Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O arsalar da bizim değil ama Selçuk...
    zaten üst kullanim haklari yazmisdim

40 seneden daha fazla orada istedigimiz gibi para kazanma hakkimiz vardi
    sehirin ortasinda olan bir arsa

oraya düsünsene bir forum vari avm büro kulesinlen insaa ettin
    para basarsin

bana avni aker arsasida yeterdi
    toki alsin yavuz selimi, spor salonunu ve fatih stadini

galatasaraydanda sadece ali sami yeni aldilar
    bursaspordan 10 yil stad gelirlerine ortaklar
    eskisehirden ne alinacak
    konyadan......vs...

valla bizden digerlerine göre 4 kat bedel istiyorlar
    bence en azindan bütün akyazinin üst kullanim hakki trabzona verilmeli bir kiyaslanabilecek alis veris olmasi icin diger kulüplere karsi

utanmasalar may ve eski ulusoy tesislerini vs daha isteyecekler
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• avni akeri, yavuz selimi, fatih stadı hatta lojmanlar v.s hepsini alıp deniz üzerine dolguyla akyazıyı bize kakaladılar.. acayip kazık yedik ama stadı yenileme şansımız malesef yoktu.bir nevi mecbur kaldık.trabzon piyasasında şehrin merkezindeki avni akerin arsa değeri, akyazının arsa değerinin heralde 10-15 katıdır..üstelik akyazı da bizim değil gençlik spordan kiralayacağız.
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten üst kullanim haklari yazmisdim

40 seneden daha fazla orada istedigimiz gibi para kazanma hakkimiz vardi
        sehirin ortasinda olan bir arsa

oraya düsünsene bir forum vari avm büro kulesinlen insaa ettin
        para basarsin

bana avni aker arsasida yeterdi
        toki alsin yavuz selimi, spor salonunu ve fatih stadini

galatasaraydanda sadece ali sami yeni aldilar
        bursaspordan 10 yil stad gelirlerine ortaklar
        eskisehirden ne alinacak
        konyadan......vs...

valla bizden digerlerine göre 4 kat bedel istiyorlar
        bence en azindan bütün akyazinin üst kullanim hakki trabzona verilmeli bir kiyaslanabilecek alis veris olmasi icin diger kulüplere karsi

utanmasalar may ve eski ulusoy tesislerini vs daha isteyecekler
        Üst kullanım hakkı olması yasal olarak orayı istediğimiz gibi kullanma hakkını veriyor mu bize bilemiyorum ama vermediğini düşünüyorum. Öyle olsaydı GS de stadını kendi yapardı eski stad yerini kullanarak. Ki onların eski stad arazisi yeni stadının maliyetinin iki katı kadar değere sahipti, o arazi yetti de arttı bile.

Bizden daha fazla şey aldılar gibi bir görüşe katılmıyorum yani. Sadri Şener'in "proje bu şekilde fizıbıl değil" sözlerini hatırlıyorsundur mutlaka. Bizim arazilerin değeri ile Ali Sami Yen'in arazisinin değerini karşılaştıramayız yani. O kadar değerli olsa herkes bu projeyi yapmak için atlardı zaten, yıllarca özel teşebbüs bekledik, yapan çıkmadı.

Yorum

• Stad dolarda sende yerinde oturup izlemezsen dolar.

Almanyada her kulüp mac günleri sehrin cesitli yerlerinden otobüs kaldirir stada.

Bizim okadar insanimiz varki ilcemerimizde, uzak diye avni akere bile gelemiyor. Kaldir otobüs bak nasil doluyor

Yorum

Üst kullanım hakkı olması yasal olarak orayı istediğimiz gibi kullanma hakkını veriyor mu bize bilemiyorum ama vermediğini düşünüyorum. Öyle olsaydı GS de stadını kendi yapardı eski stad yerini kullanarak. Ki onların eski stad arazisi yeni stadının maliyetinin iki katı kadar değere sahipti, o arazi yetti de arttı bile.

