Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lamı cimi yok adam olan belediye başkanı sahilden tramvay yaptırır metrobüs gibi sahil yolunun ortasından stada kadar. Yapabilirler mi asla yapamazlar bunu adam gibi adam bursa konya ve kayseri belediye başkanları yapar adamlar yer yapar bizimkiler yiyor yalakalık yapıyor ama iş yapamıyor. Ya akp'li başkanlarında en işe yaramazları bize geliyor ne kadar şanssızız ya bursa belediye başkanı kendi vapurunu tramvayını stadını yaptı bizimki dağa taşa tayyip ismi koyuyor
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaş Bursa stadı diyor ama bilmiyor ki onunda çatısı aynı muşambadan yapılıyor
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın olumsuzlukları: 1-şehre uzak 2-protokol trbünü 3-yatay seviyedeki basamaklar 4- basmak sayıları 5- ara katlara loca konarak alt kat üst kat boşluğunun panolarla kapatılamaması 6-kale arkalarına genişleyen merdiven basamakları konarak orda baskı oluşturucak unsurun yok edilmesi örnek olimpiyat stadı 7- trübünlerin sahaya uzaklığı 8-ara kata loca konarak zaten az olan basamaklardan 4-5 tanesini daha kaybetmemiz yani eskişehirde konyada alt katta 22-23 basmak varken bizdede 23 basamaktı şimdi 18 basamağa düşürdüler 9-uyduruk bir çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa olsun muşambaya benziyor ve şeklide çok basit 10-kale arkaları tek kat yapılmaması (bursa 61 basamaklı kale arkası yaptı görenin ağzı açık kalıyor çok dehşet bişey bide doluyken düşünemiyorum bile) 11-trübünlerin yüksek yapılmaması 12- şehir merkezinde yapılmaması
        1-Şehre uzakmış . aradaki mesafeyi bana söylermisin ?
        2-Protokol tribündeki locaları kast ediyorsun sanırım ! O senin zevk meselen.
        3-Yatay seviyedeki basamakları eleştiren tek kişi sensin sanırım buna zevk meselesi demiyeceğim kusura bakma. Stadyumun alt katlarının yatay olması bu stadyumun avantajlarından birisidir.
        4-Basamak sayılarının neresini beğenmedin mesela onu anlamadım size özel kaç basamak çıksaydılar da senin gönlün olurdu 60-70- yada 80 hangisi ?
        5-
        6-Resimlere tekrar bakıp ondan sonra Olimpiyat stadyumu kale arkası merdiven mesafelerini karşılaştırmanı öneririm.
        7-Tribünlerin sahaya Uzaklığı hepimizin ortak görüşü.
        8-Öncelikle 24 basamak var alt katta, 4 sıra ayrılınca locaya kalır 20 sıra.
        9-Uyduruk çatı malzemesi dediğin muşamba senin tabirinle dünya üzerinde bir çok alanda kullanılıyor emin ol dünyada sende ilksin ona muşamba diyen Eleştiri yapıyorsun bari bilgin olsun da yap eleştirini. İstersen vereceğim linkten Muşambanın nasıl bir şey olduğuna dair bilgi edinebilirsin.! http://ptfe.nedir.com/
        10- Bursa stadına bir çoğunun ağzı açık kalıyor senin gibi.! Bende düşünemiyorum dehşetle izleyeceğimden emin olabilirsin o kale arkasında ki 5.000 seyircinin martının araba camına yapışmış pisliği gibi duracağını. O kale arkaları dolmadan isterse 161 basamak yapsınlar, yoksa kınalının otladığı çayırdan bi farkı kalmaz ...
        11-Mesafelerden haberin var mı senin ? Mesela en üst seviyenin kotu kaç metre ?
        12-Şehir merkezinde araba park edemiyorsun. Sen stadyum yapacaksın.
        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 29.01.2015, 00:14.

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaş Bursa stadı diyor ama bilmiyor ki onunda çatısı aynı muşambadan yapılıyor
          biliyorum renkdaşım biliyorum hatta bizim stad çatısı malzemesi daha kaliteliymiş ama onların çatının bi estetiği var timsah figürü filan ayrıca stad içi ambianslarıda muhteşem olucak isterse çatı yapmasalarda bile bizim stad içide kötü çatı zaten rezalet üçgen bişeyler beyazdan yap çatıyı led ışıklndırmalı bordomavi simgemiz olucak bir şekil uyduruktan bir çatı işte

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaş Bursa stadı diyor ama bilmiyor ki onunda çatısı aynı muşambadan yapılıyor

Yorum

• kimisi tek kat kimisi 2 kat kimisi 3 kat sever bunlardan biri seçilmiş diye kötü bir özellik olmaz ki örneğin koltuklar adi olur eleştirirsin x malzemesi kötü olur eleştirirsin ama tribün 2 kat diye kötü stad demek çok saçma geliyor bana

