Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.milliyet.com.tr/euro-2020...galeri/?PAGE=1

Allah aşkına şekil olarak bizimkinden ne farkı var ? Fazlası bile var bence ...
    Bence çok fark var

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bizim projeyi başka hiç bir proje ile karşılaştıramıyorum. Evet bir çok takıma güzel stadyumlar yapılıyor ama hiç birindeki ortam bizim ki gibi olmayacaktır. Tüm proje bittiğinde maç günleri oranın festival yeri gibi olacağını düşünüyorum. Neyse biteceği gün için sabırsızlanıyorum gerçekten, umarım kazasız belasız biter
      Aynen Serdar abi

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bizim projeyi başka hiç bir proje ile karşılaştıramıyorum. Evet bir çok takıma güzel stadyumlar yapılıyor ama hiç birindeki ortam bizim ki gibi olmayacaktır. Tüm proje bittiğinde maç günleri oranın festival yeri gibi olacağını düşünüyorum. Neyse biteceği gün için sabırsızlanıyorum gerçekten, umarım kazasız belasız biter

dedigine sonuna kadar katiliyorum ben istanbul floryada oturuyorum burda herkez sahillere kosar kendi semtim haric bir suru baska yerden insanlar sahile gelirlerr kafelerinde oturan kafesinde oturur balik ekmek yiyen balik ekmegini midyesini yer muzikli balik restorantinda eglencesini yasar yani sahil deniz kiyisi olmasi cok buyuk avantaj arti birde kocaman bir stadyum ve alisveris yeri olucakk istanbulda oyle yer yok oranin degerini bilmeli trabzon halki bence bilicektirde eger dogru sekilde halka sunarlarsa

Yorum

• En önemli şey stadyum etrafındaki sosyal alanların doğru planlanması ve buraya ulaşımın kolaylaştırılması.

Gerisi gelecektir.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bizim stadin yerden isitmasi var mi arkadaslar ?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim stadin yerden isitmasi var mi arkadaslar ?
              evet statın zemin ısıtması olacak gerçi bunlar fix menü, artık tüm statlarda olacak. ama maalesef tribün ısıtmsı olmayacak. deniz kenarında tribün ısıtması olmayan bir stat...

Yorum

bizim stadin yerden isitmasi var mi arkadaslar ?
                Benim hatırladığım kadarıyla, zeminde ısıtmanın olacağı.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu stad bizimkine bayağı benziyor harbiden Çatı hariç tabiiki bir de bizim alt katta çıkış tüneli yok başka bir fark var mı?
                  yalnız bu statın çatı maliyeti,aşırı yüksek bir meblağdır.
                  En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 21:08.

Yorum

• Arkadaşlar yol tarafı kale arkasına yeni gelen turuncu vinç 200 tonluk imiş (eskisi 100 tonluk idi) ve üst kısımlara daha rahat ulaştığı için eskisine göre daha seri prekast döşeyebiliyormuş. Eski vinç ne olacak bilemiyoruz ama...

Bir de çatı işleri için rüzgar yükleri hesaplanıyormuş ve yakında (kesin tarih belli değil) il dışından 5 veya 6 tane vinç gelecekmiş çatı için...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar yol tarafı kale arkasına yeni gelen turuncu vinç 200 tonluk imiş (eskisi 100 tonluk idi) ve üst kısımlara daha rahat ulaştığı için eskisine göre daha seri prekast döşeyebiliyormuş. Eski vinç ne olacak bilemiyoruz ama...

Bir de çatı işleri için rüzgar yükleri hesaplanıyormuş ve yakında (kesin tarih belli değil) il dışından 5 veya 6 tane vinç gelecekmiş çatı için...
                      Gelmesi lazım yoksa bu küçük vinçlerle çatı işi olmaz

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim hatırladığım kadarıyla, zeminde ısıtmanın olacağı.
                        sacmalik degil mi yahu..

fenerde deplasma tarafinda ufolar vardi yanlis hatirlamiyorsam..

eger bizde olmaz ise rezillik

Yorum

• Söyle ufak bi calisma yaptim, renklere boyadik mi nasil olurmus stadimiz diye..

Yorum

sacmalik degil mi yahu..

fenerde deplasma tarafinda ufolar vardi yanlis hatirlamiyorsam..

eger bizde olmaz ise rezillik
                            İhale kapsamında olmaması olmayacağı anlamına gelmez. Kulüpte tribün ısıtmasını yapabilir.

Yorum

• Deniz tarafi bol soguk olur...ruzgar da iyi hesaplanmali....olimpiyata donmesinde

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu stad bizimkine bayağı benziyor harbiden Çatı hariç tabiiki bir de bizim alt katta çıkış tüneli yok başka bir fark var mı?
                                çatı sistemi dediğin böle olur bizede aliminyum folyo gibi çatı sistemi yapıyolar
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X