Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Gecen sene bayern munchenin cl macini izlemeye munihe gittik arkadaslarla..afedersiniz ama kicimiz dondu...birde herkes oturarak izliyo maci...bizim stadtta da soguk illaki olucak abartmayin
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bence en onemli konu,,taraftar gruplari maraton tribununde toplanmasi
      ve stadi yonlendirecek sadece bir taraftar grubunun olmasi..biri A derken.digeri B demesin..gerci bizim taraftar grublarimiz birbiriyle anlasamadigi icin bir grup geldiginde obur grup gelmez..bence biz ilk basta bu isi halletmeliyiz

Yorum

• ısıtma mühim bişey değil istenirse çeşitli sistemler sonradan eklenebilir eklenmese de sorun değil

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ısıtma sistemi olayını ne kadar büyütüyorsunuz...

Basit bir sistemle TT Arena'da ve Torku Arena'da olduğu gibi kurulabilecek sistemdir.

Bu kadar aman aman büyük detaylı bir sistem değil... Hatta sistem bile değil...

Tepeye büyük ''UFO'' tarzı ısıtıcılar yerleştiriyorlar.

Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Kulüp bu sistemi muhakkak kuracaktır! Her stadyumda olduğu gibi!

Korkmayın, Avni Aker'de bu zamana kadar yağmurda karda maç izledik.

Bu stadyum bizlere lüks rezidans gibi gelecek!
          iste ama bu ufo isi aslinda sacmalik
          zaten pek etkiside yok, insanlar görünce beyinleri o aletlere olan aliskanliklarindan havayi daha sicak saniyorlar

aslinda prekast alti suyla isitma en uygunu, hem isitma yönünden hem maddi yönden
          birde avrupada standart olan merkezi suyu isitma (örnek: cöp yakma santralinda) merkezi olsa tadindan yenmezdi
          zaten burada sehirin yeni bir semtini insa ettigini düsünürsek bunuda yapsan devlet olarak milletin sana verdigi oyun hakkini vermis olurdun
          ama tabi sonra kömür dagitarak kim oy kazanacak

su an etkili ve maddi olarak en uygun isitma sistemi benim tanidiklarim icinde kizilötesi isitma sistemidir
          büyük alanlarda iyi calisdigini gördümde, acik alanda etkisi ne olur bilmiyorum

bunlarida artik yönetim arastirsin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• koltuklar ısıtmalı olsun dicemde hiç sanmıyorum o 40 bin koltuğa ısıtma takıcaklarını ısıtma işi yaş beyler belki ufo olabilir ama onunda bir etkisi olmaz ve stadı çağdaş göstermez

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dikkatimi cekti localari, taraftar grubu pankartlariyla gizleyebiliriz.. Nede olsa trabzonda 20 üzeri grup var, hepsi bi pankart asar localar gizlenir
              pankart koyamayız locaların önü kapanır loca sahipleri bi ton para vericek sonra maçı rahat izleyemiyecek alt katlarda loca olmasaydı çok rahat kapatırdık flamalarla panolarla filan

Yorum

• Locaların önüne yığılanlar ne ? (fotoğraf yeni)

Yorum

bjk maçında konya stadın da idim.Ufo lar is görüyor maç ta hiç usumedim.fazla abartma yada gerek yok Avni akerde ne soğuklar ne yağmur lar yedik.en kötü bu ufolar dan olur ve ısıtma problemi yaşamayız.
                  BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Yeni stadda;

Ligde anadolu maçlarında ve Türkiye Kupası maçlarında;

Kale arkası 5 TL
                    Maraton 15 TL

Ligde derbi maçlarında ve Avrupa maçlarında;

Kale arkası 10 TL
                    Maraton 25 TL olmalı.

Ama ondan önce taraftarı stada çekmek için birşeyler yapılmalı. Kendimden biliyorum. Önceki sene 1 kez gittim, o sene bidaha hiçbir maçı kaçırmadım. Geçen sene ilk yarı sonuna kadar devam ettim. Ondan sonra bir soğudum bidaha gitmedim. Parayla alakası yok. Bedava bilet de buldum gitmedim. Ama tabi kale arkası 25 TL olsa istesemde gitmem.

Demem o ki parayla hem alakası var hem yok. Yukarıda verdiğim fiyatlarla kimse para yüzünden gelmezlik yapmaz. 1 Tl bile yapsan aynı kişiler gelir. Hem bilet fiyatları yukardaki gibi olmalı hemde bi kerelik taraftarı stada çekmek için bişeyler yapılmalı. Gerisi zaten gelir.

Normalde bu sene en dolu stad bizimki olmalıydı. Çünkü Avni Akerdeki son senemizdi (muhtemelen)
                    Ama bizde o anlayış, özveri yok malesef.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni stadda;

Ligde anadolu maçlarında ve Türkiye Kupası maçlarında;

Kale arkası 5 TL
                      Maraton 15 TL

Ligde derbi maçlarında ve Avrupa maçlarında;

Kale arkası 10 TL
                      Maraton 25 TL olmalı.

