Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bütün akyaziya asaga yukari may tesisleri bedeldir
    takim eki ismi olan ulusoy tesislerine tasinabilirdi
    ama ozaman ts disi kimsenin akyazidan kayda deger ranti kalmiyacakti
    Renkdas mehmet ali tesislerine kim 230 milyon dolar verir ki, hemen havaalanin yanında olan bir arazi. Ne Otel yapabilirsin ne alışveriş merkezi,hem şehir merkezine de uzak. Bana göre değer olarak akyazinin 10 da biri bile etmez.
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bursa stadında membran altında cam kaplama var bizim stadda nasıl olacak kolonlar falan gozukecek mi
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkdas mehmet ali tesislerine kim 230 milyon dolar verir ki, hemen havaalanin yanında olan bir arazi. Ne Otel yapabilirsin ne alışveriş merkezi,hem şehir merkezine de uzak. Bana göre değer olarak akyazinin 10 da biri bile etmez.
        havaalanina ve denize sifir arsadan konusuyorsun
        yarin istimlak olursa görürsün nekadarmis degeri
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          havaalanina ve denize sifir arsadan konusuyorsun
          yarin istimlak olursa görürsün nekadarmis degeri
          Denize sıfır olmasi tamam güzel de, havaalanin hemen yan tarafında olmasi arsanın değeri açısından hiçte iyi bir durum değil. gerçekten yarın İstimlak olursa ne kadara satılır çok merak ediyorum, bence sizin dusunduguz rakamın yanından bile geçemez. Öyle bir araziye trabzon da 500 milyon TL veriliyorsa, gs nin mecidiyekoy deki arazisi 10 milyar tl etmesi lazimdi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Erol Bey'in dediği gibi diğer köşeyi de büyültecekler galiba

Yorum

Elestirmek ve tartismak icin gec ama su stadin alt kademesini dikine degilde yataylamasina uzatam zihniyete omur boyu hakkimi helal etmeyecegim. Olduki 25 bin kisi doldursun avni akerdeki 15 binlik etkiyi yapmaz. Yazik cok yazik bu kadar paralar harcansin 40 bin lik stad yap. Ayni kapasotede bursa ve bjk stadinin atmosferinin yarisini anca yakalariz. Nasil bi zihniyet bu projeyi cizer ve onaylar aglamak istiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erol Bey'in dediği gibi diğer köşeyi de büyültecekler galiba
                Köşeleri büyütmekten kastın nedir Furkan?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Denize sıfır olmasi tamam güzel de, havaalanin hemen yan tarafında olmasi arsanın değeri açısından hiçte iyi bir durum değil. gerçekten yarın İstimlak olursa ne kadara satılır çok merak ediyorum, bence sizin dusunduguz rakamın yanından bile geçemez. Öyle bir araziye trabzon da 500 milyon TL veriliyorsa, gs nin mecidiyekoy deki arazisi 10 milyar tl etmesi lazimdi
                  Yahu arkadaş, mesele düşünüp düşünmeme konusu değil ki...
                  Araziyi alacak kuruluş DHMİ.
                  DHMİ neden alacak bu araziyi , ikinci pist ve apron inşası için.
                  2007'de 2008'de kongre tutanaklarında bu konu geçiyor. 2008'de meclis tutanaklarında geçiyor. O zaman konuşulan rakamlar 50 milyon civarında. Bundan 5-6 sene evvel bu forumda da yazmıştık , bu başlığın geçmiş sayfalarında da var. O rakamda ekspertiz rapaoru doğrultusunda oluşmuş bir rakam. 7 yılda şehir rantı ne oranda yükseldi , bu bir uzmanlık sorusu fakat az çok arsa rayiçlerini takip eden herkes bu oranın yaklaşık %200 dolayında olduğunu bilir. Yer yer daha fazladır. 2013 yılında eski başbakanın Trabzon konuşmasını internetten buluverin , bu konuda çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat vermiş.

Muhtemelen Akyazı bölgesindeki GSM kamp-atreman tesisleri bittiğinde yani muhtemelen 2017 bütçesi içerisinde bu arazinin kamulaştırılma bedeli de olacak.

Kesin mi , değil. Ötelenebilir de .
                  Bu iş bir siyasi mücadele sahası çünkü.
                  Bu arazi iki başkanın başını yedi , üçüncüsünü de yeme potansiyeli var.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Köşeleri büyütmekten kastın nedir Furkan?
                    Köşedeki araç giriş-çıkışları maratondakilerin birini zaten büyültmüşlerdi diğeri de büyük olacak galiba onu diyorum

Yorum

İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar benim anlamadigim birsey var biz daha 8 milyon euro bir topcu ya veremiyorken 230 milyon dolarlık stadi nasıl yapacağız. Dolgu bedelini falan hiç saymıyorum bile. Bizim klübün tüm arazilerini satsan 50 milyon dolar eder mi acaba? Hadi diyelim bir şekilde oldu da arazileri falan sattık, stat yapilana kadar maçları nerde oynayacağız. en az 4 5 sene Beşiktaş gibi orada burada mi surtecegiz. Yanlış anlaşılmasın dalga geçmek için falan söylemiyorum, kaziklandik diyen arkadaşlar nasıl bir yöntemle böyle bir projeyi gerceklestirebilecegimizi düşünüyorlar.

