Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ilk ben söyliyeyim:
    Stadyum dediğin böyle olur! Süpermiş ya.
    Keşke bizim stad'da böyle olur, ama nerdeee......
    Güzel di
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• bugün vinçler hiç prekast yerleştirmiyor stadın içindeki çalışmalar hariç dışında bi prekast dizimi işi var zaten onuda dizzmiyorlar iki vinçte sabahtan beri öyle boş boş duruyor enteresan

Yorum

• Erol Ağaoğlundan aldığım bilgiye göre Pazartesi çatı montajı başlıyormuş.
        http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erol Ağaoğlundan aldığım bilgiye göre Pazartesi çatı montajı başlıyormuş.
          Bu kacinci pazartesi renktaş ?

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vodafone Arenada sabret diye reklam yapmalarının tek nedeni stadı asla ve asla sezon başını bırak ilk devre sonuna bile yetiştiremeyecek olmaları. Yok biz her zaman kamyon sokamıyoruz yok kepçenin vurduğu her yer taş. Akıllı stad yapmak kolay değil.
            Stadın daha kaba inşaatı bitmemiş. İnce işcilik zaten bir kaba inşaat kadar sürüyor ki onların daha karşı tribününün inşaası bitmedi. Ordaki ince işciliğe başlanacak daha. Biz Prekastı bile bitirdik sezon başı olmaz diyoruz Fikret Ormanda İlk Yarı Sezon Sonu Önümüzdeki sezonun başı diye diye taraftarı uyutuyor. Türkiyede Azizden bile daha fazla nefret ettiğim bir adam varsa oda Fikret Ormandır
            Onların stadının ekimden önce açılmasına ben pek imkan vermiyorum.1-2 aylık gecikme olacaktır.

Numaralı diye tabir edilen blokta sağlı sollu 3er kiriş daha kaldı ama bu kirişler bitirlse bile üstüne 1 ay prekast koyamazsın betonun mukavemet kazanması gerekiyor.

Stadın dışını Küfeki Taşı ile kaplıyorlar.bu çok zor ve çok pahalı bir iştir.Epey bir zaman alacaktır.
            Ek olarak zeminleri hibrit çim yapılacak Dessoyla anlaştılar yakında resmi olarak da açıklarlar.Hibrit çim de standart bir çimden en az 1 ay daha uğraştırıcı ve zor bir sistemdir.Üzerine hibrit liflerin yerleştirilmesi fazladan 3-4 hafta alacaktır.

Yalnız bizim stadla o stadın hız durumunu karşılaştırırsan onların stadı ile bizimkinin hızı hemen hemen aynı çıkar.Vodafone Arenada 1 kolonun maliyeti ile Akyazıdaki 1 kolonun maliyeti aynı çıkmaz vodafoneda çok daha yüksek çıkar çünkü kolonlar ve kirişler daha kalın,daha fazla demir ve daha fazla beton var yani daha fazla işçilik var maliyeti ve uğraşı daha yüksek.

Yorum

• ne 8tasin nede bizim stadimiz yeni sezona yetismez.

Yorum

• vodafone arena degil bu sezon sonuna gelecek sezon sonuna bile zor yetisir bizimki en azindan gelecek sezonun ortasinda kesin bitmis olur.
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Arkadaşlar benim anlamadığım bazı şeyler var.Trabzonda harika birdeniz var.Ama geceleri zindan gibi.Ben ankarada oturuyorum.Burada ufak gölleri bile projektörlerle aydınlatıp harika bir görünüm veriliyor.Trabzonda deniz yola paralel.En azından akyazıda deniz projektölerle harika bir görüntü elde edilebilir.Trabzon kentinede prestij kazandırır.Mümkünse uzungölede o kadar arap turis var akşamları orasıda çok kötü.

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen hiç KTÜ- Beşirli arabasına üniversite zamanı bindin mi renkdaş, belediyenin elinde yeterince otobüs var mı yok mu biliyor musun ?
                    Stadyumun konumuyla ilgili benim bir sıkıntım yok. Şehirden uzak filan olduğuna inanmıyorum ama ulaşım sorununu senin tarif ettiğin şekilde çözmekte mümkün değil..
                    Yok yeterince otobüs saatte bir geçiyor tamam biliyorum,ben de KTÜde okuyorum.Ama göstermelik de olsa hat koyarlar herhalde.Bir de BÜYÜKŞEHİR yazmayı biliyorlar oraya buraya ama otobüs yok...
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• köln 2018'den itibaren 50 bin olan stat kapasitesini 75 bine yükselticek

