guzel olacak hersey
hep sonradan aklima geliyor, son bir dip not; statta sigara icilmesi yasaklanmalidir. sigara icen kisilere ozel havalandirmali odalar yada ayri bir balkon ayrilmalidir. belkide en onemlisi bu ama kimse bahsetmiyor. kimsenin kimseyi rahatsiz etme hakki yok. Sigara kesinlikle stat icerisinde yasaklanmali !!
En son only ts tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 22:15.
Şurda 10 ortak toplanıp bir işyeri yaptırmak için mimar tutsak her birimiz mimarı kenara çeker, farklı farklı isteklerde bulunur. Birinin a dediğine öbürü b der. Kaldı ki 5 milyon taraftarı olan bir kulübe yaptığın stadı herkese sevdirmen imkansız ötesi birşey. Burda herkes farklı birşey istiyor. Sanırım ortak olan düşünceler;
- Çıkış tünellerinin büyük olması,
- Alt katın yatay olması,
- Stad yapımının gecikmesi.
Bunların dışındaki tüm şikayetler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor. O açıdan bana göre bizim stadımız; Konya, Bursa ve Bjk nin stadlarından daha iyi.
çatı-localı apartman trübünü-kale arkasının birinin tek kat olamsıda var
neden gerginmisler
ne olup bittigini ben anliyamadim
su gecen düsen adamin yüzündenmi
erol agaogulu bisey yapamiyormu
Yok Selçuk, ondan önce alındı bu karar. Hoş o çocuk da bu karadan sonra içeri girdi ama neyse...
Temel sebep olarak stad hakkında yapılan asılsız haberler gösteriliyormuş. Ben de isteyen bu asılsız haberleri içeri girmeden de yapabilir dedim. Ama o zaman sallama olduğu belli olur dedi en azından, gittim gördüm diyemezler hesabı...
İnşaat yavaş ilerlediği için basına yansımasını istemiyorlar diye bir görüş de var...
Bunun gıbı Trabzonspor markalı bır çok urun pıyasaya sunulabılır..Örneğin Trabzonda hıç bır su satılmayacak kardeşım sadece trabzonspor su ıçeçecek herkes dense yuzde 95 hayır demez..Bunun gıbı bır suur urun pıyasaya sunularaak Trabzonspora mılyonlarca tl kazanç sağlanabılır..
Bu Trabzonspor markalı urunlerı ıstanbudakı her market de de pıyasaya sunsan mutlaka rafta olsa tum trabzonsporlular buları tercıh eder dıye duşunuyorum..
Konu ıle alakası yok ama klubte bunlarla ılgılenen klube kaynak yapıcak kımse yokmu..Sermaye nın kralı var..Saçma sapan futbolularla edılen zararlar buralardan karşılanabılır..Nedne kımse duşunmez anlamıyorum..HES projesınden başka kımse bunu duşunmez miiı
Yorum