Ama ondan önce taraftarı stada çekmek için birşeyler yapılmalı. Kendimden biliyorum. Önceki sene 1 kez gittim, o sene bidaha hiçbir maçı kaçırmadım. Geçen sene ilk yarı sonuna kadar devam ettim. Ondan sonra bir soğudum bidaha gitmedim. Parayla alakası yok. Bedava bilet de buldum gitmedim. Ama tabi kale arkası 25 TL olsa istesemde gitmem.

Demem o ki parayla hem alakası var hem yok. Yukarıda verdiğim fiyatlarla kimse para yüzünden gelmezlik yapmaz. 1 Tl bile yapsan aynı kişiler gelir. Hem bilet fiyatları yukardaki gibi olmalı hemde bi kerelik taraftarı stada çekmek için bişeyler yapılmalı. Gerisi zaten gelir.

Normalde bu sene en dolu stad bizimki olmalıydı. Çünkü Avni Akerdeki son senemizdi (muhtemelen)
                      Ama bizde o anlayış, özveri yok malesef.
                      Almanyada 2ci ligde ortalama 70tl ye biletler. Vede ful cekiyor. Düstügümüz hallere bakarmisin. 5 10 tl yi cok gören taraftarimiza yildiz transferler ve sampiyonluk yarisi veya avrupa fazla bile...

Yorum

• Çare kombine bilet, bu takım iyi kötü senede 20 maç oynuyor, kale arkası için maç başına 20, maraton için 35 lira makul fiyatlar bence. Kale arkası biletine senelik 400/500 lira verilir.

Yorum

Az alkmaar in localari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Almanyada 2ci ligde ortalama 70tl ye biletler. Vede ful cekiyor. Düstügümüz hallere bakarmisin. 5 10 tl yi cok gören taraftarimiza yildiz transferler ve sampiyonluk yarisi veya avrupa fazla bile...
                            Bu kıyas pek doğru değil hocam.

Olması gereken sizin dediğimiz gibi ama maalesef bizde maç izleme kültürü yok. Onun yerine maça gidip boşalma, ona buna sövme, verdigin paraya aldığın ürünün değmemesi olayları var.

En önemlisi de orada maçlar sahada belli oluyor, masa başında değil.

Hal böyle olunca da insan tabiiki bu tarz bir sosyal faaliyetten mahrum kalıyor.

Şimdi sizin dediğiniz fiyata üstteki gibi localar, harika zeminler, gidiş-gelişte olmayan zorluklar ve erişebilirlikteki kolaylıklar sağlansa, maçta sahada kazanilsa kimsenin itirazı olmaz galiba...

Saydık ile suyduk u alıp toprağa gömünce Zart ile Zurt çıkarmış...

Bizimkide bu misal yani...
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kıyas pek doğru değil hocam.

Olması gereken sizin dediğimiz gibi ama maalesef bizde maç izleme kültürü yok. Onun yerine maça gidip boşalma, ona buna sövme, verdigin paraya aldığın ürünün değmemesi olayları var.

En önemlisi de orada maçlar sahada belli oluyor, masa başında değil.

Hal böyle olunca da insan tabiiki bu tarz bir sosyal faaliyetten mahrum kalıyor.

Şimdi sizin dediğiniz fiyata üstteki gibi localar, harika zeminler, gidiş-gelişte olmayan zorluklar ve erişebilirlikteki kolaylıklar sağlansa, maçta sahada kazanilsa kimsenin itirazı olmaz galiba...

Saydık ile suyduk u alıp toprağa gömünce Zart ile Zurt çıkarmış...

Bizimkide bu misal yani...

Tabikide türkiyede bazi isler ters gidiyor ancak kiyasladigim 2ci lig takimlari, vede holiganizmin en cok olan lig. Yinede taraftar profili nasil olur onlardan ögrenebiliriz.

Son yillarda elendigimiz takimlar Napoli juventus ve liverpool gibi takimlari elemeyi bi kenara koyuyorum, senelerce üst düzey avrupada yarismak istiyorsak bazi konularin farkina varmaliyiz. mesela orijinal ürünler, kombine, sagduyulu taraftar olmak, organize olmak vs...
                              En son Magic61 tarafından düzenlendi; 08.03.2015, 21:08.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ısıtma sistemi olayını ne kadar büyütüyorsunuz...

Basit bir sistemle TT Arena'da ve Torku Arena'da olduğu gibi kurulabilecek sistemdir.

Bu kadar aman aman büyük detaylı bir sistem değil... Hatta sistem bile değil...

Tepeye büyük ''UFO'' tarzı ısıtıcılar yerleştiriyorlar.

Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Kulüp bu sistemi muhakkak kuracaktır! Her stadyumda olduğu gibi!

Korkmayın, Avni Aker'de bu zamana kadar yağmurda karda maç izledik.

Bu stadyum bizlere lüks rezidans gibi gelecek!
                                peki bu ısıtıcılar mebrama zarar vermezmı ???
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X