Yapımı devam eden yaklaşık 10 stat gördüm. Açık ara en manasız ve en berbatı bize yapılan bu şey... Birisi ambiyans mambiyans demiş... Ne ambiyansı kardeşim, bırak başka kusurları, tribünler o kadar yatık ki, plajda mindere oturup denizi görmeye çalışan tatilciler gibi maç izlemek zorunda kalacak millet. Saha içine de girdim, girmez olaydım. Küfür yasak olduğu için şunları yazabilirim ancak; sıradan, zevksiz, basit, bizi asla temsil etmeyen, kısaca iğrenç... Şunu bize dayatanlara yazıklar olsun. Avni Aker'in bir tuğlasına değişmem.. Bari onun tarihi bir ruhu var...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapımı devam eden yaklaşık 10 stat gördüm. Açık ara en manasız ve en berbatı bize yapılan bu şey... Birisi ambiyans mambiyans demiş... Ne ambiyansı kardeşim, bırak başka kusurları, tribünler o kadar yatık ki, plajda mindere oturup denizi görmeye çalışan tatilciler gibi maç izlemek zorunda kalacak millet. Saha içine de girdim, girmez olaydım. Küfür yasak olduğu için şunları yazabilirim ancak; sıradan, zevksiz, basit, bizi asla temsil etmeyen, kısaca iğrenç... Şunu bize dayatanlara yazıklar olsun. Avni Aker'in bir tuğlasına değişmem.. Bari onun tarihi bir ruhu var...FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapımı devam eden yaklaşık 10 stat gördüm. Açık ara en manasız ve en berbatı bize yapılan bu şey... Birisi ambiyans mambiyans demiş... Ne ambiyansı kardeşim, bırak başka kusurları, tribünler o kadar yatık ki, plajda mindere oturup denizi görmeye çalışan tatilciler gibi maç izlemek zorunda kalacak millet. Saha içine de girdim, girmez olaydım. Küfür yasak olduğu için şunları yazabilirim ancak; sıradan, zevksiz, basit, bizi asla temsil etmeyen, kısaca iğrenç... Şunu bize dayatanlara yazıklar olsun. Avni Aker'in bir tuğlasına değişmem.. Bari onun tarihi bir ruhu var...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapımı devam eden yaklaşık 10 stat gördüm. Açık ara en manasız ve en berbatı bize yapılan bu şey... Birisi ambiyans mambiyans demiş... Ne ambiyansı kardeşim, bırak başka kusurları, tribünler o kadar yatık ki, plajda mindere oturup denizi görmeye çalışan tatilciler gibi maç izlemek zorunda kalacak millet. Saha içine de girdim, girmez olaydım. Küfür yasak olduğu için şunları yazabilirim ancak; sıradan, zevksiz, basit, bizi asla temsil etmeyen, kısaca iğrenç... Şunu bize dayatanlara yazıklar olsun. Avni Aker'in bir tuğlasına değişmem.. Bari onun tarihi bir ruhu var...
ambiansdan ne anladığın belli. hiç bir şey. biz Akyazıda Bjk yada Bursanın bağırdığının yarısını bağıralım daha çok sesimiz çıkar alt katın yatay üst katın dik olması akustik için iyi bir şey çatının alçak olmasıda ve protokoldeki 3 katlı alanı sevmesemde sesin oraya çarpması sesin gücünü arttıracaktır.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
ambiansdan ne anladığın belli. hiç bir şey. biz Akyazıda Bjk yada Bursanın bağırdığının yarısını bağıralım daha çok sesimiz çıkar alt katın yatay üst katın dik olması akustik için iyi bir şey çatının alçak olmasıda ve protokoldeki 3 katlı alanı sevmesemde sesin oraya çarpması sesin gücünü arttıracaktır.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Evet stad semtlerin büyük pazar yerlerini andırıyor yalan değil ama artık iş işten geçti alt kısımları membran ile kapatırsak daha hoş bir görünüm olabilir inşallah olur. Her şeye rağmen ben stadı seviyorum. Avni Aker'e hiç gelemedim ama Akyazı'nın açılışına gelmeyi düşnüyorum."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin amacın ne hani gelmeyecektin bi daha foruma yok trip atıyosun gidiyosun duygu sömürüsü yapıyosun sürekli gelip stadı kötülüyosun arkadaşın dediği gibi gider bursanın maçlarını izlersin.
ambiansdan ne anladığın belli. hiç bir şey. biz Akyazıda Bjk yada Bursanın bağırdığının yarısını bağıralım daha çok sesimiz çıkar alt katın yatay üst katın dik olması akustik için iyi bir şey çatının alçak olmasıda ve protokoldeki 3 katlı alanı sevmesemde sesin oraya çarpması sesin gücünü arttıracaktır.
Yorum
-
[]...sim.com/vgJPRz) M kemal arslan kardesimiz araciligi ileGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
Çok daha iyisi yapılabilirdi benim en beğendiğim bilbaoya yapılan yeni stad
ancak buradaki o ağır yorumları hakedecek kadar da kötü değil bence
hatta Türkiye'de yapımı devam eden bir çok staddan çok daha iyi bir stad yapılıyorelbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kusura bakma ama stress atmaya mı geliyosun bu başlığa düzenli olarak geliyorsun stadı kötüleyip gidiyosun..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşim, beni eleştirebilirsiniz. Bunda darılacak gücenecek bir şey yok benim adıma. Senin yaptığın gibi eleştiriye açığım. Statla ilgili çok yazı yazdım. Neden bu projeye karşı çıktığımı uzun uzun anlattım. Okumamış olabilirsin. Ama en azından, benim burada yazdığım yazı adedinin KDV'nin zekatı kadar yazmamış bazı tiplerin meşhur olma heveslerine alet olmuyorsun. O nedenle tesekkür ediyorum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum