Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadasim sende elestiri yapabilmek icin konu bekliyon
    Konuyu da dallandirip budaklandirip şova çeviriyosun
    Çoğu kimse localara karsi degil. Sadece nasil konumlandirilmasi gerektigi hakkinda endiseleniyo
    Herhalde yorumları okumuyorsun.

Milletin yazdığı yorumlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Ayrıca neyi şova çevirmişim biraz izah edersen sevinirim...

Ayrıca Locaların nasıl konumlandırılacağı üç aşağı beş yukarı belli...

''Kat Aralarına'' konumlandırılacak! Bu konuda bu kadar spekülasyon yapmaya lüzum var mı?

Tek sıkıntı seyirci girişlerinin loca arasından yapılıp yapılmayacağı meselesidir bana göre...

Ortada ne bir şov var ne de dallandırıp budaklandırma...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi arttırılsın arttırılmasın demiyoruz ama neden vur diyince öldürülsün ki ?

49 locadan 190 locaya nedemek ?
      Fatih, 190 Locayı isteseler de yapamazlar...

Bence 150 veya 190 tane ''LOCA'' olmayacak...

Neden mi?

Çünkü bu işi dillendiren Erol Bey dedi ki: ''Proje revize ediliyor.''

Bu sözlerden ben şu anlamı çıkarıyorum:

Deneyeceğiz, bakacağız kaç tane ''LOCA'' sığarsa o kadar yapacağız.

Bence kaç tane loca sığdırabilirlerse o kadar olacaktır.

100 tane sığarsa 100

150 tane sığarsa 150 gbi...

Bence maksimum 100-120 civarında olabilir. (Tahminen)

Yorum

• Bence localar 150 ise iyi, 190 ise daha iyi. Burda maksat daha güçlü bir ekonomik yapıdır. Bundan peşkeş çekilecek sonucu çıkartılmamalı. Peşkeş çektirmeyelim. Sahip çıkamıyorsak kalkıp gidelim. Eğer localar arttırılmazsa sınırlı bir kapasiteyle yola çıkıyor oluruz. Rakiplerimiz daha uygun imkanlarla daha çok loca satarak karşımıza çıkar ve tutunmamız daha güç olur. Siz imkanınız varsa çoğunu isteyin azını değil. Sonraki iş pazarlama işi. Başarılı ve çıkarı Trabzonspor olanları getirme işi. Ayrıca tribün bütünlüğünün öyle çok bozulacağıuna ben inanmıyorum. Ayrıca esas tribün bütünlüğü taraftarla sağlanır diye düşünüyorum. Buraya yazan bir arkadaşımızın Mete Arat ile konuşmasından sonra buraya yazdığına göre esas proje zaten tüm tribünlere yayılmış locaları içeriyordu ama Türkiye'de tek tribüne dönüştürüldü. Muhtemelen şimdi eski esas projeye geri dönüş yapılıyor
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.04.2014, 09:39.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• localar 150 civarı, 36 m2 kullanıma sahip...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman neden tribün yapılıyor ki ? Loca yapılsın, loca aralarınada bir kaç sıra tribün. Tribünlere atarsın taraftar gruplarını, localardan gelen paranın keyfini çıkarırsın sonra. Para gelsinde gerisi önemli değil.
            Arkadaş neden bu kadar abartıyorsun meseleyi?

Kat aralarına kaç tane loca yapabilirlerse yapacaklar...

Öyle 150-190 rakamlarına inanmayın derim...

Zira taşı sıksalar o kadar loca sığmaz bu stadyuma...

Kat aralarına ne sığarsa o olacak...

Ben bir Trabzonsporlu olarak 100-120 arasında bir loca rakamını yeterli görüyorum.

Sen de biliyorsun ki taraftarımızın maddi gücü belli. Bu localardan elde edilecek gelir kulüp için hayati önem taşıyor.

Trabzonspor'un maddi kaynaklarını çeşitlendirmesi açısından bu loca işi önemli..

Bjk 25-30 Miyon Euro para aldı şu ana kadar Localardan...

Neden Trabzonspor buna yakın bir parayı kasasına koymasın?

Maalesef günümüz futbolu ''Maddi'' güce dayalı. İstesek de istemesek bu böyle..

Yorum

• Bizim rakiplerin maddi imkanlari ile yarismak imkansizdir. Istersen 500 loca yap. Bu takim seyirci baskisini arkasina alip basarili olmustur gecmiste. Localarda 50 tane ruhsuzlar ile degil. Ayrica 150 locayi iyi bir fiyata satacagimiza biri inaniyormu gercekten?
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kat aralarına BOŞ diye vurgu yapanlar var ısrarla. Loca yapılmazsa kat araları BOŞ olmayacak. Tribün bütünlüğü sağlanacak. "Boş duracağına" demek nasıl bir mantıktır anlamadım. Size Kadir Has locaları yakışır.
                Arkadaşım ''LOCA'' yapılmazsa kat araları ''BOŞ'' olmayacak!

