Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer malzeme ve ödeme konusunda sorun olmazsa stat ucu ucuna yetişir bence.Yeni sezonun başlamsına ortalama 4,5-5 ay var.ağustos başına kadar çatı ve statın içerisindeki ince işler bitse, ağustos ayı içerisindede çim ve koltuk işleri biter.
    Tek endişem bilgim olmadığı için çim ağustos ayında serilip lige başlanınca ilerleyen zamanda sorun çıkarır mı acaba ?
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• çatı bittilkten sonra stad bitecek gibi hissediyorum niye bilmiyorum bjk yüzünden olabilir.

Yorum

• Düşen işçiye çok geçmiş olsun ama sadece kolu kırıldı lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düşen işçiye çok geçmiş olsun ama sadece kolu kırıldı lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

iş güvenliğinde kötüyüz ülkece gerçekten.neden halat kulanmadılar acaba.soma hala kalbimizde yara.malesef çabuk unutuyoruz.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer malzeme ve ödeme konusunda sorun olmazsa stat ucu ucuna yetişir bence.Yeni sezonun başlamsına ortalama 4,5-5 ay var.ağustos başına kadar çatı ve statın içerisindeki ince işler bitse, ağustos ayı içerisindede çim ve koltuk işleri biter.
            Tek endişem bilgim olmadığı için çim ağustos ayında serilip lige başlanınca ilerleyen zamanda sorun çıkarır mı acaba ?

hibrtitte bakalım sıkıntı oluyormu bjk sıkıntı yaşamazsa problem olmaz.iyi örnek olucak.banner run işini de yaparlar bence.

Yorum

• Aslında bir sefer durdurma yaşandığı için dikkat ediliyor ama işçinin düştüğü yer 1 metre yani normal bir insanın boyuna göre sıkıntı teşkil edecek bir mesafe değil ama olmuş

Yorum

• yaa ben ben bu gometra renkdaşıma neden cevap yazamıyorum sevgili renkdaşlarım.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu anket kapanmadi mi ki hala?
                  bütün anketler iptal edilmeli.değerlendirmeye alınmamalı.manipilasyona kumpasa çok açık.özellikle şikeci eskişehir bile maydonoz olduysa.şikebahçe kolpataş şikeci sivasta manipüle eder.en iğrencini yaptırmak için . bu anketler gerçek ts tarfatarının istediği sonucu asla çıkarmaz.

sayın usta başkanım yol belli gerçek belli.yapıcan full bordo.bide ts arması.iş biticek.stada beyaz bulaştıma koltuklara başkanım.ve merdivenlerde asla mavi olmasın stadın havasını bozuyor mavi renk.merdivenler parlak bej gibi bi renk olabilir.

Yorum

• sayfa 2600 gometra renkdaşın fotolu resmine cevap.
                    [MENTION=50746]gometra[/MENTION]

.
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 07:12. Sebep: Gereksiz bir yorum

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bütün anketler iptal edilmeli.değerlendirmeye alınmamalı.manipilasyona kumpasa çok açık.özellikle şikeci eskişehir bile maydonoz olduysa.şikebahçe kolpataş şikeci sivasta manipüle eder.en iğrencini yaptırmak için . bu anketler gerçek ts tarfatarının istediği sonucu asla çıkarmaz.

sayın usta başkanım yol belli gerçek belli.yapıcan full bordo.bide ts arması.iş biticek.stada beyaz bulaştıma koltuklara başkanım.ve merdivenlerde asla mavi olmasın stadın havasını bozuyor mavi renk.merdivenler parlak bej gibi bi renk olabilir.
                      siparis verilmis bi konuya nasil etkileri olsun
                      onlar anket oldugunu duydugunda karar coktan verilmisti
                      birde kekolar taraftar anketine etki etmeye calismis
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siparis verilmis bi konuya nasil etkileri olsun
                        onlar anket oldugunu duydugunda karar coktan verilmisti
                        birde kekolar taraftar anketine etki etmeye calismis
                        valla anlamadım renkdaşım.yani bellimi bizim şu an stadın koltuk dizaynı.

Yorum

• Belli.

Bu arada neden bilmiyorum ama dış görünüş olarak Torku ve Timsah arenanın hatta yeni Sivasın yanına bile yaklaşamayacağını düşünüyorum. Ayrıca çok da küçük.
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• mesaj niye gitmiyor.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belli.Bu arada neden bilmiyorum ama dış görünüş olarak Torku ve Timsah arenanın hatta yeni Sivasın yanına bile yaklaşamayacağını düşünüyorum. Ayrıca çok da küçük.
                              statın dıştan küçük gözükmesinin sebebi, yanlardan dolgu yapılmasından dolayı bence. statın içine girildiğinde zemin aşağıda kalıyor gibi
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• uzun bir mesaj yazdım ama gönderiyorum site donuyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X