Bizden daha fazla şey aldılar gibi bir görüşe katılmıyorum yani. Sadri Şener'in "proje bu şekilde fizıbıl değil" sözlerini hatırlıyorsundur mutlaka. Bizim arazilerin değeri ile Ali Sami Yen'in arazisinin değerini karşılaştıramayız yani. O kadar değerli olsa herkes bu projeyi yapmak için atlardı zaten, yıllarca özel teşebbüs bekledik, yapan çıkmadı.
            sonucda ali sami yende arsa olarak devletindi
            ve tt arena cok daha pahaliya patlayan bir stad

eski stadini yapilandiramazdi cünki üstünde top oynuyordular ve ayni bizim gibi sadece üst kullanim haklarina sahipdiler

ve bence o arsa istanbulda ne kadar degerliyse bizim arsalarda trabzonda bir okadar degerli
            bidaha trabzonun tarihinde trabzonda bukadar düz insaat arazisi kimsenin eline düsmeyecek
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 11:49.

Ünal Karaman

Yorum

Atladığınız bir şey var :
              TTArena Stadyumunun yapıldığı arazi de galatasaraya ait değildi.
              Galatasaray'a , Mecidiyeköy'den çıkması karşılığında o stadyum verildi.
              Şehir rantı nedeniyle , yani Mecidiyeköy'de arazinin paha biçilmez konumuyla toki hem stadyum yaptırdı hem de para kazandı.

Şayet biz Milli Emlak'tan dolgu karşılığı aldığımız 600 dönümlük sahayı , geri GSGM'ye devretmemiş olsaydık ve o dolguyu kulüp olarak yapsa idik , kendi stadyumumuzu siyasi şartlara bağlı olarak yine şimdi olduğu gibi , cebimizden para çıkmadan yapabilirdik.

Şu an içinde bulunduğumuz durum , iyi yönetilememiş bir kulübün düşeceği durumdur. Neresinden ne kurtarırsak kardır diyoruz şimdi.

Yorum

• Trabzon uma yapılan stada bak kimsenin icine siniyormu bu stad Allah askina

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atladığınız bir şey var :
                  TTArena Stadyumunun yapıldığı arazi de galatasaraya ait değildi.
                  Galatasaray'a , Mecidiyeköy'den çıkması karşılığında o stadyum verildi.
                  Şehir rantı nedeniyle , yani Mecidiyeköy'de arazinin paha biçilmez konumuyla toki hem stadyum yaptırdı hem de para kazandı.

Şayet biz Milli Emlak'tan dolgu karşılığı aldığımız 600 dönümlük sahayı , geri GSGM'ye devretmemiş olsaydık ve o dolguyu kulüp olarak yapsa idik , kendi stadyumumuzu siyasi şartlara bağlı olarak yine şimdi olduğu gibi , cebimizden para çıkmadan yapabilirdik.

Şu an içinde bulunduğumuz durum , iyi yönetilememiş bir kulübün düşeceği durumdur. Neresinden ne kurtarırsak kardır diyoruz şimdi.
                  Trabzonspor'un kazanacağı para birilerini korkuttu. Çıkarlarına ters geldi
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un kazanacağı para birilerini korkuttu. Çıkarlarına ters geldi

Peki Trabzonspor bu parayı kazanabilmek için elinden gelen çabayı gösterdi mi?

Bence hayır. Farkında bile değildik. Bizler bile sonradan farkettik neyin ne olduğunu. Hala tam olarak anlaşılamayan birçok şey var ortada.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence hayır. Farkında bile değildik. Bizler bile sonradan farkettik neyin ne olduğunu. Hala tam olarak anlaşılamayan birçok şey var ortada.
                      Valla hocam Akın abi , ben belki siz pek çok forum üyesi 2007'den beri bunları yazıyor.Benim bu foruma üye olma nedenlerimden biridir hatta. Bizim bildiklerimizi Trabzonsporda seçilenler bilmiyor demek bence haksızlık olur. Kendi beşeri ilişkilerimden gayet iyi biliyorum ki projenin en başından bu yana Trabzonspor'a neler kazandırabileceği gayet yakınen biliniyordu.

