İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
-
61ronin61
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki ay içinde stadyum tanıtımı reklam filmi yapılıyordu.
İnsanları oyalamak bunların tarzı olmuş hiç birine inanmıyorum Erol ağaoğlunun iyi niyetinden zerre şüphem yok ancak insanları oyalıyor hep kaçamak cevaplar veriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 tane cevap yazdım sana daha ne yazıcam cevaplarda eveleyip gevelemişsin localar hakkında cevabıda yazmamışsın ben senin tüm sorulara cevabı yazdım iyi oku kat yüksekliğinde stadlar 75 bin 81 bin kişilikmiş(barca realin) ben bilmiyordum onu sanki gs de bursada 80 bin kişilik stadmı yaptıda haberimiz yok localar bjk gibi ikinci kata yapılsaydı onun üstünede ikinci kat trübünleri yapılsaydı hem trübünler yükselirdi hem basamak kaybetmezdik hemde daha şık dururdu bak kendi cevabıma cevap yazdım enterasan 12 cevap yazmışım son sorunda rengin ne demişsin ben de Allahta bende biliyorum demişim cevap yazmadın diyor neyse kapıyorum konuyu sende yeterli bilgi yokAdamların 100.000 kişilik stadyumuyla bizim stadyumu karşılaştırıyor birde bilgiden bahsediyor. Allahım yarabbim hata sende değil seni dikkate alıp konuşanda ..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIrak
Al Anbar Stadyum İnşaatı
ilginç....
Akyazi cok sehirden cok uzak yaa kim gidecek oraya 😄 al sana cölün ortasina stad
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın olumsuzlukları: 1-şehre uzak 2-protokol trbünü 3-yatay seviyedeki basamaklar 4- basmak sayıları 5- ara katlara loca konarak alt kat üst kat boşluğunun panolarla kapatılamaması 6-kale arkalarına genişleyen merdiven basamakları konarak orda baskı oluşturucak unsurun yok edilmesi örnek olimpiyat stadı 7- trübünlerin sahaya uzaklığı 8-ara kata loca konarak zaten az olan basamaklardan 4-5 tanesini daha kaybetmemiz yani eskişehirde konyada alt katta 22-23 basmak varken bizdede 23 basamaktı şimdi 18 basamağa düşürdüler 9-uyduruk bir çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa olsun muşambaya benziyor ve şeklide çok basit 10-kale arkaları tek kat yapılmaması (bursa 61 basamaklı kale arkası yaptı görenin ağzı açık kalıyor çok dehşet bişey bide doluyken düşünemiyorum bile) 11-trübünlerin yüksek yapılmaması 12- şehir merkezinde yapılmaması
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeveeeett bu soruları bir vatandaş cevaplıyabilirmiBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak anil cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen once seni ciddiye alan birini bul. Kendin caliyon, kendin oynuyon
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen once seni ciddiye alan birini bul. Kendin caliyon, kendin oynuyon
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın olumsuzlukları: 1-şehre uzak 2-protokol trbünü 3-yatay seviyedeki basamaklar 4- basmak sayıları 5- ara katlara loca konarak alt kat üst kat boşluğunun panolarla kapatılamaması 6-kale arkalarına genişleyen merdiven basamakları konarak orda baskı oluşturucak unsurun yok edilmesi örnek olimpiyat stadı 7- trübünlerin sahaya uzaklığı 8-ara kata loca konarak zaten az olan basamaklardan 4-5 tanesini daha kaybetmemiz yani eskişehirde konyada alt katta 22-23 basmak varken bizdede 23 basamaktı şimdi 18 basamağa düşürdüler 9-uyduruk bir çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa olsun muşambaya benziyor ve şeklide çok basit 10-kale arkaları tek kat yapılmaması (bursa 61 basamaklı kale arkası yaptı görenin ağzı açık kalıyor çok dehşet bişey bide doluyken düşünemiyorum bile) 11-trübünlerin yüksek yapılmaması 12- şehir merkezinde yapılmaması
Ben Kocaelideyim. Amatör kümede oynayan Kocaelispor taraftarının 15 bin kişiyle tribünde olduğunu gördüm. Destekleyen fizanda da destekler. Bi hat çekilir bir şey yapılır taraftar taşınır.