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kacinci pazartesi renktaş ?
                        Valla bana pazartesi dedi. He tabi çatı malzemesi gelecek dendiği gibi olursa o zaman şöyle bi manzara çıkacak.
                        Loca tarafından bi kaç demir çıkartacaklar , göstermelik çatıya başlandı süsü verip bir daha 1 ay oraya çivi bile çakmayacaklar
                        Çatı malzemeleri gelecek dendi çatıya tutacak ayaklardan 6-7 tane getirdiler sonrada çatı malzemesi geldi diye 2 haftadır beklettiler.
                        Olmayan malzemeyle çatıya başlanacakmış pazartesi hadi bakalım bekleyelim görelim
                        http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1-aradaki mesafe5-6 kilometre arası 2-taraftarın yüzde doksanı beyenmedi alay konusu bile oldu yada yüz kişiden 90 nı zevksiz demekki neyse bunu geçtim 3-yatay basamak avantajı ingiliz stadlarında olur onun nedenide 40-50 basamaklı olmasındandır 4-alt kat basamk sayısı 40 basamaklı olmalıydı bursaya özel yapıldı bizede özel yapılamazmıydı biz özel değilmiyiz trabzonpor taraftarı olarak 5-gülmüşsün Allah daha çok güldürsün cevabı ben vereyim ara kata loca yapılmasaydı en bakımından geniş reklam panolarıyla o ara kapatılablirdi ve alt kat ve üst kat birleşik gibi gözükebilirdi(tabi panolar yere kadar olmayacak insanlar geçicek kadar yükseklik bırakılıcak )tabi loca yapılınca o en de pano yapılma ihtimali ortadan kalktı locaların görüş açısını engelleyeceği için sonuç olarak alt kat ve üst kat çok ayrık gözükücek 6-kale arkası mesafeleri demiyorum kale arkalarındaki basamaklar aşağıdan yukarı doğru genişleyerek çıkıyor bu taraftar için rahatlık gibi gözükebilir ama görüntü olarak çok kötü gözükücek 7-geçiyorum 8- eskişehir bursa vb bunlarda 23-24 basamak var bizim farkımız olmalıydı onlardan yapılan stadlar hep aynı kalıptan çıkmış gibi onlardan fazla olmasını beklerken 4 basamağı kaybettik localara gitti taraftar bütünlüğü için bence rezalet loca alan adam ordaki tarfatar gibi desdeklemez bazen gelmez onlara ayrılan basamaklar boş kalır 9-muşamba işin şakası 10-galiba kardeşim senin bursanın nüfusundan ve b.dortmundun kale arkasından haberin yok dortmundun kale arkasının bire bir aynısı ve dünyaca meşhur o kale arkası ya doldururlarsa her maç ayrıca şenol hoca böyle oynatmaya devam ederse kesin dolar 11-yükseklik derken maçları izliyorum barcelona r.madrid gs. vb bunların stadlarının kat yüksekliği stadı ve ambiansı çok dehşet gösteriyor heybetli ve ürkütücü gösteriyor bizim stad ise çok alçak gözüküyor onu kastettim 12-avni akere 30 bin kişi gelirken heralde kimsede araba yoktu o zamanlar
                          Arkadaşım 5-6 km çok mu uzak ? Yüzdeye vururken neye göre % 90 oluyor ? Eleştiriyorsun basit duruyor diyorsun muşamba diyorsun şimdide işin şakası diyorsun neyse ! Bursanın nüfusundan da B.dortm. kale arkasından da haberim var iş nüfusla alakalıysa Trabzonun nüfusuyla stadyumun kapasitesini orantıya vurmanı öneririm sana, iş nüfusla bitmiyor ! Barcelona, Real Madrit stadyumlarını örnek gösteriyorsun yükseklik konusunda da be arkadaşım o stadyumların kapasitelerini düşünmüyormusun ? Birisi 98.000 diğeri 81.000 kişilik şimdi o stadyumla bizim 40.000 kişilik stadyumun yüksekliğinin aynı olmasını nasıl beklersin anlamış değilim ! Yatay basamak ingiliz stadyumlarında olur diyorsun 40-50 basamak diyorsun ama yine kapasiteyi atlıyorsun. Old Trafford stadyumunda dediğin gibi 40-50 basamak var diyelim ama kapasitesi 75.000 Karşılaştırırken bunları göz önüne alırsan daha gerçekci bir eleştiri olur.
                          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 29.01.2015, 18:44.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşım 5-6 km çok mu uzak ? Yüzdeye vururken neye göre % 90 oluyor ? Eleştiriyorsun basit duruyor diyorsun muşamba diyorsun şimdide işin şakası diyorsun neyse ! Bursanın nüfusundan da B.dortm. kale arkasından da haberim var iş nüfusla alakalıysa Trabzonun nüfusuyla stadyumun kapasitesini orantıya vurmanı öneririm sana, iş nüfusla bitmiyor ! Barcelona, Real Madrit stadyumlarını örnek gösteriyorsun yükseklik konusunda da be arkadaşım o stadyumların kapasitelerini düşünmüyormusun ? Birisi 98.000 diğeri 81.000 kişilik şimdi o stadyumla bizim 40.000 kişilik stadyumun yüksekliğinin aynı olmasını nasıl beklersin anlamış değilim ! Yatay basamak ingiliz stadyumlarında olur diyorsun 40-50 basamak diyorsun ama yine kapasiteyi atlıyorsun. Old Trafford stadyumunda dediğin gibi 40-50 basamak var diyelim ama kapasitesi 75.000 Karşılaştırırken bunları göz önüne alırsan daha gerçekci bir eleştiri olur.
                            eyvallah kardeşim cevaplar ne kadar tatmin edici olmasada

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eyvallah kardeşim cevaplar ne kadar tatmin edici olmasada
                              Eleştiren sensin tatmin edici cevapları ben degil sen vermen gerek. Sana soru sordum sonuçta bir tanesine cevap vermeden sanki sen sormuşsun gibi davranman ilginç.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erol Ağaoğlundan aldığım bilgiye göre Pazartesi çatı montajı başlıyormuş.
                                Önümüzdeki ay içinde stadyum tanıtımı reklam filmi yapılıyordu.

İnsanları oyalamak bunların tarzı olmuş hiç birine inanmıyorum Erol ağaoğlunun iyi niyetinden zerre şüphem yok ancak insanları oyalıyor hep kaçamak cevaplar veriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Çalışıyor...
                                X