Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tribün dibindeki 1 metrelik duvar zemine sıfır olacak yani doğru mudur?
    Evet,burada şantiye yetkilisinin paylaştığı projede ,zemin çalışması bittikten sonra tribün - zemim arası yükseklik 30 cm civarı olacaktır.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burda bi konuyu o kadar dillendirdim kimse oralı olmadı fakat bir kez daha söliyim tribün ile kale çizgisi arasında olan mesafeye yine çim olmalı dedim fakat kimse bunu önemsemedi yarın öbürgün iş işten geçtikden sonra peşine düşmenin faydası yok iş işten geçmeden yöneticelere sölememiz lazım
      Bencede çim yada,son yıllarda avrupada revaçta olan ,asfalt atılma işlemi uygulanabilir.kesinlikle koşu pisti rengi olmamalı.

Yorum

• bir stadı güzel yapan mimarisinden çok taraftarının güzelliği de olabilir.
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.youtube.com/watch?v=GmR2n7MUc0E
          bir stadı güzel yapan mimarisinden çok taraftarının güzelliği de olabilir.
          1:24 de bir teofilo gördüm sanki
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.youtube.com/watch?v=GmR2n7MUc0E
            bir stadı güzel yapan mimarisinden çok taraftarının güzelliği de olabilir.
            müthiş ambiyans. Bu maçtan yattı benim kupon gerçi ama böyle ambiyans olur mu ya masallah.

Yorum

• 21.11.2014
              Saat 13:30

Yorum

• Hızlı ilerliyor gibi...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Fena degil bugün calisma.Haftaya deniz tarafi kale arkasi biter herhalde
                  İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Üst katlar daha zor heraldr .
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Vip tribünlerin olduğu yerden çatı çalışmaları başlamış gibi geldi bana. Bekir kardeşimiz bu hafta sonu inşallah uğrar stada hem foto hem bilgi için.

Yorum

• Prekast işine hız vermişler galiba, ocak ayının ortasına kadar prekast işi biter herhalde.

Yorum

• Bence çok yavaş ilerledi prekast işi. Hava şartlarının iyi oldğuğu bu dönemlerde daha fazla yol katedilebilirdi. Kış bastırınca çalışmalar baya yavaşlayacak çünkü

Yorum

• hava kararmasına rağmen bazı yerlerde çalışmalar devam ediyor gece vardiyası yoktu benim bildiğim..
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kış gelince yavaşlayacak söylemine katılmıyorum..

Trabzonda kar çok fazla olmuyor..

Kaldıki prekast işi bu ay bitse nolacakki.. Çatı ile ilgili bir sıkıntısı yok.. Mart gibi bitse zaten yetişir..
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kış gelince yavaşlayacak söylemine katılmıyorum..

Trabzonda kar çok fazla olmuyor..

Kaldıki prekast işi bu ay bitse nolacakki.. Çatı ile ilgili bir sıkıntısı yok.. Mart gibi bitse zaten yetişir..
                                Çatı prekastlar tamamen bitince yapılacak sanırım o yüzden prekast erken bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X