Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BEKİR Kardeşim yazdıysan kusura bakma bu kale arkasındaki yeşil bırandanın altında örnek koltuklar mı var.eğer öyleyse sana fotorafını çektirmiyorlarmı.Devlet sırrı değildir inşallah...

Yorum

• bursa timsah şeklinde yapacam diye uzun zamandır çatı üzerinde oyanalınıyor..

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursa timsah şeklinde yapacam diye uzun zamandır çatı üzerinde oyanalınıyor..
        yaptiklarida timsaha benzese

bildigin pyton yilani
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Lacoste sponsorluğu için uğraşıyorlardır belki :) bursa lacoste arena

Yorum

• bjk nin stadını ilk defa inceledim. tek güzelliği üstünün şeffaf olması. bizim numaralıyla hemen hemen aynı onları numarılısı. maraton tribününde ise 2 kat loca var. giriş çıkışı karşıya yapmışlar. bizim stadın locaları gizlenir , giriş çıkışlar kapatılırsa çokta kötü değilmiş. http://vodafonearena.com.tr/live.html

Yorum

• ohh ne ala pazar gunu bizim santiye tatil in cin top oynuyo
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk nin stadını ilk defa inceledim. tek güzelliği üstünün şeffaf olması. bizim numaralıyla hemen hemen aynı onları numarılısı. maraton tribününde ise 2 kat loca var. giriş çıkışı karşıya yapmışlar. bizim stadın locaları gizlenir , giriş çıkışlar kapatılırsa çokta kötü değilmiş. http://vodafonearena.com.tr/live.html
                kameradan gördüğüm kadarıyla bizim stad seneye yetişmezse bjknin ki hiç yetişmez

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nerden, nereye.. Yeni stadyum boş olacak diye düşünüyorum. İnanç kalmadı artık. Ruh gitti, aşk bitti.
                  En ilerideki Burak ofsayt ama yine de top istiyor galiba
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Akşam şikecilerin maçında da in cin top oynuyordu onların iddiası bizden daha fazla olmasına ve stat şartlarının da daha iyi olmasına rağmen passoligden sonra seyirci ortalamaları inanılmaz derecede düştü.Passolig inşallah anayasa mahkemesi tarafından iptal edilir yoksa bu passolig zımbırtısının tam anlamıyla oturması ve üstteki görüntünün oluşması 3-5 seneyi bulur.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BEKİR Kardeşim yazdıysan kusura bakma bu kale arkasındaki yeşil bırandanın altında örnek koltuklar mı var.eğer öyleyse sana fotorafını çektirmiyorlarmı.Devlet sırrı değildir inşallah...
                      Yok canım koltuk nerden çıktı Prekastların arasına yerleştirilen izolasyon malzemeleri onlar...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geri zekalı beyinsiz herif.

Gesendet von meinem LG-D855
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ohh ne ala pazar gunu bizim santiye tatil in cin top oynuyo
                          Koca birhaftada 15 tane prekast yerlestirdiler cok yoruldula.dinlensinler biraz.
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayır bu Emre Güral'ın gol attığı bjk maçı

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ohh ne ala pazar gunu bizim santiye tatil in cin top oynuyo
                              Koca birhaftada 15 tane prekast yerlestirdiler cok yoruldula.dinlensinler biraz.
                              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• stadımızla ilgili tüm ayrıntılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X