Asıl sorun Trabzonspor kulübünün iç dinamikleriyle ilgili.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burda farkinda olan cok üye vardi
                        sik sikda tekrarlandi
                        ama diger arkadaslar olmaz, yapilamaz,vs...vs... bol sallama gidince bir birlik olup hareket edemiyoruz
                        yönetimlerinde capi yetmediginden oldugumuz yerde sayiyoruz

bugün bütün akyazinin üst kullanim hakki verilmese trabzonspor oraya tasinmayacak diyebiliyoruzmuyuz

dersek birisi bize karsi gelebilirmi
                        ?????????????????????????????????
                        40 yila askin avni akerin üst kullanim hakkina sahibiz
                        akyaziylan sadri sener sayesinde bir iliskimiz yok
                        tokide donumuza kadar her seyi istiyor bizden, dolgu alaninda bi yarisi kadarini bize devir etmiyor
                        ben ne anladim bu isden

Ünal Karaman

Yorum

• Arkadaslar benim anlamadigim birsey var biz daha 8 milyon euro bir topcu ya veremiyorken 230 milyon dolarlık stadi nasıl yapacağız. Dolgu bedelini falan hiç saymıyorum bile. Bizim klübün tüm arazilerini satsan 50 milyon dolar eder mi acaba? Hadi diyelim bir şekilde oldu da arazileri falan sattık, stat yapilana kadar maçları nerde oynayacağız. en az 4 5 sene Beşiktaş gibi orada burada mi surtecegiz. Yanlış anlaşılmasın dalga geçmek için falan söylemiyorum, kaziklandik diyen arkadaşlar nasıl bir yöntemle böyle bir projeyi gerceklestirebilecegimizi düşünüyorlar.
                          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla hocam Akın abi , ben belki siz pek çok forum üyesi 2007'den beri bunları yazıyor.Benim bu foruma üye olma nedenlerimden biridir hatta. Bizim bildiklerimizi Trabzonsporda seçilenler bilmiyor demek bence haksızlık olur. Kendi beşeri ilişkilerimden gayet iyi biliyorum ki projenin en başından bu yana Trabzonspor'a neler kazandırabileceği gayet yakınen biliniyordu.

Asıl sorun Trabzonspor kulübünün iç dinamikleriyle ilgili.

Haklısınız ben de öneriler sundum, herkes bildiklerini paylaştı. Konuya benden çok daha hakim olan kişilerden önemli bilgiler edindik. Bunları bilenler, bilmeyenler vardı. Bilmeyenler de okudukça öğrendi ama genel olarak taraftar ve yönetim bu konuya çok eğilmedi.

Demek istediğim Trabzonspor'un tüzel kişilik olarak bu hakkını yeterince savunmadığıdır. Yoksa yönetimdeki kişiler elbette neyin ne olduğunu bizden çok daha detaylı biliyordur. Ama ben bu projeye yeterli özen ve ilginin gösterildiğini düşünmüyorum. Tenis kortları, spor salonları, otel, kolej, belki üniversitenin BESYO bölümleri ile Trabzon şehrinin tesis eksiğini kapatacak ve spor sevgisini arttırabilecek, Trabzonspor'a çağ atlatacak bir proje olarak görüyorum. Ama buna rağmen "biz bunu iyi kullandık" diyemiyorum.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar benim anlamadigim birsey var biz daha 8 milyon euro bir topcu ya veremiyorken 230 milyon dolarlık stadi nasıl yapacağız. Dolgu bedelini falan hiç saymıyorum bile. Bizim klübün tüm arazilerini satsan 50 milyon dolar eder mi acaba? Hadi diyelim bir şekilde oldu da arazileri falan sattık, stat yapilana kadar maçları nerde oynayacağız. en az 4 5 sene Beşiktaş gibi orada burada mi surtecegiz. Yanlış anlaşılmasın dalga geçmek için falan söylemiyorum, kaziklandik diyen arkadaşlar nasıl bir yöntemle böyle bir projeyi gerceklestirebilecegimizi düşünüyorlar.
                              bütün akyaziya asaga yukari may tesisleri bedeldir
                              takim eki ismi olan ulusoy tesislerine tasinabilirdi
                              ama ozaman ts disi kimsenin akyazidan kayda deger ranti kalmiyacakti

Ünal Karaman

Yorum

• ist. kulüplerine adalar, yaylalar veriliyor
                                bize ne veriliyor
                                esit yaklasim göstererek anadolu kulüplerine neler veriliyor?????????????

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X