2) Hiçbirimiz beğenmedi. Fakat stad ortaya çıktıkça benim gözümede çok batmıyor artık.Yadırgamak yerine alışmayı tercih etmeliyiz.
3) Klasik ingiliz tarzı. Beğenilmeyecek bişey göremedim. Gayet hoş ve estetik. Abartılacak kadarda yatay değil.
4) Basamak sayısından beklentin ne ? Şimdi stad 41 kişilik. Daha fazla basamak için kapasiteyi arttırman lazım yada merdiven boşluklarını genişleterek koltuk sayısını azaltıp basamak sayısını arttırman ?
Sence yan yana 40 bin kişimi ? Yoksa birbirinden kopuk 40 bin kişimi ?
5) Yeni yapılan stadlarda ara kata loca konulmayan stad kaç tane var ? Locaların gizlenmesi çok zor bişey değil. Kulüp devraldığı zamanda bunu her harükarda yapabilir. Tek derdimiz bu olsun.
6) Kale arkalarında nasıl bir görüntü olacağını bilmiyoruz. Ama olimpiyat stadı gibi olmayacağından eminim. Sanırım sadece köşelerde var denmişti. Oda keskib bir dönüşü olan köşelerde görüntü kirliliğini önlemek için. Yani senin anladığın şekilde değil.
7) Tribünlerin sahaya uzaklığını biz ya da başkası belirlemiyor. Uefa Fifa standartları neyse ona göre yapılıyor. Bu diğer stadlarda da aynı. En fazla 1.5 2 metre oynuyor. Standarta uyarsan Uefa finalide alırsın Ş. Ligi finalide.
Reklam da önemli.
8) Eskişehir stadı 33 binlik. Her koşulda bizden az basamağı var ? Biraz daha araştırmanda fayda var.
Konya stadına gelirsek Kapasitemiz aynı. Onların basamakları fazla ise bizim basamağımız az ise buda demek oluyorki daha dar alana daha fazla seyirci. Bence buda bizim işimize gelir. Daha yakın daha sıkışık daha iyi atmosfer.
Kutu gibi stadımız var derken bundan bahsediyoruz.
9) Çatı malzemesi senin nezdinde uyduruk olabilir. Bencede çatı daha güzel olabilirdi ama malzeme bakımında değil şekil bakımından. Ama her koşulda basık ve kutu gibi bir stad görünümü vermesi oluşacak anbiyans bakımından bize büyük avantaj. Bursa stadını öve öve bitiremedin aynı malzemeyle yapıldığını biliyorsundur. Ayrıca onların locaları en üstte olduğu için tribün çatı arası mesafe çok fazla buda oluşturulacak gürültü açısından bizi 1 adım öne atıyor bil istedim.
10) Benim ağzım çokda açık kalmadı.Tek kat kale arkası 10 bin kişiliktir. Ve bursanın 10 bin kişilik taraftar grubu varmı sence ? Şampiyonluğa oynadıklarında bile 15 bin ortalamaya ( tüm stad ) oynadılar. Orasını doldurursan ve tek bir ağızdan ve hep birlikte bir anbiyans oluşturursan dediğin olabilir. Fakat bunun yapılması için Dortmund kale arkası gibi tribünün olacak. Aksi taktirde 10 bin kişilik yerde 5 bin kişi olduğu zaman ya da 10 bin kişilik yerde 5 bin kişi zıplarken 5 bini oturduğu o zaman o çok beğendiğin dümdüz kale arkalarının avantajı sana dezavantaja döner.
11) Tribünlerin yüksek yapılmaması çok iyi. Çatıda ona göre daha alçak diğer stadlardan. Kutu dedik 50 kere. Avantajımız burda.
12) Şehir merkezine yapsan bu stadın hiç bir özelliği kalmazdı. Deniz kenarı olması zaten stadı 10 15 adım öne atıyor.
Ayrıca Yıllarca Avni akerin 20 metre uzak kale arkasında maç seyreden taraftarlar olarak bize yapılana sahip çıkmalıyız. Daha iyisi olabilirdi. En iyisi olabilirdi. Ancak elimizde bu var ? Kötü değil Kötünün iyiside değil. Bana göre iyi bir stadımız olacak. Stad için cebimizden 5 kuruş çıkmıyor. Beşiktaş stadını yaparken daha çok borçlandı. Staddan gelecek gelirlerini feda etti. Şimdide 2 yıllık kombineleri satarak seyirciden gelecek parayıda yok ediyorlar. Stad onlara maddi kazanç sağlayacağı yerde sadece kendini döndürüyor ve sponsor gelirlerini kilitliyor. İsim hakkı gitti. Localar satıldı. Kombnelerde gittimi BJK staddan daha gelir alamıyacak. Üstelik bu parayla ne transfer yaptılar ne borç kapadılar.