Bu proje Nuri Albayrak döneminde ortaya çıktı ve dönemin Balbakanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil özel sektöre teklif edildi.
                      Ile kimse yanaşmadı hatta Faruk Özak bile,Nuri Albayrak dalga konusu oldu,bir tane deniz dibini araştıran küçük gemi geldi falan iş yalan oldu derken önce kıyı kanunu değişti,sonra TOKİ işi aldı ve şimdi bu halde.
                      Bir diğer konu da Avni Aker'in yeri kiralık ve spor amaçlı tesis olduğu için devlet sana kiralamış,kafana göre ben buraya Avm veya otel yapacağım diyerek öyle bir plan değişikliği yapabilir misin?
                      Böyle bir şey yspılabilse devlet bürokrasisinde hatırı sayılır adamları olan sarı çakallar yaptırır Mecidiyeköy'den parayı kamyonla kaldırırdı.
                      Burda en büyük hata Akyaznın kiralama bedelini ödememeler için bize yapılan devri geri veren Sadri Şener'e ait.Olaya hiç inanmadı.
                      Diğer yarısını şimdi Belediye'den kurtarmak nasıl olacak onlarda kendilerine ait araziyi verip Avni Aker'in yerini alıp belediyeyi oraya almak istiyorlar diye biliyorum,Akyazının diğer yarısı onların olursa TOKİ 'ye orayı verecekler.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Devlet her yerden geçiriyor. Akyazı'dan geçirdi diye olay yapıyorsunuz, yapmayın
                        MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Köşedeki araç giriş-çıkışları maratondakilerin birini zaten büyültmüşlerdi diğeri de büyük olacak galiba onu diyorum
                          Sanmıyorum. Sorar öğreniriz.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atladığınız bir şey var :
                            TTArena Stadyumunun yapıldığı arazi de galatasaraya ait değildi.
                            Galatasaray'a , Mecidiyeköy'den çıkması karşılığında o stadyum verildi.
                            Şehir rantı nedeniyle , yani Mecidiyeköy'de arazinin paha biçilmez konumuyla toki hem stadyum yaptırdı hem de para kazandı.

Şayet biz Milli Emlak'tan dolgu karşılığı aldığımız 600 dönümlük sahayı , geri GSGM'ye devretmemiş olsaydık ve o dolguyu kulüp olarak yapsa idik , kendi stadyumumuzu siyasi şartlara bağlı olarak yine şimdi olduğu gibi , cebimizden para çıkmadan yapabilirdik.

Şu an içinde bulunduğumuz durum , iyi yönetilememiş bir kulübün düşeceği durumdur. Neresinden ne kurtarırsak kardır diyoruz şimdi.
                            Buna katılıyorum ama dolgunun geri kalan yarısına neler yapılabileceği konusunda sıkıntı var anladığım kadarıyla. Oraya spor tesisleri dışında bir yapı yapılabilmesi için ön tarafa liman yapılması şart. Satır aralarından okuduğum durum bu. Bunun da devlet desteği olmadan yapılması çok zor gibi geliyor bana...

Yoksa aynı şeyi ben de çok kez dillendirmiştim. 40 milyon liraya yaklaşık 1000 dönüm arazi... Kelepir fiyatına ama... ayrıntıları bilmek lazım.

Dediğiniz gibi ise, yani 2 sene sonra oraya birileri otel, avm. vb. bişeyler dikerse ortada çok büyük bir ihanet var demektir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sonucda ali sami yende arsa olarak devletindi
                              ve tt arena cok daha pahaliya patlayan bir stad

eski stadini yapilandiramazdi cünki üstünde top oynuyordular ve ayni bizim gibi sadece üst kullanim haklarina sahipdiler

ve bence o arsa istanbulda ne kadar degerliyse bizim arsalarda trabzonda bir okadar degerli
                              bidaha trabzonun tarihinde trabzonda bukadar düz insaat arazisi kimsenin eline düsmeyecek
                              Yok yerinde yaparlardı demedim zaten, hem stadı şu anki yerine yeniden yaparlardı hem de eski araziyi kullanıp kar ederlerdi, onu demek istiyorum.

Yorum

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devlet her yerden geçiriyor. Akyazı'dan geçirdi diye olay yapıyorsunuz, yapmayın

Devletin arazisi üzerine devletin yaptığı stadı kullanıyoruz 60 yıldır.Kazık yiyorsak neden kendi stadımızı kendimiz yapmıyoruz?
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X