''BEYAZ'' renge ''SİYAH'' demenin gereği var mı?

Kat aralarına ''LOCA'' yapılarak da tribün bütünlüğünü sağlayabiliriz.

Önümüzde Şükrü Saraçoğlu Örneği var. Adamlar loca aralarından vermiş tribün girişini. Gayet de güzel olmuş.

Yoksa ben de senin gibi alt kat bütünlüğünün bozulmaması istiyorum.

Farklı bir düşüncemiz yok.

Yorum

• Stadın ismi kiralanacak, 150 loca yapılacak. İlk önce sponsor olan firmalara, iş adamlarına ve almak isteyen taraftara satılacak.
                  Stad yaptığınız zaman etinden sütünden en ufak boşluklarından yararlanmak ve buraları paraya çevirmek lazım. Saha kenarındaki ışıklı reklam panolarına gıçık oluyorum, konsantrasyonumu bozuyor ama orada dönen reklamlardan para kazanıyorsa ve bu da kulübün ayakta durmasına binde bir yardımcı oluyorsa, benim sinirlerim bozulmuş hiç önemli değil
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şu ''Locaları'' satamayacağız anlayışına nereden kapıldınız arkadaşlar?

Tamam Trabzonlu iş adamları pek hayırlı değiller.

Fakat bir iş adamına gidip direkt olarak kulübe bağış şeklinde para talep ederseniz vermeyebilir.

Bunu anlarım...

Ama bir ''LOCA'' karşılığında maddi katkıya büyük bir çoğunluk olumlu bakacaktır.

Bekler ve görürsünüz. Bu dediğimin arkasındayım.

Yorum

• Seyirci baskısının loca sayısı ile ilgisi yok
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 200 locayi güzel bir sekilde bir stada yerlestirebilirsin. Ama bu stadin tasarimini yapan ve karari veren kisileri gördükten sonra iyi bir sekilde olacagini hic inanmiyorum. Kayseri stadini örnek vermistim. Ikinci örnegim Mersin. Zaten yanlis hatirlamiyorsam bu stadi'da yapmislardi.

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 22.04.2014, 09:58.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Eğer tribünleri dolduramazsan yarın öbür gün o locaları da satamazsın.Bir stadyumu çekici hale getiren şey dolu tribünlerdir.Aslında buda yetmez.O tribünlerin etkin bir şekilde kullanılabiliyor olman gerekir.

Bu yüzden loca sayısının artması o locaların kapış kapış satılacağı anlamına gelmez.Elbetteki maddi getirisi bakımından localar çok önemli.Ama asıl önemli olanı engellemedikleri sürece.Yani tribünlerin etkin kullanımını.

Yorum

• Kapasiteyi düşürmesinlerde kaç tane loca yaparlarsa yapsınlar.

Yorum

• bizim stadin tasarimi belli cogu kaziklar cakildi

yani statiklen felan oyniyamassin
                              tribünlerlen fazla oyniyamassin

demek oluyorki kat aralarina konulacaklar

tribün girisine yayilmalari benim okadar hosuma gitmez diye düsünüyorum
                              üst tribünün altina localari monte etseler daha hos durur sanirim

bugün dortmund gibi bi kulüp kapasite azaltip loca yapmayi düsünürken bizim yeni yapilan stadimizida bulunan acik yerleri niye degerlendirilmesine karsi cikilir anliyamadim

bu stad projesindeki ilk pozitif haber
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önce niye ''LOCA'' bu kadar az diye yerden yere vuranlar,

Şimdi de çıkmış niye bu kadar ''LOCA'' yapılıyor diyorlar...

Gel de bu insanlara gülme şimdi!

BOŞ BOŞ duran kat aralarına ''LOCA'' yapılacak!

İstesen de istemesen de yapılacak arkadaş!

Trabzonspor para kazanacak o ''LOCALAR'' sayesinde...

Kulübün sattığı kombine, forma, bilet ortada... Kulübe sağlanan maddi destek ortada...

Kalmış ondan sonra niye ''LOCA'' bu kadar çok diyorsunuz.

En azından iş adamlarından para almak almak için ''LOCA SATTIK'' diyerek para alırız!

Sıkıntınız nedir ya...
                                * Arkadaş şu kafaya nasıl katlanıyorsunuz,vallahi helal olsun sizlere
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X