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerek takım çıkarken gerek maç içinde serbest ise teknolojik sesler ile takım desteklenmeli ne yazık ki tribün kültürü olan bir şehrimiz yok taraftar sayısı olsa bile beceremiyorlar o yüzden böyle şeyler mantıklı
                aslında tribün kültürü vardı bu şehrin hemde fazlasıyla bu ülkede maç içinde anlık tepkileri en iyi biz veriyorduk kaleci aut atışı kullanırken bile efect yapıyordu o tribünler ingiliz vari bir ambiyansta oluyordu ama kayboldu o 2000'lerden sonra kademe kademe düştü saha dışı olaylar istemesekte insanların şevkini kırıyor şimdi 2154221 tane tribün grubu var birbirlerini bastırmak için uğraşıyorlar ülke olarak büyük erozyon yaşıyoruz değerler bazında şehirde bundan payına düşeni aldı ama yine taşlar yerine otursun ülkede en basklı tribün bizde olur.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Arkadaşlar ikili tartışmalara son verelim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ikili tartışmalara son verelim
                    berat cevap yazıyorum seviyeli şekilde fatih ç ye

Yorum

• zaten bi saattir yazdım cevapları gönderdim gitmedi yeniden yazıcam

Yorum

• 1-aradaki mesafe5-6 kilometre arası 2-taraftarın yüzde doksanı beyenmedi alay konusu bile oldu yada yüz kişiden 90 nı zevksiz demekki neyse bunu geçtim 3-yatay basamak avantajı ingiliz stadlarında olur onun nedenide 40-50 basamaklı olmasındandır 4-alt kat basamk sayısı 40 basamaklı olmalıydı bursaya özel yapıldı bizede özel yapılamazmıydı biz özel değilmiyiz trabzonpor taraftarı olarak 5-gülmüşsün Allah daha çok güldürsün cevabı ben vereyim ara kata loca yapılmasaydı en bakımından geniş reklam panolarıyla o ara kapatılablirdi ve alt kat ve üst kat birleşik gibi gözükebilirdi(tabi panolar yere kadar olmayacak insanlar geçicek kadar yükseklik bırakılıcak )tabi loca yapılınca o en de pano yapılma ihtimali ortadan kalktı locaların görüş açısını engelleyeceği için sonuç olarak alt kat ve üst kat çok ayrık gözükücek 6-kale arkası mesafeleri demiyorum kale arkalarındaki basamaklar aşağıdan yukarı doğru genişleyerek çıkıyor bu taraftar için rahatlık gibi gözükebilir ama görüntü olarak çok kötü gözükücek 7-geçiyorum 8- eskişehir bursa vb bunlarda 23-24 basamak var bizim farkımız olmalıydı onlardan yapılan stadlar hep aynı kalıptan çıkmış gibi onlardan fazla olmasını beklerken 4 basamağı kaybettik localara gitti taraftar bütünlüğü için bence rezalet loca alan adam ordaki tarfatar gibi desdeklemez bazen gelmez onlara ayrılan basamaklar boş kalır 9-muşamba işin şakası 10-galiba kardeşim senin bursanın nüfusundan ve b.dortmundun kale arkasından haberin yok dortmundun kale arkasının bire bir aynısı ve dünyaca meşhur o kale arkası ya doldururlarsa her maç ayrıca şenol hoca böyle oynatmaya devam ederse kesin dolar 11-yükseklik derken maçları izliyorum barcelona r.madrid gs. vb bunların stadlarının kat yüksekliği stadı ve ambiansı çok dehşet gösteriyor heybetli ve ürkütücü gösteriyor bizim stad ise çok alçak gözüküyor onu kastettim 12-avni akere 30 bin kişi gelirken heralde kimsede araba yoktu o zamanlar

Yorum

• eklemeyi unuttum bunlar benim görüşlerim kimse katılmak zorunda değil herkesin zevki farklı bakışı farklı ben bir futbolcuyu beyenmem kapasite yok derim sen gençtir sabretmek gerek dersin ben stadı beyenmem sen deniz kenarında doğayla içiçe vb şeyler dersin beyenirsin oda senin zevkin bunları fatih ç.senin için değil herkes için yazıyorum bazılarıda sen trabzonsporlu değilsin gibi hastaca şeyler yazıyor yani burda trabzonsporu yada stadı eleştiren herkes trabzonsporlu değil demek ben bu foruma hep giriyorum yüzde doksanı eleştiryorda neyse hadi iyi akşamlar

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aslında tribün kültürü vardı bu şehrin hemde fazlasıyla bu ülkede maç içinde anlık tepkileri en iyi biz veriyorduk kaleci aut atışı kullanırken bile efect yapıyordu o tribünler ingiliz vari bir ambiyansta oluyordu ama kayboldu o 2000'lerden sonra kademe kademe düştü saha dışı olaylar istemesekte insanların şevkini kırıyor şimdi 2154221 tane tribün grubu var birbirlerini bastırmak için uğraşıyorlar ülke olarak büyük erozyon yaşıyoruz değerler bazında şehirde bundan payına düşeni aldı ama yine taşlar yerine otursun ülkede en basklı tribün bizde olur.
                            +61 tam anlamıyla düşüncelerim bu. Toplum olarak yozlaştık her konuda 10 15 seneden beri geri gidiyoruz.

Yorum

• Irak
                              Al Anbar Stadyum İnşaatı

ilginç....

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Irak
                                Al Anbar Stadyum İnşaatı

ilginç....

Ilk ben söyliyeyim:
                                Stadyum dediğin böyle olur! Süpermiş ya.
                                Keşke bizim stad'da böyle olsa, ama nerdeee......
                                En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 29.01.2015, 21:14.
                                Ömer

Yorum

Yükleniyor...
                                X