İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bizim projeyi başka hiç bir proje ile karşılaştıramıyorum. Evet bir çok takıma güzel stadyumlar yapılıyor ama hiç birindeki ortam bizim ki gibi olmayacaktır. Tüm proje bittiğinde maç günleri oranın festival yeri gibi olacağını düşünüyorum. Neyse biteceği gün için sabırsızlanıyorum gerçekten, umarım kazasız belasız biter
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bizim projeyi başka hiç bir proje ile karşılaştıramıyorum. Evet bir çok takıma güzel stadyumlar yapılıyor ama hiç birindeki ortam bizim ki gibi olmayacaktır. Tüm proje bittiğinde maç günleri oranın festival yeri gibi olacağını düşünüyorum. Neyse biteceği gün için sabırsızlanıyorum gerçekten, umarım kazasız belasız biter
dedigine sonuna kadar katiliyorum ben istanbul floryada oturuyorum burda herkez sahillere kosar kendi semtim haric bir suru baska yerden insanlar sahile gelirlerr kafelerinde oturan kafesinde oturur balik ekmek yiyen balik ekmegini midyesini yer muzikli balik restorantinda eglencesini yasar yani sahil deniz kiyisi olmasi cok buyuk avantaj arti birde kocaman bir stadyum ve alisveris yeri olucakk istanbulda oyle yer yok oranin degerini bilmeli trabzon halki bence bilicektirde eger dogru sekilde halka sunarlarsa
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stadin yerden isitmasi var mi arkadaslar ?
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stadin yerden isitmasi var mi arkadaslar ?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu stad bizimkine bayağı benziyor harbidenÇatı hariç tabiiki bir de bizim alt katta çıkış tüneli yok başka bir fark var mı?
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 21:08.
Yorum
-
Arkadaşlar yol tarafı kale arkasına yeni gelen turuncu vinç 200 tonluk imiş (eskisi 100 tonluk idi) ve üst kısımlara daha rahat ulaştığı için eskisine göre daha seri prekast döşeyebiliyormuş. Eski vinç ne olacak bilemiyoruz ama...
Bir de çatı işleri için rüzgar yükleri hesaplanıyormuş ve yakında (kesin tarih belli değil) il dışından 5 veya 6 tane vinç gelecekmiş çatı için...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yol tarafı kale arkasına yeni gelen turuncu vinç 200 tonluk imiş (eskisi 100 tonluk idi) ve üst kısımlara daha rahat ulaştığı için eskisine göre daha seri prekast döşeyebiliyormuş. Eski vinç ne olacak bilemiyoruz ama...
Bir de çatı işleri için rüzgar yükleri hesaplanıyormuş ve yakında (kesin tarih belli değil) il dışından 5 veya 6 tane vinç gelecekmiş çatı için...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hatırladığım kadarıyla, zeminde ısıtmanın olacağı.
fenerde deplasma tarafinda ufolar vardi yanlis hatirlamiyorsam..
eger bizde olmaz ise rezillik
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesacmalik degil mi yahu..
fenerde deplasma tarafinda ufolar vardi yanlis hatirlamiyorsam..
eger bizde olmaz ise rezillik
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu stad bizimkine bayağı benziyor harbidenÇatı hariç tabiiki bir de bizim alt katta çıkış tüneli yok başka bir fark var mı?
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
Yorum