Biz ise cebimizden 5 kuruş çıkmadan isim hakkından gelir elde edicez. Localardan para kazanıcaz. Kombineden biletten para kazanıcaz. Yeni bir stada ve İyi bir reklama sahip olucaz.
2 bin sayfadır eleştiriyoruz. Artık sahiplenmenin zamanı geldi bence
Yorum
-
Ülkemizde yeni yapılan statlar arasında en yatay tribünlere sahip stada sahibiz diye görüyorum rakamlar ne diyor bilmiyorum ama herkesin kale arkası zebellah gibi dikiliyor insanın başına özellikle bursanın bizimki tokinin yaptığı 1+1 apartmanlara benziyorTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkemizde yeni yapılan statlar arasında en yatay tribünlere sahip stada sahibiz diye görüyorum rakamlar ne diyor bilmiyorum ama herkesin kale arkası zebellah gibi dikiliyor insanın başına özellikle bursanın bizimki tokinin yaptığı 1+1 apartmanlara benziyor
Ne fazla dik ne fazla yatay.
Buna da sukur diyecegiz artik.
En baslar da cok yirtindik kale arkalari tek kat ve tam dik olsun diye ama olmadi malesef.
Bursa'nin stadi guzel ama yilda 2 kez bile dolmaz orasi.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Bursa stadının kale arkası örnek gösterilir çoğunlukla bende göstermişimdir...Karşılık olarak çıkış kapılarını göstermişlerdir genellikle.Yanlız bizim kale arkasındaki localar o çıkışlara bedel görünümde neredeyse...
Dış cephe konusu hiç kimsenin içine sinmedi bunu herkes kabul ediyor birkaç kişi hariç...Bursanın dış cepheside membran ama onlarda membran 2 farklı şekilde kullanılmış bir çatı (beyaz) iki geri kalan dış cephe (yeşil desenli) ve üstüne timsah görünümlü ayrıyetten membran altı kaplamasıda camlarla (yeşil) donanmış durumda...
Bizdede sözde dalga motifi mevcut (coface arena)...
Aslında benim ve birçoğumuzun şikayeti Trabzonspor gibi büyük bir klübe yapılan bu stadın diğer klüplere (bursa stadı hariç) yapılanlardan bir artısı olmamasıdır...Yani bizim stadımızın elle gösterilebilecek bir yanı yok...Normal düz bir stadyum...
Bu eleştirilerden kaçamayanlar stad tasarımını kenara itip önemli olanın stad içi atmosferi olduğuna vurgu yaparlar genelde...
Artık yapılan yapılmıştır...Bu sayfayı en başından beri takip edenlerden biriyim...Birçok zaman eleştirdim hatta bazen dayanamayıp eleştirmeyede devam ediyorum
Son olarak sana şunu diyim tartışma yaşadığın kişiler daha önceden benimle olsun diğer birçok kişiyle olsun aynı tartışmaları yaşamış kişiler ve hiçbir zaman geri adım atmayan kişilerdir...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dış cephe konusu hiç kimsenin içine sinmedi bunu herkes kabul ediyor birkaç kişi hariç...Bursanın dış cepheside membran ama onlarda membran 2 farklı şekilde kullanılmış bir çatı (beyaz) iki geri kalan dış cephe (yeşil desenli) ve üstüne timsah görünümlü ayrıyetten membran altı kaplamasıda camlarla (yeşil) donanmış durumda...
Bizdede sözde dalga motifi mevcut (coface arena)...
Aslında benim ve birçoğumuzun şikayeti Trabzonspor gibi büyük bir klübe yapılan bu stadın diğer klüplere (bursa stadı hariç) yapılanlardan bir artısı olmamasıdır...Yani bizim stadımızın elle gösterilebilecek bir yanı yok...Normal düz bir stadyum...
Bu eleştirilerden kaçamayanlar stad tasarımını kenara itip önemli olanın stad içi atmosferi olduğuna vurgu yaparlar genelde...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum